Обмін рукодільними листівками
|
|
Ролічок | Дата: Субота, 2014-02-22, 3:07 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Листівки, опубліковані в темі http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/38-604-72
Додано (2014-02-22, 3:03 AM) --------------------------------------------- Оголошую набір учасників для обміну рукодільними і рукотворними листівками! 1. В обміні можуть прийняти участь всі форумчани, які зробили 2 листівки (розмір 10х15 см) до 1 квітня 2. після 1 квітня потрібно відправити обмінну листівку на адресу форумчанки, яка визначається жеребкуванням 3. після отримання обмінної листівки, надсилаємо листівку-відповідь Важливо: - на зворотній стороні пишемо побажання, привітання і т.п. - обов"язковий підпис "Обмін рукодільними листівками" на форумі "Спілкування за вишивкою" - фото отриманих листівок виставляємо в цій темі Хто бажає знати відразу дві адреси (обмінну і відповідь) пишіть в приват Отже, бажаючі прийняти участь в обміні - записуйтесь и відразу в приват пишіть свої адреси Набір учасників - до 1 квітня! Жеребкуваня 2 квітня. Адреси пишу всім 3 квітня. Думаю що часу буде достатньо.
Додано (2014-02-22, 3:04 AM) --------------------------------------------- Учасники:
1. Ролічок 2. Bullet 3. Сестра Юлія - Хай мої партнери не шлють мені листівок у чорно-білих тонах 4. olgavasilevskia 5. irinka-vitaminka 6. welshrabbit7. cherry 8. Jasjka 9.... ...
Додано (2014-02-22, 3:07 AM) --------------------------------------------- Дописуйте в цій темі! Обмінуємось досвідом! ось інформація по текстильним листівкам: http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_card.html обробка краю зігзагом http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_corner.html МК http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_new.html МК (текстиль + осіннє листя) http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_leaf.html
всі хто записується - відразу свої адреси пишіть в приват!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
Повідомлення відредагував Bullet - П`ятниця, 2014-03-14, 11:15 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-04-22, 3:14 PM | Повідомлення # 61 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Ролічок ( ) 3. Сестра Юлія - обмінна від olgavasilevskia (14.04), позапланова від Bullet Лоро, видали мене звідти, то просто була листівка, не в обміні, а в пошті щастя :))))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
cherry | Дата: Вівторок, 2014-04-22, 3:16 PM | Повідомлення # 62 |
побратим
| Від irinka-vitaminka листівка-відповідь (гарна-прегарна, ніби низинкою вишита)
|
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2014-04-22, 8:18 PM | Повідомлення # 63 |
Мудра людина
| наш список на сьогодні: 1. Ролічок - обмінна від... , листівка-відповідь від cherry (18.04) 2. Bullet - обмінна від irinka-vitaminka (16.04), листівка-відповідь від Ролічок (16.04) 3. Сестра Юлія - обмінна від olgavasilevskia (14.04), 4. olgavasilevskia - обмінна від... , листівка-відповідь від Сестра Юлія (17.04) 5. Irinka-vitaminka - обмінна від cherry (8.04) , 6. welshrabbit 7. cherry - обмінна від Ролічок (14.04) , листівка-відповідь від irinka-vitaminka (17.04) 8. JasjkaДодано (2014-04-22, 8:18 PM) --------------------------------------------- Bullet, Лізо - видалила. я вже і список переглянула, думала щось наплутала...
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Вівторок, 2014-04-22, 10:01 PM | Повідомлення # 64 |
побратим
| Цитата cherry ( ) Від irinka-vitaminka листівка-відповідь (гарна-прегарна, ніби низинкою вишита)дуже рада, що сподобалась листівочка, дуже рада, що сподобалась листівочка, а вишита занизуванням
http://vk.com/id201987262
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Середа, 2014-04-23, 0:22 AM | Повідомлення # 65 |
побратим
| Дівчата,які цікаві листівки! Я вже дві захом"ячила!!!
|
|
| |
cherry | Дата: Середа, 2014-04-23, 9:43 AM | Повідомлення # 66 |
побратим
| irinka-vitaminka, дякую, я так не вмію, то й помилилась)))
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Середа, 2014-04-23, 2:14 PM | Повідомлення # 68 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Jasjka ( ) Забрала сьогодні пакуночок,а там стільки краси від Юлі! дівчата, без образ, але якби було голосування на кращу листівку в ьому обміні, я голосувала би за ось цю, юліну. Дуже люблю староруські орнаменти зооморфні...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
welshrabbit | Дата: П`ятниця, 2014-04-25, 10:28 AM | Повідомлення # 69 |
побратим
| Цитата Bullet ( ) дівчата, без образ, але якби було голосування на кращу листівку в ьому обміні, я голосувала би за ось цю, юліну. Дуже люблю староруські орнаменти зооморфні... А ніхто і не образиться, мені ця листівка також страшенно подобається
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: П`ятниця, 2014-04-25, 2:34 PM | Повідомлення # 70 |
побратим
| Ніхто не ображається. Зразу попереджали--тільки листівки. Просто,мабуть додаточками треба було б у пошті щастя хвалитися....
