Гра-обмін "Візерунки мого краю"
|
|
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2014-02-14, 3:17 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Аби краще вивчити узори рідного краю, а також поділитись набутими знаннями з іншими форумчанами, започатковуємо цей предметний обмін. Ідея - обмінятись вишитими невеликими рушничками (серветками, іншими вишитими речами, давайте обговоримо) з регіональними візерунками. У кого ще які пропозиції, побажання , ідеї? Прошу зголошуватись на гру й висловлювати пропозиції. Терміни, певно, визначимо не стислі, аби кожен міг втигнути реалізувати ідею й надіслати посилку
Список гравців:
1.Tana (Київська область, Києво-Святошинський район, етнографічно Київське Полісся) (ОТРИМАЛА, ВІДПРАВИЛА) 2. Bullet (Фастів, Київщина, межа Полісся та Поділля) (ОТРИМАЛА, ВІДПРАВИЛА) 3. romantik (Вінницька область, Гайсинський р-н., Східне Поділля)(ВІДПРАВИЛА) 4. cherry (Львівщина, Дрогобиччина) (ВІДПРАВИЛА, ОТРИМАЛА) 5. ТМК (Дніпропетровська область) (ВІДПРАВИЛА, ОТРИМАЛА) 6. Сестра Юлія (Дніпропетровська область) (ВІДПРАВИЛА) 7. romannah (Гуцульщина) 8. Alessia (Івано-Франківщина) (ВІДПРАВИЛА, ОТРИМАЛА) 9. Олька (Донбас) (ВІДПРАВИЛА, ОТРИМАЛА) 10. Оля (Львівщина) (ОТРИМАЛА) 11. Layrca (Суми)(ОТРИМАЛА)
Додатково про виворіт: всі полякались вивороту)). Хоча, я скажу, "народний варіант" - теж досить акуратний і логічний: основним кольором - усі стібки вертикальні, тільки допоміжний колір "плутається" між візерунком, та й то - скрізь однаково. Тому таке відчуття, що так і треба. Народний народним, але не джунглі і не "пухнастий килим" на споді
СТРОКИ - 30 вересня 2014 року
Повідомлення відредагував Bullet - Субота, 2014-03-01, 8:46 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-10-13, 2:07 PM | Повідомлення # 161 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Сестра_Юлія ( ) Форумчанка Оля з Львівщини не може з технічних причин написати коментар у цій темі та вставити фото. Вона отримала пакуночок від ТМК з Дніпропетровщини і дуже вдячна за вишиту серветку з мотивами Придніпров"я яка краса красивенна!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
ТМК | Дата: Понеділок, 2014-10-13, 7:01 PM | Повідомлення # 162 |
Мудра людина
| PM Оригінальний рушник і серветка за мотивами.
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
Повідомлення відредагував ТМК - Понеділок, 2014-10-13, 7:02 PM |
|
| |
welshrabbit | Дата: Понеділок, 2014-10-13, 10:19 PM | Повідомлення # 163 |
побратим
| Я не брала участі в обміні, але за вас радію, яка краса, які роботи! З задоволенням милуюся!
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2014-10-27, 1:10 PM | Повідомлення # 164 |
Мудра людина
| Дівчата, низько схиляю голову за затримку свого пакунку, але , нарешті, попрала, зібрала, підписала, завтра відправлятиму, сподіваюсь. Але такі речі тільки виношені, тільки виплекані, і тільки від свого серця, від краю до краю нашої Україні! Зразу записуюсь в наступний такий обмін, сподіваюсь, будуть бажаючі ПОДІЛИТИСЬ візерунками свого краю і любов'ю до своєї малої батьківщини!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Layrca | Дата: Понеділок, 2014-10-27, 11:48 PM | Повідомлення # 165 |
відвідувач
| Ось всі подарунки... Дякую!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
ТМК | Дата: Вівторок, 2014-10-28, 10:14 PM | Повідомлення # 166 |
Мудра людина
| Layrca, вітаю! А від кого подарунки?
