Обмін рукодільними листівками
|
|
Ролічок | Дата: Субота, 2014-02-22, 3:07 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Листівки, опубліковані в темі http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/38-604-72
Додано (2014-02-22, 3:03 AM) --------------------------------------------- Оголошую набір учасників для обміну рукодільними і рукотворними листівками! 1. В обміні можуть прийняти участь всі форумчани, які зробили 2 листівки (розмір 10х15 см) до 1 квітня 2. після 1 квітня потрібно відправити обмінну листівку на адресу форумчанки, яка визначається жеребкуванням 3. після отримання обмінної листівки, надсилаємо листівку-відповідь Важливо: - на зворотній стороні пишемо побажання, привітання і т.п. - обов"язковий підпис "Обмін рукодільними листівками" на форумі "Спілкування за вишивкою" - фото отриманих листівок виставляємо в цій темі Хто бажає знати відразу дві адреси (обмінну і відповідь) пишіть в приват Отже, бажаючі прийняти участь в обміні - записуйтесь и відразу в приват пишіть свої адреси Набір учасників - до 1 квітня! Жеребкуваня 2 квітня. Адреси пишу всім 3 квітня. Думаю що часу буде достатньо.
Додано (2014-02-22, 3:04 AM) --------------------------------------------- Учасники:
1. Ролічок 2. Bullet 3. Сестра Юлія - Хай мої партнери не шлють мені листівок у чорно-білих тонах 4. olgavasilevskia 5. irinka-vitaminka 6. welshrabbit7. cherry 8. Jasjka 9.... ...
Додано (2014-02-22, 3:07 AM) --------------------------------------------- Дописуйте в цій темі! Обмінуємось досвідом! ось інформація по текстильним листівкам: http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_card.html обробка краю зігзагом http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_corner.html МК http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_new.html МК (текстиль + осіннє листя) http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_leaf.html
всі хто записується - відразу свої адреси пишіть в приват!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
Повідомлення відредагував Bullet - П`ятниця, 2014-03-14, 11:15 AM |
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Четвер, 2014-04-10, 7:25 PM | Повідомлення # 41 |
побратим
| сьогодні відправила листівочку своєму обмінному партнеру, та листівочку у відповідь, отож чекайте на "привіт" із Ізмаїлу!
http://vk.com/id201987262
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Субота, 2014-04-12, 8:31 PM | Повідомлення # 42 |
побратим
| Я тепер ще більше чекаю....загубила квитанцію......Хай би вже мій привіт дійшов...
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2014-04-14, 4:35 PM | Повідомлення # 43 |
Мудра людина
| Не треба хвилюватись. Я вже з листівкою і повною торбинкою дарунків від Олі Василевської! Олечко, щиро дякую за чудові дарунки і надзвичайно гарну (і практичну) листівку-кишеньку! Все дуже спродобалось! Торбинку з бісером та стрічками цілий вечір не випускала з рук, а цукерки- хрумаю навіть вночі)).
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Понеділок, 2014-04-14, 5:42 PM | Повідомлення # 44 |
побратим
| ОХ...Я дуже рада!Дякую!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-04-15, 2:34 AM | Повідомлення # 45 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| irinka-vitaminka, вітаю з першою ластівкою-листівкою! Рома, вітаю тебе з поверненням до нашого кола Листівка дуже тематична...!
Цитата Сестра_Юлія ( ) цілий вечір не випускала з рук, а цукерки- хрумаю навіть вночі)). хрумкай-хрумкай... ми тобі потім новий одяг (більших розмірів) висилатимемо )))*** Жартую, звісно Юля, вітаю тебе з першою в обміні вишитою листівкою, ти таку перша отримала. Оля молодець!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2014-04-15, 8:25 AM | Повідомлення # 46 |
Мудра людина
| 1. Ролічок 2. Bullet 3. Сестра Юлія - обмінна від olgavasilevskia (14.04), 4. olgavasilevskia 5. irinka-vitaminka - обмінна від cherry (8.04) , 6. welshrabbit 7. cherry - обмінна від Ролічок (14.04) 8. Jasjka
Повідомлення відредагував Ролічок - Вівторок, 2014-04-15, 12:03 PM |
|
| |
cherry | Дата: Вівторок, 2014-04-15, 11:10 AM | Повідомлення # 47 |
побратим
| irinka-vitaminka, швиденько так листівка дійшла! А я отримала вчора від Ролічок прегарну текстильно-вишиту пасхальну листівку! Дякую, вона чудова! (фото ввечері) І тепер мені трохи ніяково, мої листівки набагато скромніші
|
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2014-04-15, 12:04 PM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| cherry, головне, що листівки зроблені своїми руками і з любов"ю!
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Вівторок, 2014-04-15, 12:28 PM | Повідомлення # 49 |
побратим
| Насправді,я не вмію робити листівки,тому вишиті для мене простіше зробити......Так що, будь які інші мене,наприклад, дивують і тішать,навіть самі скромні - для мене шедеври!