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: П`ятниця, 2014-04-25, 7:22 PM | Повідомлення # 71 |
побратим
| Я отримала ще листівочку з гарними побажаннями від Оленки-welshrabbit До неї журнальчик з нямками,гарненьку канву і в"юночок! Дуууже дякую! Сподобалась пташечка і листочки...як і чим це "намальованно-дуже цікаво!
|
|
| |
welshrabbit | Дата: П`ятниця, 2014-04-25, 8:00 PM | Повідомлення # 72 |
побратим
| Ура, вже отримали! Пташечка і листочки - це простенька спроба вибійки, дерев"яні різьблені штампи і фарба для тканини, нажаль сучасна, колись робили натуральну саморобну.
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: П`ятниця, 2014-04-25, 8:06 PM | Повідомлення # 73 |
побратим
| Дуже класно! Буду тепер шукати штампи...Дякую!
|
|
| |
Ролічок | Дата: Неділя, 2014-04-27, 0:02 AM | Повідомлення # 74 |
Мудра людина
| листівки потихеньку знаходять своїх адресатів. це радує! не забувайте про наш обмін! хто ще не відправив, а може і не мав натхнення для виготовлення - беріть себе в руки і творіть-відправляйте!
наш список на сьогодні: 1. Ролічок - обмінна від... , листівка-відповідь від cherry (18.04) 2. Bullet - обмінна від irinka-vitaminka (16.04), листівка-відповідь від Ролічок (16.04) 3. Сестра Юлія - обмінна від olgavasilevskia (14.04), 4. olgavasilevskia - обмінна від welshrabbit (25.04) , листівка-відповідь від Сестра Юлія (17.04) 5. Irinka-vitaminka - обмінна від cherry (8.04) , 6. welshrabbit 7. cherry - обмінна від Ролічок (14.04) , листівка-відповідь від irinka-vitaminka (17.04) 8. Jasjka - обмінна від Сестра Юлія (23.04)
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-04-27, 0:44 AM | Повідомлення # 75 |
маніяк графічних ліній
| Ролічок, беру себе в руки... )*
|
|
| |
Ролічок | Дата: Неділя, 2014-04-27, 0:47 AM | Повідомлення # 76 |
Мудра людина
| Bullet, я в тебе вірю!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2014-05-02, 12:36 PM | Повідомлення # 77 |
Мудра людина
| Bullet, як не дивно, це візерунки з книжки словацької. Приблизно 80-их років. Тобто не такої й старої. Певно, вони весільні. (прочитати не можу, там все словацькою). Але мені птахи асоціюються з весною, з Великоднем. Яйце ж зрештою має дати життя. А щоб одній пташці не було сумно на листівці, я повишивала по дві)
Цитата Bullet ( ) Дуже люблю староруські орнаменти зооморфні...
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-05-02, 2:04 PM | Повідомлення # 78 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Сестра_Юлія ( ) Bullet, як не дивно, це візерунки з книжки словацької. Приблизно 80-их років. Тобто не такої й старої. Певно, вони весільні. (прочитати не можу, там все словацькою). Але мені птахи асоціюються з весною, з Великоднем. Яйце ж зрештою має дати життя. А щоб одній пташці не було сумно на листівці, я повишивала по дві) дуже гарно, чесно, Юля!
|
|
| |
Ролічок | Дата: Субота, 2014-05-03, 9:51 AM | Повідомлення # 79 |
Мудра людина
| ДІВЧАТА!не забувайте про обмін! хто отримав обмінні не баріться з відповіддю, а хто не може знайти натхнення - тому бажаю його хоча би до кінця місяця знайти
|
|
| |
Jasjka | Дата: Субота, 2014-05-03, 10:00 PM | Повідомлення # 80 |
Мудра людина
| Я одне отримала,два відправила
Творча майстерня
|
|