|
|
| |
Layrca | Дата: Середа, 2014-10-29, 0:45 AM | Повідомлення # 167 |
відвідувач
| Від Сестри Юлії ... : )
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2014-10-31, 0:05 AM | Повідомлення # 168 |
Мудра людина
| Ку-ку. підтягуємось! бо ми цей обмін давно вже мали завершити! дошиваємо-висилаємо-радіємо бо злий модератор скоро почне всім нагадування надсилати... і новий, новорічний обмін не відкриє, ага)
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2014-10-31, 7:33 AM | Повідомлення # 169 |
Мудра людина
| Я свій відправила, чекаємо на звіт. Порядок мусить бути, модератор завжди прав!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Киянка | Дата: Вівторок, 2014-11-04, 6:28 PM | Повідомлення # 170 |
мешканець сайту
| Дуже цікаво спостерігати за таким розмаїттям візерунків з усіх куточків України. Дівчата, у ваших роботах не тільки певні особливості вишивки вашого краю, а набагато більший етнічний пласт. Сестра_Юлія, молодець, що організувала такий просвітницький обмін, а учасникам - величезна шана.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-11-05, 9:25 AM | Повідомлення # 171 |
маніяк графічних ліній
| правильно, підстібуй нас, Юля. Он я пасу задніх. Виправляюсь.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-11-05, 10:33 AM | Повідомлення # 172 |
маніяк графічних ліній
| Юля, дівчата, поки що не можу розібратись в причині казусу з непопаданням на 10-ту сторінку теми (бо 10-ї не існує!!!, але в списку нових повідомлень вона чомусь видна).
Але знайте, я в курсі, я працюю над цим.
|
|
| |
Олька | Дата: Середа, 2014-11-12, 3:44 PM | Повідомлення # 173 |
побратим
| Сьогодні отримала прекрасні подарунки від Олени romantic. Дуже дякую! Чудовий рушничок, до нього ще один оброблений рушник та кольорова схема. Олено, я обовязково вишию цей рушник і покажу, що вийшло! Ще диск зі схемами, ниточки, та "Кльові" батончики, смак яких ми з мамою оцінили ще зранку, тому на фото їх немає
Рушник чудовий, дуже акуратно вишитий,буде прикрашати нашу кімнату! Олено, дякую тобі за побажання, я зворушена. Юлю, не перестаю дякувати за цей чудовий обмін!
|
|
| |
ТМК | Дата: Середа, 2014-11-12, 9:23 PM | Повідомлення # 174 |
Мудра людина
| Чудові дарунки, вітаю Олю!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2014-11-14, 2:15 PM | Повідомлення # 175 |
Мудра людина
| Олька, вітання з подарунком! гарнезний рушничок, особливо його "тепла" сторона. Підтягуємось, любі! це я іншим учасникам гри
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2014-11-14, 7:18 PM | Повідомлення # 176 |
Мудра людина
| Які хороші новини. Чекаю, коли і мій отримувач похвалиться))
|
|
| |
Alessia | Дата: Понеділок, 2014-11-17, 4:39 PM | Повідомлення # 177 |
побратим
|
Шановна Tana, от я і власниця чудового подарунку з Київщини, я вдячна вам за вашу вишивку, за листівку з узором бабусиної сорочки, за чудовий лист з теплими словами. ДЯКУЮ!
Та ще хочу подякувати Сестра_Юлія, за чудесно організовану гру обмін.
|
|
| |
Олька | Дата: Понеділок, 2014-11-17, 4:43 PM | Повідомлення # 178 |
побратим
| Ох, Таню, яка робота! Це хрестик? Таню, можна поближче фото, хочеться роздивитимь. Alessia, вітаю!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2014-11-18, 0:18 AM | Повідомлення # 179 |
Мудра людина
| Alessia, я радію, що трішечки щастя принесла поштою Вам! Юля робить з нас усіх чарівниць!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2014-11-18, 0:31 AM | Повідомлення # 180 |
Мудра людина
| Олька, ні, великий рушнничок -- фабричний штамп на вафельному рушничку, але цілком київський орнамент. А вишита серветка за книгою Нечипоренка, занизування, Київщина
|
|
| |