гра-обмін "Кольоровий настрій-3"
|
|
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2013-09-21, 0:06 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Шановні форумчани, оголошується набір в третю гру "КОЛЬОРОВИЙ НАСТРІЙ".
Умови гри:
- Збираємо 10 учасників, закриваємо набір. - Розігруємо пари партнерів по обміну. - До 20 жовтня (орієнтовно) пакуємо посилки, відсилаємо. - чекаємо в цій темі на фотозвіт від щасливих отримувачів.
Склад посилок: - будь-що рукодільне, для рукоділля, про рукоділля, важливо: про вишивку - обов"язково щось:) - пам"ятаймо, НАШ форум пропагує українську традиційну вишивку, тож не забудьте про цей момент і вкладіть щось традиційно українське вишивальне
Висилаємо звичайною поштою або Новою поштою (або іншими сервісами-альтернативами) - за побажаннями гравців.
|
|
| |
|
sheva | Дата: Понеділок, 2013-10-21, 7:39 PM | Повідомлення # 42 |
побратим
| Сестра_Юлія, ух ти ж, яка позитивно-соняшна посилочка! Я таж поспішаю похвалитися - теж отримала кольорову посилочку, шоколадно-коричневу, від Tana. Ура! Там усе коричневе і усе шоколадне, як у прямому значенні, так і в переносному: - цікава книжечка "Жила", - дві авторські листівочки та одна весела українська (ще і конверт на додачу ), - дві Таніни фірмові закладинки (такі гарненькі!), - лялечка-нитяночка, - багато стрічок, - дизайнерські аркуші для виготовлення листівок, - обкладинка на водійськи документи, які мені колись обов'язково знадобляться. - схема для вишивки ікони божої матері у бежево-коричневих тонах, яку, до речі, я саме вчора шукала А якщо ви засумніваєтесь у правильності кольорів, маєте можливість порівняти їх з кольором справжньої шоколадки
PS. Tana, а де обіцяні шматочки тканини для зразка Олени Пчілки?! Я тут вже розігналася, ниточки придбала, а пробувати нема на чому
моя майстерня
Повідомлення відредагував sheva - Понеділок, 2013-10-21, 8:17 PM |
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2013-10-21, 8:27 PM | Повідомлення # 43 |
Мудра людина
| Рада, що кольоровий пакунок "засмакував", а про "Жилу" я писала неодноразово, тим більше цей номер про ляльки і іграшки, має бути цікавим лялькарці! Цитата sheva ( ) Tana, а де обіцяні шматочки тканини для зразка Олени Пчілки?! Зразки закінчились, незабаром буде чистова тканина.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Киянка | Дата: Понеділок, 2013-10-21, 8:34 PM | Повідомлення # 44 |
мешканець сайту
| Сестра_Юлія, просто по-вишивальному заздрю )) Irina_SV, шикарний органайзер! sheva, які чудові шоколадні подарунки! Tana, як завжди, постаралася. Цікавий кольорообмін, дівчата.
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2013-10-21, 8:38 PM | Повідомлення # 45 |
Мудра людина
| Цитата Сестра_Юлія ( ) А я звітую вже про ЖОВТО-СОНЯЧНУ ПОСИЛОЧКУ від Irina_SV. Відкрила і ахнула! І ми зойкаємо з тобою! Скільки жовтого щастя!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Afinna | Дата: Понеділок, 2013-10-21, 9:10 PM | Повідомлення # 46 |
побратим
| Я сьогодні теж свою часточку кольорового обміну відправила Tana, sheva, вітаю вас з кольоровим задоволенням! Стільки краси!!! І таке святкове, бо жовтих колір такий радісний, а шоколадний - такий смачнючий! Вітаю, дівчата!
