Обмін рукодільними листівками
|
|
Ролічок | Дата: Субота, 2014-02-22, 3:07 AM | Повідомлення # 1 |
 Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Листівки, опубліковані в темі http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/38-604-72
Додано (2014-02-22, 3:03 AM) --------------------------------------------- Оголошую набір учасників для обміну рукодільними і рукотворними листівками! 1. В обміні можуть прийняти участь всі форумчани, які зробили 2 листівки (розмір 10х15 см) до 1 квітня 2. після 1 квітня потрібно відправити обмінну листівку на адресу форумчанки, яка визначається жеребкуванням 3. після отримання обмінної листівки, надсилаємо листівку-відповідь Важливо: - на зворотній стороні пишемо побажання, привітання і т.п. - обов"язковий підпис "Обмін рукодільними листівками" на форумі "Спілкування за вишивкою" - фото отриманих листівок виставляємо в цій темі Хто бажає знати відразу дві адреси (обмінну і відповідь) пишіть в приват Отже, бажаючі прийняти участь в обміні - записуйтесь и відразу в приват пишіть свої адреси Набір учасників - до 1 квітня! Жеребкуваня 2 квітня. Адреси пишу всім 3 квітня. Думаю що часу буде достатньо.
Додано (2014-02-22, 3:04 AM) --------------------------------------------- Учасники:
1. Ролічок 2. Bullet 3. Сестра Юлія - Хай мої партнери не шлють мені листівок у чорно-білих тонах 4. olgavasilevskia 5. irinka-vitaminka 6. welshrabbit7. cherry 8. Jasjka 9.... ...
Додано (2014-02-22, 3:07 AM) --------------------------------------------- Дописуйте в цій темі! Обмінуємось досвідом! ось інформація по текстильним листівкам: http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_card.html обробка краю зігзагом http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_corner.html МК http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_new.html МК (текстиль + осіннє листя) http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_leaf.html
всі хто записується - відразу свої адреси пишіть в приват!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
Повідомлення відредагував Bullet - П`ятниця, 2014-03-14, 11:15 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-02-22, 3:10 AM | Повідомлення # 2 |
 маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Вписуй мене, будь ласка! Я і листівки вмію такі робити, і вишити невеликий шматочок встигну до квітня!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2014-02-22, 4:51 AM | Повідомлення # 3 |
 Мудра людина
| і я. А які вимоги до листівок? вони текстильні, як у тебе?? прошу короткий майстер-клааас))
|
|
| |
Ролічок | Дата: Субота, 2014-02-22, 5:09 AM | Повідомлення # 4 |
 Мудра людина
| Сестра_Юлія, додала! спробую МК зробити ні, не тільки текстильні! будь-які рукодільні.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-02-22, 5:16 AM | Повідомлення # 5 |
 маніяк графічних ліній
| Цитата Ролічок (  ) ні, не тільки текстильні! будь-які рукодільні. я розбавлю тему на прохання Лори ще й своїми простенькими паперовими, може, кому для натхнення...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ролічок | Дата: Субота, 2014-02-22, 5:23 AM | Повідомлення # 6 |
 Мудра людина
| Bullet, чому простенькими? нічого вони не простенькі! дуже гарні. теплі. твій почерк відчувається!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2014-02-22, 8:15 PM | Повідомлення # 7 |
 Мудра людина
| Bullet, у тебе чудові листівки, і за змістом, і за розміром - нещодавно перебирала купи своїх скарбів і з приємністю відзначила, що твої листівки займають небагато місця, а красивенні! П.С. У мене тут таке побажання д обміну , може вам здатись дивним. Хай мої партнери не шлють мені листівок у чорно-білих тонах. Ані чорного муліне, стрічок, канви... Хоча б деякий час... Важко все одразу пояснити. Але це після великого горя зі мною: коли я бачу чорний колір, мене аж підкидає. чорний бісер нормально спиймаю - як очки для іграшок. така дивина
Повідомлення відредагував Сестра_Юлія - Субота, 2014-02-22, 8:16 PM |
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Понеділок, 2014-02-24, 1:11 AM | Повідомлення # 8 |
 побратим
| Я хочу спробувати. А що до листівок?
