Гра-обмін "Візерунки мого краю"
|
|
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2014-02-14, 3:17 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Аби краще вивчити узори рідного краю, а також поділитись набутими знаннями з іншими форумчанами, започатковуємо цей предметний обмін. Ідея - обмінятись вишитими невеликими рушничками (серветками, іншими вишитими речами, давайте обговоримо) з регіональними візерунками. У кого ще які пропозиції, побажання , ідеї? Прошу зголошуватись на гру й висловлювати пропозиції. Терміни, певно, визначимо не стислі, аби кожен міг втигнути реалізувати ідею й надіслати посилку
Список гравців:
1.Tana (Київська область, Києво-Святошинський район, етнографічно Київське Полісся) (ОТРИМАЛА, ВІДПРАВИЛА) 2. Bullet (Фастів, Київщина, межа Полісся та Поділля) (ОТРИМАЛА, ВІДПРАВИЛА) 3. romantik (Вінницька область, Гайсинський р-н., Східне Поділля)(ВІДПРАВИЛА) 4. cherry (Львівщина, Дрогобиччина) (ВІДПРАВИЛА, ОТРИМАЛА) 5. ТМК (Дніпропетровська область) (ВІДПРАВИЛА, ОТРИМАЛА) 6. Сестра Юлія (Дніпропетровська область) (ВІДПРАВИЛА) 7. romannah (Гуцульщина) 8. Alessia (Івано-Франківщина) (ВІДПРАВИЛА, ОТРИМАЛА) 9. Олька (Донбас) (ВІДПРАВИЛА, ОТРИМАЛА) 10. Оля (Львівщина) (ОТРИМАЛА) 11. Layrca (Суми)(ОТРИМАЛА)
Додатково про виворіт: всі полякались вивороту)). Хоча, я скажу, "народний варіант" - теж досить акуратний і логічний: основним кольором - усі стібки вертикальні, тільки допоміжний колір "плутається" між візерунком, та й то - скрізь однаково. Тому таке відчуття, що так і треба. Народний народним, але не джунглі і не "пухнастий килим" на споді
СТРОКИ - 30 вересня 2014 року
Повідомлення відредагував Bullet - Субота, 2014-03-01, 8:46 PM |
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2014-08-27, 10:28 PM | Повідомлення # 121 |
Мудра людина
| Любі колеги, це повідомлення, щоб підняти тему. Заодно хочу поцікавитись: як справи з дослідженням візерунків краю і відшиттям сувенірних рушників? Розподіляти пари для обміну? Все в силі? Я чесно кажучи, цього літа була зайнята зовсім іншими, невишивальними справами. Але думається, цей обмін дуже важливий для нас усіх. Хай ці сувенірні рушнички поєднають різні регіони і нас, таких різних, зі своїми поглядами на політику й життя.
У приват мені також можна слати свої побажання щодо партнерів по обміну - можливо, хтось хоче надіслати свій рушничок у якийсь конкретний регіон, конкретній особі? не соромтесь. "Ланцюжок" тільки формується.
Нагадую: кінцевий термін обміну ми планували на кінець вересня. Звісно, питання відкрите. Можливо, ще трохи продовжимо строки?
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-08-28, 0:08 AM | Повідомлення # 122 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Сестра_Юлія ( ) Заодно хочу поцікавитись: як справи з дослыдженням візерунків краю і відшиттям сувенірних рушників? дякую, що підняла питання, Юля! Я чесно зізнаюсь, що забула про цей обмін. Із-за подій в країна не диво, забудеш і як звати...
я підтягнусь в строках. Бо підготувала візерунок, але не виконала його ще...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Layrca | Дата: Четвер, 2014-08-28, 8:16 AM | Повідомлення # 123 |
відвідувач
| Я також... дуже важко у наш час... на ваш розсуд.
|
|
| |
Олька | Дата: Субота, 2014-08-30, 5:47 PM | Повідомлення # 124 |
побратим
| Сестра_Юлія, я б не відмовилась, якщо б мені дали адресу, кому надіслати рушничок. Можливо, найближчим часом будемо вимушені тікати з міста...
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2014-09-01, 1:13 AM | Повідомлення # 125 |
Мудра людина
| ШАНОВНІ УЧАСНИКИ! прошу надсилати мені в приват ваші адреси (можна, і телефони для зв"язку). Починаю формувати ланцюжок обміну
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2014-09-03, 2:20 AM | Повідомлення # 126 |
Мудра людина
| Прошу адміна зробити нам банерок до цього обміну!
|
|
| |
cherry | Дата: Середа, 2014-09-03, 9:42 AM | Повідомлення # 127 |
побратим
| Я вже половинку вишила. Хотіла зробити такий ніби вимпел, але якщо рушничок, то рушничок. треба прискоритись))) Всім удачі!
|
|
| |
ТМК | Дата: Четвер, 2014-09-04, 1:47 PM | Повідомлення # 128 |
Мудра людина
| В мене серветка. Закінчую.
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-09-12, 8:20 PM | Повідомлення # 129 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Сестра_Юлія ( ) Прошу адміна зробити нам банерок до цього обміну! Вибач, Юля, адмін пригальмував і вже до понеділка навряд чи зробить...
А я, дівчатонька, отримала свій рекомендований лист ЩОЙНО, буквально 5 хв назад (так пізно розносять, так..)
Не знаю, чи варто показувати зараз, але ж похвастати кортить....
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-09-12, 8:25 PM | Повідомлення # 130 |
маніяк графічних ліній
| ні.. не втрималась, показую:
Це рушничок від Ольки з Маріуполя (де ви зараз, Олечко...?...)
Ось аткий розкішний, двобічна штапівка - все, що я можу впізнати, інше - якась лічильна гладь, я не сильна в техніках. Рушничок неймовірно гарний, акуратний, випрасуваний і аж хрустить
Олечко, дякую Так приємно, а ще приємно дуже, що я перша. Хоча неприємно, коли розумію причину чому так рано вислали - з місць бойових дій фактично...
Оля, ДЯКУЮ!!!
|
|
| |
ТМК | Дата: П`ятниця, 2014-09-12, 8:40 PM | Повідомлення # 131 |
Мудра людина
| Краса! Лізо, вітаю! Олю, браво!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2014-09-13, 0:12 AM | Повідомлення # 132 |
Мудра людина
| Bullet,Олю, яка краса! вітаю! Я думала, ми готуватимемо геть крихітні рушнички, а тут такий, справжній! яскраво, небанально! Лізо, на щастя, на здоров"я! і авторові хай легенько гикнеться - і все буде якнайкраще в цей тривожний час. хай Бог береже
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-09-13, 2:05 AM | Повідомлення # 133 |
маніяк графічних ліній
| Юля, цей рушничок формату Аз, тож він такий, який можна і на ікону (щоправда, у мене нема), а можна і як серветку, а можна і як декор приміщення... як завгодно! Кльова штука насправді.
|
|
| |
Олька | Дата: Субота, 2014-09-13, 10:39 AM | Повідомлення # 134 |
побратим
| Лізо, я дуже рада, що рушничок сподобався. Вишивала з найкращими побажаннями, на одному диханні! Вибач, що навіть листівку не вклала, бо на пошті нічого до душі не знайшла.
Отже, схему рушничка взяла з книги О. О. Гасюк, М. Г. Степан, "Художнє вишивання". Фото знайшла на нашому форумі, ось таке http://vyshyvanka.ucoz.ru/_fr/0/6037130.jpg , потім знайшла в інеті книгу та схему. Ця техніка вишивки мені незнайома, вишивала так вперше. Штапівкою вишивала і раніше, а як називається техніка, якою зірочки вішиті - не знаю. Вишивала на тканині фірми Цвайгарт, тканина кремова з рівномірним переплетенням ниток. Край обробляла за цим посиланням http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/12-402-4 повідомлення 68 від siesta, але цей шов робила не повністю, а наполовину. Рушничок мені самій дуже сподобався, напевне, тому я спершу надіслала його самій собі, а вже з другої спроби Лізі відправила)))
Цитата Bullet ( ) Це рушничок від Ольки з Маріуполя (де ви зараз, Олечко...?...) Лізо, ми вдома, в Маріуполі. Виїжджали на день до Урзуфу, але ж потім мир оголосили і ми повернулись, і ця ніч після оголошеного миру була такою... Молю Бога, щоб ці кляті олігархи домовились між собою і залишили нас у спокої. Вони ж не чують ці залпи "градів", їх діти сплять спокійно, чому ж я совю дитину повинна кутати у ковдру і нести до підвалу Зараз у нас тихо, хочу, щоб так і залишалось надалі. Хочу жити у своєму рідному місті у своїй рідній країні
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-09-13, 9:51 PM | Повідомлення # 135 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Олька ( ) Лізо, я дуже рада, що рушничок сподобався. Вишивала з найкращими побажаннями, на одному диханні! Вибач, що навіть листівку не вклала, бо на пошті нічого до душі не знайшла. Отже, схему рушничка взяла з книги О. О. Гасюк, М. Г. Степан, "Художнє вишивання". Фото знайшла на нашому форумі, ось таке http://vyshyvanka.ucoz.ru/_fr/0/6037130.jpg , потім знайшла в інеті книгу та схему. Ця техніка вишивки мені незнайома, вишивала так вперше. Штапівкою вишивала і раніше, а як називається техніка, якою зірочки вішиті - не знаю. Вишивала на тканині фірми Цвайгарт, тканина кремова з рівномірним переплетенням ниток. Край обробляла за цим посиланням http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/12-402-4 повідомлення 68 від siesta, але цей шов робила не повністю, а наполовину. Рушничок мені самій дуже сподобався, напевне, тому я спершу надіслала його самій собі, а вже з другої спроби Лізі відправила))) Ну як він міг не сподобатись?? Ходи в тему "Важлива форумівка вересня", там видно, як ми тішимось з твого рушничка, всі роздивлялись і всіх цікавила саме тканина і акуратність двобічна!
Цитата Олька ( ) Лізо, ми вдома, в Маріуполі. Виїжджали на день до Урзуфу, але ж потім мир оголосили і ми повернулись, і ця ніч після оголошеного миру була такою... Молю Бога, щоб ці кляті олігархи домовились між собою і залишили нас у спокої. Вони ж не чують ці залпи "градів", їх діти сплять спокійно, чому ж я совю дитину повинна кутати у ковдру і нести до підвалу Зараз у нас тихо, хочу, щоб так і залишалось надалі. Хочу жити у своєму рідному місті у своїй рідній країні Так і буде, скоро буде мир. Кожною позитивною думкою, кожною правильною щирою дією ми наближаємо його до наших домівок, до нашої країни.
|
|
| |
Layrca | Дата: Субота, 2014-09-13, 9:58 PM | Повідомлення # 136 |
відвідувач
| Олечко! Я від щирого серця бажаю вашому краю та усій Вкраїні миру! Щоб у вашій родині було завше багато люду! Щоб гомонів веселий, щасливий, дзвнікий дитячий сміх і всі можливі лиха обминала вас і нашу Ненечку стороною! Рушник - одне захоплення! Дякую за те, що подарували нам таку красу!: )
|
|
| |
Олька | Дата: Субота, 2014-09-13, 10:17 PM | Повідомлення # 137 |
побратим
| Дякую, дівчата, захвалили І за добрі побажання також дуже-дуже вдячна!
Цитата Bullet ( ) і всіх цікавила саме тканина і акуратність двобічна! Тканину давно купувала, мені теж сподобалась дуже, вишивати на ній - одне задоволення, все дуже рівненько виходить. А рушники завжди намагаюсь робити акуратими з вивороту, особливо якщо хрестиком вишиваю.
|
|
| |
ТМК | Дата: Четвер, 2014-09-18, 11:00 AM | Повідомлення # 138 |
Мудра людина
| Моя серветка готова. Можу відправляти.Чи ми чекаємо термінів?
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2014-09-18, 1:11 PM | Повідомлення # 139 |
Мудра людина
| ТМК, та ні)))). Ми чекаємо, доки у мене буде вільна хвилинка повисилати всім адреси. Вибачайте, зараз ніколи. Ваечері ледь доповзаю до ліжка
|
|
| |
ТМК | Дата: Четвер, 2014-09-18, 5:08 PM | Повідомлення # 140 |
Мудра людина
| Добре, Юлечко. Робота зроблена, тож, як тільки, то й ...
|
|
| |