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2013-10-22, 1:36 PM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| Ділюсь своїм щастям, якому немає меж. У мене сьогодні почався святковий настрій, так що запрошую святкувати і радіти разом зі мною! Це загальний вигляд моєї посилочки від Ані Шевченко (sheva) 1. А тепер по порядку - головна окраса чарівної скриньки подарунків - лялька мотанка, білосніжна князівна, красуня із красунь, із довгими косами і перлинками, в білому віночку, і такій сорочці, що і я заздрю ))) Ось вона, висота ляльки 32 см, щоб ви зрозуміли яка вона красуня!
далі буде
Моя майстерня
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2013-10-22, 1:54 PM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| Друге, що мене вразило - чарівна брошка ручної роботи, фото не вдале, зроблю згодом краще на новий фотоапарат, що їде з києва, а поки що милуйтесь на мені ))) одразу вдягла і не зніму ще довго )))
Ще зачепила листівочка ручної роботи із привітанням - слова що треба, краще не придумаєш, ось
А ще там є органайзер для рукодільних матеріалів, повний білосніжного добра - ниточки білого кольору різних виробників, від кіровських до європейських, у тому числі неймовірні мадейра - шовк, дуже цікаво спробувати і відчути різницю, Шматочок німецького цвайгарту, а ще стрічки, мережива, бісер, білі намистинки, ювелірний гудзик під перлинки, про які я останнім часом там марю... Хочеться мені таке носити, і йде до душі. Це просто диво, як все влучно зібрано.
А ще там є флеш-накопичувач, на якому зібрано купа інформаційних скарбів, про техніки вишивки, викрійки сорочок, приклади сучасних та традиційних сорочок, література, схеми, ще не все передивилась.
І купа смаколиків білого кольору, мої улюблені цукерки рафаело - чесне слово - найнайнай улюбленіші ))) білий чай - найнайнай корисніший, і навіть для малюка мого кіндер - шоколадки )))
Аня, я тепер просто не зможу спати, поки не пристосую те добро, що є в чудовій скриньці, а лялечка та брошка будуть кожного дня нагадувати про улюблений форум, я щаслива що оселилась тут душею вже багато років тому )))
Дякую Юлі за такий позитивний обмін, Ані за втілення моїх мрій!
Моя майстерня
|
|
| |
Afinna | Дата: Вівторок, 2013-10-22, 3:09 PM | Повідомлення # 49 |
побратим
| Цитата shtynka ( ) Ділюсь своїм щастям, якому немає меж shtynka краса неймовірна! Вітаю Вас с таким ексклюзивним щастям від Ані
Повідомлення відредагував Afinna - Вівторок, 2013-10-22, 3:09 PM |
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2013-10-22, 4:49 PM | Повідомлення # 50 |
Мудра людина
| Цитата shtynka ( ) Ділюсь своїм щастям, якому немає меж. Цілком поділяю думку, що таке щастя -- безмежне і білосніжне! Вітаю!
Моє кольорове щастя на Новій пошті, скоро буде вдома))
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Вівторок, 2013-10-22, 8:46 PM | Повідомлення # 51 |
побратим
| Сестра_Юлія, sheva,shtynka, вітаю обдарованих, подаруночки роскошні! Гарно попрацювали!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2013-10-22, 10:24 PM | Повідомлення # 52 |
Мудра людина
| shtynka, зі сніжно-былим щастям! Лялечка просто вражає. ну й красунька, кралечка, мої оплески! Прямо заздрю БІЛОЮ заздрістю)))
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2013-10-23, 9:47 PM | Повідомлення # 53 |
Мудра людина
| Моє кольорове щастя від Afinna має такий вигляд: сумка багатокишенева мегазручна і містка і з лейбочкою "хендмейд", косметичка-гаманець-торбинка для порядної пані, прикраса, бісер, гудзики, намистини, стрічка, основии для гудзиків (зразу на Сашуніну обновку підуть), кольрові стікери для мрій і побажань. Дитина каже, це все мені, але я чесно зізналась,що це все моє, не віддам, і зразу фотографую з капелюшком, бо влучання в ціль, тобто колір і поєднання відтінків просто фантастчне (дива на форумі -- не новина, але вкотре засвідчую!) Лист розчулив, Інно, все-все-все правда, і різні боки медалі, дякую за підтримку, я старатимусь виправдовувати високу довіру для нашої вликої хорошої спільної справи! Фух, виклала! Порадійте зі мною, а я пішла клеїти стікери-побажання на видному місці...
