Гра-обмін "Візерунки мого краю"
|
|
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2014-02-14, 3:17 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Аби краще вивчити узори рідного краю, а також поділитись набутими знаннями з іншими форумчанами, започатковуємо цей предметний обмін. Ідея - обмінятись вишитими невеликими рушничками (серветками, іншими вишитими речами, давайте обговоримо) з регіональними візерунками. У кого ще які пропозиції, побажання , ідеї? Прошу зголошуватись на гру й висловлювати пропозиції. Терміни, певно, визначимо не стислі, аби кожен міг втигнути реалізувати ідею й надіслати посилку
Список гравців:
1.Tana (Київська область, Києво-Святошинський район, етнографічно Київське Полісся) (ОТРИМАЛА, ВІДПРАВИЛА) 2. Bullet (Фастів, Київщина, межа Полісся та Поділля) (ОТРИМАЛА, ВІДПРАВИЛА) 3. romantik (Вінницька область, Гайсинський р-н., Східне Поділля)(ВІДПРАВИЛА) 4. cherry (Львівщина, Дрогобиччина) (ВІДПРАВИЛА, ОТРИМАЛА) 5. ТМК (Дніпропетровська область) (ВІДПРАВИЛА, ОТРИМАЛА) 6. Сестра Юлія (Дніпропетровська область) (ВІДПРАВИЛА) 7. romannah (Гуцульщина) 8. Alessia (Івано-Франківщина) (ВІДПРАВИЛА, ОТРИМАЛА) 9. Олька (Донбас) (ВІДПРАВИЛА, ОТРИМАЛА) 10. Оля (Львівщина) (ОТРИМАЛА) 11. Layrca (Суми)(ОТРИМАЛА)
Додатково про виворіт: всі полякались вивороту)). Хоча, я скажу, "народний варіант" - теж досить акуратний і логічний: основним кольором - усі стібки вертикальні, тільки допоміжний колір "плутається" між візерунком, та й то - скрізь однаково. Тому таке відчуття, що так і треба. Народний народним, але не джунглі і не "пухнастий килим" на споді
СТРОКИ - 30 вересня 2014 року
Повідомлення відредагував Bullet - Субота, 2014-03-01, 8:46 PM |
|
| |
Олюша | Дата: П`ятниця, 2014-09-19, 12:01 PM | Повідомлення # 141 |
відвідувач
| Цей візерунок я знайшла в скрині своєї тьоті, вони таким чином зберігали схеми колись в давнину.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2014-09-22, 4:06 PM | Повідомлення # 142 |
Мудра людина
| Любі форумчанки, учасниці обміну! Сьогодні я відкоригувала остаточний список гравців, нас 11-ро). Кожен з вас отримав адресу свого партнера. Прошу підтягуватись - працювати над рушничками, прати-прасувати та надсилати. А ми тут всі разом помилуємось красою ваших рідних візерунків. У добру путь!
|
|
| |
ТМК | Дата: Вівторок, 2014-09-23, 2:50 PM | Повідомлення # 143 |
Мудра людина
| Свою роботу відправила. № відправлення 4913002389061 (вказала аби не загубити)
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2014-09-23, 10:45 PM | Повідомлення # 144 |
Мудра людина
| ТМК, дякую! чекатимемо на фотозвіт від Вашої візаві
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2014-10-01, 11:32 PM | Повідомлення # 145 |
Мудра людина
| Терміни нашого обміну продовжено ще на два тижні- до 15 жовтня! Працюймо!
|
|
| |
ТМК | Дата: П`ятниця, 2014-10-03, 8:38 PM | Повідомлення # 146 |
Мудра людина
| Ура! Дівчаточки, я сьогодні отримала скарб з Івано-Франківщини від пані Лесі Alessia. Лесенько, дякую за часточку Прикарпаття, зроблену з любов"ю!!!
Доречі моє відправлення "відправлене 30.09.2014 09:59 об'єктом поштового зв'язку ЖОВКВА ЦПЗ №9 з індексом 80399 до об'єкту поштового зв'язку ДУБЛЯНИ з індексом 80381.", тільки отримувача давненько на форумі я не бачила. Як би передати?
|
|
| |
Олька | Дата: П`ятниця, 2014-10-03, 8:47 PM | Повідомлення # 147 |
побратим
| Ого, справжня краса!!!Alessia, молодчинка, чудо подарунки!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2014-10-04, 1:34 AM | Повідомлення # 148 |
Мудра людина
| ТМК, яка краса! там не один рушник, а ще й два панно??! От молодець! Дай Боже здоров"Я! таке натхнення - ці барвисті карпатські візерунки
|
|
| |
Alessia | Дата: Субота, 2014-10-04, 11:06 AM | Повідомлення # 149 |
побратим
| ТМК! Я дуже рада що цей дарунок приніс вам радість. Вишивалось дуже легко та швидко, мабуть тому, що хотілося вложити вних частинку нашого краю.
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2014-10-07, 3:58 PM | Повідомлення # 150 |
Мудра людина
| ТМК, вітаю! Alessia, Ви просто чарівниця!
А я похвалюся візерунками краю cherry -- смт Підбуж Дрогобицького району Львівської області: на рушничку відтворено узор з дівочої запаски мами Романи, дуже подібної до тієї, яку зобразила Катерина Білетіна (на листівці). І ще купа щастя, дивіться самі. Щоправда, наклейки патріотичні дочка швидко розклеювала, так що до фото всі не дійшли. Дякую, моя обмінна подруга!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Олька | Дата: Вівторок, 2014-10-07, 5:36 PM | Повідомлення # 151 |
побратим
| cherry, дуже-дуже гарно! Тяню,вітаю з чудовими подарунками!
|
|
| |
ТМК | Дата: Вівторок, 2014-10-07, 11:15 PM | Повідомлення # 152 |
Мудра людина
| Так гарно! Таню, вітаю! Романо, надзвичайний взор і довершена робота!
|
|
| |
cherry | Дата: Середа, 2014-10-08, 3:22 PM | Повідомлення # 153 |
побратим
| О, я рада-рада, що Таня вже отримала візерунок мого краю! Олька, ТМК, Tana, дякую на добрім слові! (насправді, робота не така вже й довершена)))
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2014-10-11, 9:45 PM | Повідомлення # 154 |
Мудра людина
| Форумчанка Оля з Львівщини не може з технічних причин написати коментар у цій темі та вставити фото. Вона отримала пакуночок від ТМК з Дніпропетровщини і дуже вдячна за вишиту серветку з мотивами Придніпров"я
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2014-10-11, 10:22 PM | Повідомлення # 155 |
Мудра людина
| Дуже гарний і давній рушниковий орнамент, вітаю ощасливлену і дарувальницю!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Олька | Дата: Субота, 2014-10-11, 10:38 PM | Повідомлення # 156 |
побратим
| Гарно дуже! ТМК, можна попросити Вас ще фото серветки виставити, ближче хотілося б роздивитись.
|
|
| |
ТМК | Дата: Понеділок, 2014-10-13, 0:08 AM | Повідомлення # 157 |
Мудра людина
| Це взор зі старовинного рушника, який Таня розшукала. Магдалинівський район, Дніпропетровської області. Я його переробила на серветку, перевела в ПМ, якщо комусь цікаво - викладу схему. Олю, нажаль, обставини склались так, що я не встигла сфотографувати серветку і відправляли її без мене, тому про більше фото можна просити тільки її нову власницю.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2014-10-13, 2:26 AM | Повідомлення # 158 |
Мудра людина
| ТМК, схема дуже цікавить! А якітам техніки? з цього фото не дуже видно
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Понеділок, 2014-10-13, 12:51 PM | Повідомлення # 159 |
побратим
| Дівчата,вітаю всіх! Дарунки дивовижні!
|
|
| |
Олька | Дата: Понеділок, 2014-10-13, 1:43 PM | Повідомлення # 160 |
побратим
| ТМК, будемо вдячні за схему.
|
|
| |