гра-обмін "Кольоровий настрій-3"
|
|
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2013-09-21, 0:06 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Шановні форумчани, оголошується набір в третю гру "КОЛЬОРОВИЙ НАСТРІЙ".
Умови гри:
- Збираємо 10 учасників, закриваємо набір. - Розігруємо пари партнерів по обміну. - До 20 жовтня (орієнтовно) пакуємо посилки, відсилаємо. - чекаємо в цій темі на фотозвіт від щасливих отримувачів.
Склад посилок: - будь-що рукодільне, для рукоділля, про рукоділля, важливо: про вишивку - обов"язково щось:) - пам"ятаймо, НАШ форум пропагує українську традиційну вишивку, тож не забудьте про цей момент і вкладіть щось традиційно українське вишивальне
Висилаємо звичайною поштою або Новою поштою (або іншими сервісами-альтернативами) - за побажаннями гравців.
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Середа, 2013-11-13, 12:11 PM | Повідомлення # 81 |
мешканець сайту
| sjana_if, Супер! Вітаю з чудовим сріблястим настроєм!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Середа, 2013-11-13, 3:40 PM | Повідомлення # 82 |
побратим
| Вітаю з срібликом, а головне- теплий лист!
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2013-11-13, 11:24 PM | Повідомлення # 83 |
Мудра людина
| Оксано, дякую за чудові фото )))
Моя майстерня
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2013-11-14, 1:19 AM | Повідомлення # 84 |
Мудра людина
| Нема ще одного кольору - бузкового!!! чекаємо! Щоб ДО оголошення казкового новорічного обміну ні в кого не було боргів!
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2013-11-14, 10:12 AM | Повідомлення # 85 |
Мудра людина
| Цитата romantik І я отримала свій бузковий настрій. завтра сфатограую і похвалюсь... бузковий добрався. чекаємо лише фотозвіт )))
Моя майстерня
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2013-11-17, 4:17 PM | Повідомлення # 86 |
Мудра людина
| Цитата shtynka ( ) бузковий добрався. чекаємо лише фотозвіт ))) УРА! Дівчата, хлопці, а як щодо обміну на Св. Миколая,Новий Рік, Різдво? Є охочі, є ідеї умов? Якщо так, то так вже і бути, буду координувати. Прошу долучатись до обговорення
|
|
| |
romantik | Дата: Понеділок, 2013-11-25, 11:14 AM | Повідомлення # 87 |
побратим
| Цитата shtynka ( ) бузковий добрався. чекаємо лише фотозвіт Сфотографувала... і все... Чомусь подумала, що вже похвасталась своїм настроєм. Ось мій запізнілий фотозвіт.
Настрій прилетів від Люби ( ромашки): ниточки для в"язання (обов"язково щось зв"яжу і похвастаюсь), муліне і шовк для вишивання, чудові схемки, шоколад, якй мої хлопці швидко "знищили", теплий лист і ще поки таємничий подаруночок. Любо, дуже приємно було отримати від Вас такий чудовий настрій.
Цитата Сестра_Юлія ( ) Дівчата, хлопці, а як щодо обміну на Св. Миколая,Новий Рік, Різдво? Чудова пропозиція.
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Понеділок, 2013-11-25, 11:59 AM | Повідомлення # 88 |
мешканець сайту
| romantik, який чудовий бузковий настрій! Вітаю!
Ось і зіграли! Чудовий мали обмін! Дякую Сестричці Юлі, за організацію і координування гри!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2013-11-28, 2:17 AM | Повідомлення # 89 |
Мудра людина
| Обмін завершено! Ура!ДЯКУЮ УСІМ ГРАВЦЯМ - щедрим дарувальникам, вдячним обдарованим! Чекаю усіх вас в темі обміну до новорічних свят "Листи від Миколая". Буду рада, якщо і той обмін буде вдалим!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-02-14, 11:55 AM | Повідомлення # 90 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Сестра_Юлія ( ) Bullet, відкрила нову тему. Тільки я забула, як туди ці повідомлення попереносити? Поки не виясню причин пониженні модераторських прав, переноситиму усе сама. Пишіть в "Поточне модертаорське", будь ласка, якщо виникнуть проблеми і потреба в модеруванні.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |