Котячий обмін
|
|
soncevuda | Дата: Четвер, 2012-10-11, 9:04 AM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дівчата, хоч я і зарікалась не проводити більше обмінів, але цей хочу, ну просто дужжжже хочууу, аж не можу!! Хочу провести обмін на кошачу тематику. Про різних кицьок, котиків, кошеняток і т.д. Я впевнена, що багато з вас не можу бути байдужими до їх чудового муррррркотінння, їх усмішок, їх грайливості і просто чудовості!! зголошуйтесь ))) до кінця жовтня можна збирати компанію, обговорювати обмін. а вже з 1 листопаду надсилати пакуночки.
1 і 2 soncevuda і sabrin 3 і 4 Оленка іTana ++ 5 і 6 Тетяна (+) і Марина19 (+) 7 і 8 Сестра_Юлія(+) і БОксана + 9 і 10 Jasika(+) i welshrabbit (+) 11 і 12 Bullet і Волиняночка плюс Ліза (+) та cherry
п.с. Позначка (+) зсвідчує, що форумчанка отримала посилку від пратнерки!
дівчатка, дуже прошу дуже не затягувати )
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Sabrin | Дата: Четвер, 2012-10-11, 9:22 AM | Повідомлення # 2 |
побратим
| Я теж хочу,мурр!
|
|
| |
Oленка | Дата: Четвер, 2012-10-11, 9:29 AM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| я хочу тільки мені треба сказати партнера по обміну поки я в Україні. десь до 25 числа якщо вийде. Бо 28 я вже їхатиму і мені не буде часу бігти на пошту. Якщо моє прохання не занадто нахабне то я хочууууу!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2012-10-11, 10:01 AM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| +1.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Sabrin | Дата: Четвер, 2012-10-11, 12:43 PM | Повідомлення # 5 |
побратим
| Дівчата, хто буде брати участь в обміні, уточняйте, будь ласка, чи є у Вас кіт (коти). В мене кота нема, але є варіант подарунка... для кота
|
|
| |
Тетяна | Дата: Четвер, 2012-10-11, 1:04 PM | Повідомлення # 6 |
Активіст форума
| І я!!! Маю котика Гаврюшу. Йому вже 11 з хвостиком, солідний такий котяра.
|
|
| |
Марина19 | Дата: Четвер, 2012-10-11, 1:16 PM | Повідомлення # 7 |
побратим
| І я з вами. Всі знайомі кажуть, що я "кошача мама ". Вдома кішка і двоє кошенят. Мурр... :-D
|
|
| |
soncevuda | Дата: Четвер, 2012-10-11, 8:10 PM | Повідомлення # 8 |
мешканець сайту
| уррррраааааа! я так рада, що є охочі!!! пишіть чи є у вас котики, можна навіть фото ваші з котиками!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-10-11, 8:44 PM | Повідомлення # 9 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Тетяна) І я!!! Маю котика Гаврюшу. Йому вже 11 з хвостиком, солідний такий котяра. иии, кицюняяаа.. ьиснемо лапу, нам 12, 5
Може я противна, але мені здається, що правильно - котячий обмін... все ж українська мова... наче. чи ні ?
Quote (soncevuda) уррррраааааа! я так рада, що є охочі!!! пишіть чи є у вас котики, можна навіть фото ваші з котиками!!! що ти що ти, переважна більшість рукодільниць має тваринку вдома, і більшість з цієї більшості має саме котів Коти є першими тестерами наших рукоділь, вони хронічно сплятть на речах, якщо речі, звісно, не ховати в шафу : ))))
А ідея про фото дуже вдала Я би теж була би *ЗА* надсилання фото з своїм котиком, але у мене принтер гавк, треба в фотоательє іти Але я все одно *за*
+ 1 , словом. Маю кота, 12,5 років, Тіша (він же Тішаня, Тішатко, Тихомир) Тіша бідна істота, бо його хазяйка жахлива істота, до сих пір не пошила йому будиночок (а підстилки він міняє, як я рукавички...). Тож буду рада копнякам в бік пошиття будиночка для кота, може якісь схеми чи ілюстрації... Мій кіт НЕ носить ніякого одягу, але любить всякі травки (це натяк)))). Ще мій кіт аномальний, він любить гриби в любому вигляді Він пухнастий (помісь руської голубої і сибіряка), великий чистоплюй чи то чистолиз :), обожнює все біле і чорне (як хазяйка, я достойну тварину виховала, в своєму стилі))))). Любить іграшки-мишки, досі не розумію, як він їх відчуває, що то форма мишки, бо живих він ніколи не бачив : )))) Але грається дуже активно з мишками-іграшками. Ось Тішаня і Ліза:
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
soncevuda | Дата: Четвер, 2012-10-11, 11:55 PM | Повідомлення # 10 |
мешканець сайту
| Лізо. а як тепер змінити назву обміну на "котячий" ? мені внутрішньо теж не подобалось слово "кошачий", аж гризло, а тепер зрозуміла чому - воно ж не українське. а котячий навіть звучить приємніше.
Тіша чудовий!!!!! тепер я усміхнена радію з ваших фото і йду спати ))))))
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-10-12, 0:03 AM | Повідомлення # 11 |
маніяк графічних ліній
| soncevuda, дякую я теж усміхнена, бо тепер Тіша почав нормально їсти:)
А назву теми я зараз підкорегую...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2012-10-12, 0:20 AM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) я теж усміхнена, бо тепер Тіша почав нормально їсти:) Урряааааа
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2012-10-12, 2:34 AM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| і мене)
|
|
| |
soncevuda | Дата: П`ятниця, 2012-10-12, 9:31 PM | Повідомлення # 14 |
мешканець сайту
| Сестра_Юлія, я знала що ти будеш з нами! ура )))
|
|
| |
БОксана | Дата: Неділя, 2012-10-14, 1:01 AM | Повідомлення # 15 |
побратим
| Я також хочу брати участь.
|
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2012-10-15, 9:48 AM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| І я хочу брати участь! У мене тепер аж два котика-один котик і одна киця
Творча майстерня
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Понеділок, 2012-10-15, 10:12 PM | Повідомлення # 17 |
побратим
| Я не зрозуміла, це обмін на котячу тему, чи треба робити подаруночки для котів?
|
|
| |
soncevuda | Дата: Вівторок, 2012-10-16, 0:27 AM | Повідомлення # 18 |
мешканець сайту
| welshrabbit, в першу чергу на котячу тему. але. можливо, захочете вкласти і подарунок для кота.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-10-16, 1:26 AM | Повідомлення # 19 |
маніяк графічних ліній
| Quote (БОксана) Я також хочу брати участь. Прикріплення: 1807020.jpg(182Kb) ой який масятко!!! иии...
Jasjka, ура, ти знову з нами! Бо я вже було комплексувати почала (добре, що все вияснилось:) *
soncevuda, пропоную закруглятись, щоб встигнути обмінятись
|
|
| |
cherry | Дата: Вівторок, 2012-10-16, 10:40 AM | Повідомлення # 20 |
побратим
| Я теж хочу до вашої кумпанії! Котів люблю страшенно, хоч зараз у мене і нема пухнастика)))
|
|
| |