Повідомлення відредагував olgavasilevskia - Вівторок, 2014-04-15, 12:29 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-04-16, 2:10 PM | Повідомлення # 50 |
маніяк графічних ліній
| irinka-vitaminka, оооо, дякую вам, я отримала вашу листівочку, вона розпрекрасна, дуже витончена вишивка, не уявляла, що так можна РУКАМИ вишити! І одразу ж дякую Лорі Ролічок, я отримала і твою листівочку, дуже-дуже приємно!!! Тематично - на Великдень якраз, мняввв
Так приємно! Я в один день отримала три конверти від листоноші Про третій конверт читайте в моїй майстерні. З цього приємного приводу я її поверну до життя
А ось і фото:
Іро, Лоро, дуже-дуже вам дякую, ці листівки додають настрою, щойно дивишся на них!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ролічок | Дата: Середа, 2014-04-16, 7:22 PM | Повідомлення # 51 |
Мудра людина
| 1. Ролічок 2. Bullet - обмінна від irinka-vitaminka (16.04), листівка-відповідь від Ролічок (16.04) 3. Сестра Юлія - обмінна від olgavasilevskia (14.04), 4. olgavasilevskia 5. Irinka-vitaminka - обмінна від cherry (8.04) , 6. welshrabbit 7. cherry - обмінна від Ролічок (14.04) 8. Jasjka
|
|
| |
cherry | Дата: Четвер, 2014-04-17, 2:20 PM | Повідомлення # 52 |
побратим
| Сьогодні отримала прегарну листівку-відповідь від irinka-vitaminka з Ізмаїлу! Що цікаво, я спочатку зробила подібну і по стилю, і по кольору, та чогось передумала Дякую! Фото після вихідних (проблемка з фотіком)))
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Четвер, 2014-04-17, 2:57 PM | Повідомлення # 53 |
побратим
| А до мене повернулася листівка від Сестри Юлі! Моя щелепка звалилася на підлогу... Завтра відзвітуюсь,бо фотік у гостях п"яний залишився ночувати...... Та й буде час прийти в себе!!!
Повідомлення відредагував olgavasilevskia - Четвер, 2014-04-17, 3:34 PM |
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Четвер, 2014-04-17, 9:12 PM | Повідомлення # 54 |
побратим
| Цитата Bullet ( ) irinka-vitaminka, оооо, дякую вам, я отримала вашу листівочку, вона розпрекрасна, дуже витончена вишивка, не уявляла, що так можна РУКАМИ вишити! дякую за приємні слова, аж щоки зачервоніли
http://vk.com/id201987262
|
|
| |
Ролічок | Дата: Четвер, 2014-04-17, 10:32 PM | Повідомлення # 55 |
Мудра людина
| 1. Ролічок 2. Bullet - обмінна від irinka-vitaminka (16.04), листівка-відповідь від Ролічок (16.04) 3. Сестра Юлія - обмінна від olgavasilevskia (14.04), 4. olgavasilevskia - обмінна від... , листівка-відповідь від Сестра Юлія (17.04) 5. Irinka-vitaminka - обмінна від cherry (8.04) , 6. welshrabbit 7. cherry - обмінна від Ролічок (14.04) , листівка-відповідь від irinka-vitaminka (17.04) 8. Jasjka вже два учасника обміну отримали всі листівки. не забувайте фотографувати і викладати фото. можливо ,через передвеликодні клопоти, дівчата трішки зволікають з відправкою. але думаю що всі розуміють. і не буде ніяких образ
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: П`ятниця, 2014-04-18, 12:59 PM | Повідомлення # 56 |
побратим
| Ось мій звітище:Гарнюща листівочка від Сестри Юлі,ще одна з добрими словами і побажаннями. Кишенька і яєчко з ручною вишивкою -святкава прикраса! І дарунки для рукоділля. Все таке гарне і потрібне! Дякую від усього серця,Юлечко!
Додано (2014-04-18, 12:59 PM) --------------------------------------------- А ще знаєте....колись і я писала в листівках побажання мирного неба над головою...Сьогодні це саме бажане побажання...Дівчата,всім бажаю мирного неба!!!
Повідомлення відредагував olgavasilevskia - Субота, 2014-04-19, 3:58 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-04-19, 10:36 AM | Повідомлення # 57 |
маніяк графічних ліній
| Цитата olgavasilevskia ( ) Ось мій звітище: вітаю! А від кого це? Нікнейм бажано вказувати
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2014-04-19, 2:45 PM | Повідомлення # 58 |
Мудра людина
| Я в мене вже є й друга обмінна листівка. Це шедевр від нашого адміна Bullet! Зразу видно оку й руку художника - така гармонія, така вишуканість.До листівки прикладалась купа приємностей, але про них я відзвітує в темі "Пошти щастя". Дякую, люба Лізо!
|
|
| |
Ролічок | Дата: Неділя, 2014-04-20, 10:53 AM | Повідомлення # 59 |
Мудра людина
| вітаю з Вликоднем! ого! наш маленький обмін листівками переріс у великодню пошту щастя! мабуть зараз гостро стоїть бажання поділитися маленькими подаруночками з ближнім... я теж отримала листівку-відповідь від cherry. фото пізніше. наш список на сьогодні: 1. Ролічок - обмінна від... , листівка-відповідь від cherry (18.04) 2. Bullet - обмінна від irinka-vitaminka (16.04), листівка-відповідь від Ролічок (16.04) 3. Сестра Юлія - обмінна від olgavasilevskia (14.04), позапланова від Bullet 4. olgavasilevskia - обмінна від... , листівка-відповідь від Сестра Юлія (17.04) 5. Irinka-vitaminka - обмінна від cherry (8.04) , 6. welshrabbit 7. cherry - обмінна від Ролічок (14.04) , листівка-відповідь від irinka-vitaminka (17.04) 8. Jasjka
|
|
| |
cherry | Дата: Вівторок, 2014-04-22, 3:13 PM | Повідомлення # 60 |
побратим
| Вітання усім! Показую обіцяні фото:
листівка від Ролічок (чудова - акуратна і майстерна)
Повідомлення відредагував cherry - Вівторок, 2014-04-22, 3:18 PM |
|
| |