Дякую, Інночко, Вам і всім хорошим людям, які роблять спілкування на форумі таким живим і радісним! Координаторе, дякую за оргпрацю в нашому обміні!
|
|
| |
sheva | Дата: Середа, 2013-10-23, 10:17 PM | Повідомлення # 54 |
побратим
| Цитата Tana ( ) Фух, виклала! Порадійте зі мною ... Радіємо-радіємо. А ще вітаємо. Все таке вишукане, яскраве, небанальне!
моя майстерня
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Середа, 2013-10-23, 10:38 PM | Повідомлення # 55 |
побратим
| (Моє кольорове щастя від Afinna має такий вигляд:) Tana, вітаю з приємними кольоровими подарунками!
Сестра_Юлія, велика дяка , за чарівну гру!
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 11:38 AM | Повідомлення # 56 |
мешканець сайту
| Сестра_Юлія, Цитата Сестра_Юлія ( ) Певно , інтуїція і телепатія)) Дуже рада, що Вам сподобалось! Я також почала помічати, що перебуваючі на форумі з Вами, розвивається і інтуіція і телепатія :))
Я сьогодні теж біжу за своїм кольором настроєм на Нову пошту. Згодом відзвітуюсь (вчора тільки повернулась з Карпат, а тут свято моє продовжується )
Усіх вітаю з кольоровими подаруночками. Роздивляюсь і радію з вами ______________________________________________________________________________ Ну і мій фотозвіт по кольоровому настрою (продовжую тут, щоб не займати простір).
І ось!!!! Моє гарячо-оранжеве щастячко від romantik!!!!! - загальне фото Бачите скільки всякого добра - аааааааа, все таке чудове )))! Так, треба перерахувати-описати все:) - календарик і листівочка в україському стилі - закладинка, я її сфотографувала уже у використанні - ниточки, стрічка для обшиву, і ви не уявляєте, наскільки ювелірна біскорнюшечка - просто диво - а ще я тепер маю найкращий засіб для загострювання олівчиків (які використовую часто для відмальовування схем), кулькову ручку (до речі таку, як я люблю, з тонким пером ), нотатки, і таки милий магнітик (це те. що люблю колекціонувати :)) ). А ще Альоночка, поторбувалась, щоб моя зачіска була охайною і в презентику в'язана резинка для волосся - і це ще не все ;), ось скільки в мене солодощів, чаю, і фантастично-літня кружечка
Ох і кольорове ЩАСТЯ!!!! :))) Дякую, romantik, Альоні, за щедрі подаруночки і такий позитив!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
Повідомлення відредагував Irina_SV - Вівторок, 2013-10-29, 1:07 AM |
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2013-10-30, 7:06 PM | Повідомлення # 57 |
Мудра людина
| Агов! Чи всі вже відправили й отримали "кольорові" посилки?? Наш термін - 20 жовтня- сплив. якщо не отримали або забарились із відправкою, пишіть мені. Дякую!!
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Середа, 2013-10-30, 7:16 PM | Повідомлення # 58 |
мешканець сайту
| Якщо я не помиляюсь, ще не має щасливих звітувальників по трьох кольорах: - синьому - бузковому, фіолетовому - сірому
Чекаємо-чекаємо на цікавинки
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Четвер, 2013-10-31, 10:20 PM | Повідомлення # 59 |
побратим
| Irina_SV гарнюсенько
|
|
| |
Irina_SV | Дата: П`ятниця, 2013-11-01, 11:17 AM | Повідомлення # 60 |
мешканець сайту
| вишивалочка, Дякую!
|
|
| |