Повідомлення відредагував olgavasilevskia - Понеділок, 2014-02-24, 1:12 AM |
|
| |
Ролічок | Дата: Понеділок, 2014-02-24, 2:01 AM | Повідомлення # 9 |
 Мудра людина
| olgavasilevskia, у якому сенсі - що? потрібно виконати у будь-якій рукодільний техніці 2 листівки: одну потрібно надіслати на отриману під час жеребкування адресу, а іншу - у відповідь, коли тобі прийде листівкаДодано (2014-02-24, 2:01 AM) --------------------------------------------- може комусь цікаво: я свої текстильні відправляю у звичайному конверті. навіть з картоном вони не важчі 20 г в залежності від "красивості" конверта, по Україні - до 3 грн
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Понеділок, 2014-02-24, 2:06 AM | Повідомлення # 10 |
 побратим
| Ну...що до листівочки додати? Тільки листівка?
Повідомлення відредагував olgavasilevskia - Понеділок, 2014-02-24, 2:07 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-02-24, 2:24 AM | Повідомлення # 11 |
 маніяк графічних ліній
| Цитата Сестра_Юлія (  ) П.С. У мене тут таке побажання д обміну , може вам здатись дивним. Хай мої партнери не шлють мені листівок у чорно-білих тонах. Ані чорного муліне, стрічок, канви... Хоча б деякий час... Важко все одразу пояснити. Але це після великого горя зі мною: коли я бачу чорний колір, мене аж підкидає. чорний бісер нормально спиймаю - як очки для іграшок. така дивина ой, вибач, я надіслала тобі чорну із золотом декоративну стрічку.. вибачай, дорогенька, я не думала ні про що погане Але добре, що ти написала це зараз. Бо я, наприклад, дуже люблю чорно-біле, то я могда би ще тобі понадсилати ого-го... І дякую за приємні слова на адресу моїх листівок.
Цитата olgavasilevskia (  ) Ну...що до листівочки додати? Тільки листівка? Якщо Ролічок пише про обмін листівками і нагадує про 20 грамів у конверті, то значить - самі лише листівочки:)
Мій досвід підказує, що краще надсилати РЕКОМЕДОВАНИМ листом. ну заплатимо не півтори, а три - чотиригривні. Зато не загубиться лист.
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Понеділок, 2014-02-24, 2:30 AM | Повідомлення # 12 |
 побратим
| Так...я згодна що до рекомендованого листа...жалко листівку,якщо хтось вкраде...
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-02-24, 2:32 AM | Повідомлення # 13 |
 маніяк графічних ліній
| Цитата olgavasilevskia (  ) ..жалко листівку,якщо хтось вкраде... "та кому ми треба" (с) Листівка навряд бде вкрадена. А от глупо випасти з машини може. рекомендовані ж окремо пакуються.
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Понеділок, 2014-02-24, 9:30 AM | Повідомлення # 14 |
 побратим
| записуйте і мене, адресу вишлю увечері
http://vk.com/id201987262
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Понеділок, 2014-02-24, 9:59 AM | Повідомлення # 15 |
 побратим
| І я долучаюся!
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-02-24, 1:32 PM | Повідомлення # 17 |
 маніяк графічних ліній
| Ролічок, зміни в список додала, банер зробила:
|
|
| |
Ролічок | Дата: Понеділок, 2014-02-24, 1:39 PM | Повідомлення # 18 |
 Мудра людина
| Bullet, дякую!
|
|
| |
|
Ролічок | Дата: Субота, 2014-03-01, 1:45 AM | Повідомлення # 20 |
 Мудра людина
|    Додано (2014-03-01, 1:45 AM) --------------------------------------------- дівчата! як ваші успіхи у виготовленні листівок? просувається?
|
|
| |