Котячий обмін
|
|
soncevuda | Дата: Четвер, 2012-10-11, 9:04 AM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дівчата, хоч я і зарікалась не проводити більше обмінів, але цей хочу, ну просто дужжжже хочууу, аж не можу!! Хочу провести обмін на кошачу тематику. Про різних кицьок, котиків, кошеняток і т.д. Я впевнена, що багато з вас не можу бути байдужими до їх чудового муррррркотінння, їх усмішок, їх грайливості і просто чудовості!! зголошуйтесь ))) до кінця жовтня можна збирати компанію, обговорювати обмін. а вже з 1 листопаду надсилати пакуночки.
1 і 2 soncevuda і sabrin 3 і 4 Оленка іTana ++ 5 і 6 Тетяна (+) і Марина19 (+) 7 і 8 Сестра_Юлія(+) і БОксана + 9 і 10 Jasika(+) i welshrabbit (+) 11 і 12 Bullet і Волиняночка плюс Ліза (+) та cherry
п.с. Позначка (+) зсвідчує, що форумчанка отримала посилку від пратнерки!
дівчатка, дуже прошу дуже не затягувати )
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2012-10-31, 9:35 AM | Повідомлення # 41 |
Мудра людина
| Quote (Oленка) Або можу привизти в обід на Хрещатик. Чи там де ми зустрічались до цього. Олю, я не можу приїхити, захворіла мала. Рада, що швидкі коти встигли)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2012-11-05, 8:42 PM | Повідомлення # 42 |
Мудра людина
| Я сьогодні відправила. Код 7730402605980
Творча майстерня
|
|
| |
Тетяна | Дата: Понеділок, 2012-11-05, 9:10 PM | Повідомлення # 43 |
Активіст форума
| А я сьогодні вже все-все приготувала , почала пакувати... і зрозуміла, що куплена упаковка безнадійно мала... А картонні коробки на нашій пошті в дуже обмеженому асортименті і дома нічого підходящого... Тому доведеться затриматись трохи, завтра піду на пошуки, хоча совість вже й так мучить - 1 листопада давно минуло і котики геть засумували, просяться до нових господарів...
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-11-06, 10:59 PM | Повідомлення # 44 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| А я ще затримуюсь. У мене поважна причина: я "вирощую" котів... от вам і інтрига!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2012-11-07, 2:05 AM | Повідомлення # 45 |
Мудра людина
| Bullet, ти вирощуєш котів??? вербові котики у вазонітобто?))
|
|
| |
Jasjka | Дата: Середа, 2012-11-07, 4:39 PM | Повідомлення # 46 |
Мудра людина
| Лізо,це дійсно інтрига!Уже цікаво побачити )))а той кому ...чи витримає він(вона)
Творча майстерня
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Четвер, 2012-11-08, 11:52 AM | Повідомлення # 47 |
мешканець сайту
| Інтрига? Та й не кажіть. я тут собі місця не знаходжу! Чим би то Лізу здивувати?
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
Тетяна | Дата: Четвер, 2012-11-08, 6:50 PM | Повідомлення # 48 |
Активіст форума
| І я відправила. Номер повідомлення 0319103689410.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-11-08, 10:38 PM | Повідомлення # 49 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Волиняночка) Чим би то Лізу здивувати? мене дуе легко здивувати, як не дивно Я взагалі ДУЖЕ люблю всякі сюрпризи і сюрпризики
Quote (Тетяна) І я відправила. Номер повідомлення 0319103689410. о, які ви молодці
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2012-11-11, 4:09 PM | Повідомлення # 50 |
Мудра людина
| Дякую Оксанці з Бердичева за посилочку!. Там кілька чудових подарунків і всі котячі! Набір для вишиваннябісером, магніт, скільптурка і цікава рукодільна подушечка у формі котика!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-11-11, 4:54 PM | Повідомлення # 51 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Сестра_Юлія) Дякую Оксанці з Бердичева а хто це така у нас на форумі? я просто не знаю ніку такого імені, поділись, Юля
Сестра_Юлія, мені найбільше сподобалась підвісочка )) Смішний такий котик, дуже милий Віаю з першою котячою посилочкою
|
|
| |
Jasjka | Дата: Вівторок, 2012-11-13, 2:20 PM | Повідомлення # 52 |
Мудра людина
| Сестра_Юлія, я за тебе рада!!! А що більше ніхто нічого не отримував?
Творча майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-11-14, 0:37 AM | Повідомлення # 53 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Jasjka) А що більше ніхто нічого не отримував? я ще і не висилала, у мене об"ємний подарунок, його за день і не зробиш. Я попереджала своїх партнерок, тому моя совість чиста. Зато я точно знаю, що будуть раді і не віддадуть у добрі руки іншим :)*
|
|
| |
|
Tana | Дата: Четвер, 2012-11-15, 11:52 AM | Повідомлення # 55 |
Мудра людина
| Вітаю котоощасливлених і щастедарувальників!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2012-11-15, 2:07 PM | Повідомлення # 56 |
Мудра людина
| Bullet, це БОксана
Quote (Bullet) а хто це така у нас на форумі? я просто не знаю ніку такого імені, поділись,
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2012-11-15, 2:07 PM | Повідомлення # 57 |
Мудра людина
| Tana, чудові слова-новотвори!!
Quote (Tana) Вітаю котоощасливлених і щастедарувальників!
|
|
| |
Тетяна | Дата: Четвер, 2012-11-15, 3:37 PM | Повідомлення # 58 |
Активіст форума
| Вітаю вже порадуваних котопосилками! Все таке мурнявне-муркотне!!! А скільки на пошті може зберігатись посилка? Тижнів два? Чи тепер якісь нові правила? Мій пакуночок чекає з понеділка, надіюсь, що назад не відправлять... А це так, до слова... Виявилось, що на нашій кухні (окрім головного Кота) живе весела компанія:
Повідомлення відредагував Тетяна - Четвер, 2012-11-15, 4:00 PM |
|
| |
cherry | Дата: Четвер, 2012-11-15, 4:06 PM | Повідомлення # 59 |
побратим
| Bullet, Лізочко, на здоров`я)))
|
|
| |
Sabrin | Дата: Четвер, 2012-11-15, 4:53 PM | Повідомлення # 60 |
побратим
| Quote (Тетяна) А скільки на пошті може зберігатись посилка? 5 днів без плати за зберігання. Якщо довше - треба буде оплачувати зберігання посилки.
|
|
| |