гра-обмін "Кольоровий настрій-3"
|
|
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2013-09-21, 0:06 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Шановні форумчани, оголошується набір в третю гру "КОЛЬОРОВИЙ НАСТРІЙ".
Умови гри:
- Збираємо 10 учасників, закриваємо набір. - Розігруємо пари партнерів по обміну. - До 20 жовтня (орієнтовно) пакуємо посилки, відсилаємо. - чекаємо в цій темі на фотозвіт від щасливих отримувачів.
Склад посилок: - будь-що рукодільне, для рукоділля, про рукоділля, важливо: про вишивку - обов"язково щось:) - пам"ятаймо, НАШ форум пропагує українську традиційну вишивку, тож не забудьте про цей момент і вкладіть щось традиційно українське вишивальне
Висилаємо звичайною поштою або Новою поштою (або іншими сервісами-альтернативами) - за побажаннями гравців.
|
|
| |
Afinna | Дата: Вівторок, 2013-09-24, 3:12 PM | Повідомлення # 21 |
побратим
| Цитата (sjana_if) Добре, вмовили Я з вами Ура! Ура! Скоро граємо!!! Нас вже десятеро
Повідомлення відредагував Afinna - Вівторок, 2013-09-24, 3:14 PM |
|
| |
Irina_SV | Дата: Вівторок, 2013-09-24, 3:15 PM | Повідомлення # 22 |
мешканець сайту
| sjana_if, УРААААА!!!!! Нас десяточка!!!!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Вівторок, 2013-09-24, 9:01 PM | Повідомлення # 23 |
побратим
| Afinna, Irina_SV, УРААААА!!!!! Нас десяточка!!!! Граємо! :D
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2013-09-24, 10:00 PM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| Набір учасників закрито. Формуватиму ланцюжок.А хто мені ще не скинув свою адресу (або ПІБ, адресу відділення Нової пошти і телефон) для отримання посилок? Навіть якщо ВІи знаєте, що у мене Ваша адреса є після минулих обмінів та ігор, перестрахуйтесь і скиньте ЩЕ РАЗ!
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2013-09-25, 4:15 PM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Сестра_Юлія, дякую, почала шити призначений колір. Строк до 20. Х ?
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2013-09-25, 4:33 PM | Повідомлення # 26 |
Мудра людина
| Цитата (Tana) Строк до 20. Х ? Tana, до 20 жовтня, так. А там уже час буде оголошувати новорічний обмін) Адреси розіслано! Вперед!
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2013-09-25, 10:00 PM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Юлю, приватне повідомлення бачу, але відповісти не можу. Дякую!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Afinna | Дата: Середа, 2013-09-25, 10:10 PM | Повідомлення # 28 |
побратим
| Цитата (Сестра_Юлія) до 20 жовтня, так Ура! Приготування почалися
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Четвер, 2013-09-26, 10:32 AM | Повідомлення # 29 |
мешканець сайту
| Цитата (Afinna) Приготування почалися smile Мізки уже "активничають", що ж таке цікавеньке-веселеньке організувати
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Четвер, 2013-10-10, 8:44 PM | Повідомлення # 30 |
побратим
| Радість зашкалює! Получила червону посилочку від Сестри Юлії! Мої мрії здійснилися! Бісерний жгут , кулінарна книга з обкладинкою та закладинками, бісерний органайзер з бісером, червоні ниточки, салфетки, червоні ленточкі та диск з корисною інформацією! Юлечко, щіро дякую! Такі роботи робляться з щірою душею !:o
Повідомлення відредагував вишивалочка - П`ятниця, 2013-10-11, 0:01 AM |
|
| |
ромашка1 | Дата: Четвер, 2013-10-10, 10:00 PM | Повідомлення # 31 |
побратим
| вишивалочка ,вітаю з гарними подаруночками, Юля вміє здивувати і така хутка , перша принесла радість ох і класно початок є
|
|
| |
Afinna | Дата: Четвер, 2013-10-10, 10:47 PM | Повідомлення # 32 |
побратим
| Я теж поспішаю хвалитися кольоровим Щастям А я саме від нашої вишивалочки теж сьогодні ввечері отримала покунок зеленого настрою! Навіть зеленого надхнення!!! Бо там стільки всього і рукотворного, і матеріалів, і головне - душевного тепла Пані Людмило, я думала, "що так не буває" , щоб для майже незнайомої людини з такою турботою готувати подарунок! Дякую за всі-всі подаруночки, а за спеціально для мене вишиту заготовку для сумки - окрема величезна подяка!!!!! І інструкція-схема як має сумка виглядати. А ниточки, стрічечки (моя слабкість, мені завжди їх замало ), а намистини-тюльпанчики, а дуже приємна тканинка, а ще чарівна квітка-брошка на додаток до зелені, і магнітик....а вишиті гольнички!!!! ААААААА - я щаслива Завтра при денному світлі зроблю детальні фото, бо це заслуговує окремої уваги, але не терпиться і сьогодні похвастати!!!! Нічне фото а десь збоку я як Чахлик над златом А ще ж і плитка улюбленого екстрачорного з горіхами та родзинками - щоб моє щастя було повним !Вишивалочка, дякую Вам!!!
А ще у нас в пакуночку від Людмили була і Пошта Щастя, але про це щасливий/ощасливлений власник розповість ДЯКУЄМО!!!
Повідомлення відредагував Afinna - П`ятниця, 2013-10-11, 7:57 AM |
|
| |
вишивалочка | Дата: Четвер, 2013-10-10, 11:31 PM | Повідомлення # 33 |
побратим
| Afinna, Інно, щіро дякую! а фото - іду навчатися, або міняти фотик! так там не чахлик...
|
|
| |
sheva | Дата: П`ятниця, 2013-10-11, 0:05 AM | Повідомлення # 34 |
побратим
| Скільки всякої краси !!!
моя майстерня
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2013-10-11, 2:05 AM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| вишивалочка, вітаю! Ви вже відстрілялись: і самі отримали посилочку, й колежанку ощасливили!!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2013-10-11, 2:35 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Afinna, вишивалочка, вітаю з кольоровим щастям!
|
|
| |
Irina_SV | Дата: П`ятниця, 2013-10-11, 2:45 PM | Повідомлення # 37 |
мешканець сайту
| вишивалочка, Afinna, скільки всього гарнющого...ммммм ))))))! Вітаю!
|
|
| |
sjana_if | Дата: П`ятниця, 2013-10-11, 2:55 PM | Повідомлення # 38 |
мешканець сайту
| Які подаруночки!!! А я свій наступного тижня відправлю
|
|
| |
sheva | Дата: П`ятниця, 2013-10-11, 3:21 PM | Повідомлення # 39 |
побратим
| Мені таж ще трошки залишилося і все буде готово. Бачу, що треба прискорюватися Але так хочеться зібрати усе, що планувала...
моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2013-10-11, 4:52 PM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Я теж вже тиждень, яке готова, крім краплинки,за якоюніяк не дійду в магазин. Але час в нас ще є))
|
|
| |