Обмін №4 . "Прихватки".
|
|
Bullet | Дата: Четвер, 2010-12-30, 9:44 AM | Повідомлення # 101 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (nosiknata) подивіться як органічно вписалась прихваточка(подарована поза обміном) в інтер"єр кухні - щиро дякую welshrabbit! якось прогавила твій коментар, Нато... вибач! Дійсно, оце вписалась, так вписалась! Олена знала, що у тебе такий інтер"єр?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2010-12-31, 2:51 AM | Повідомлення # 103 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Quote (Bullet) Олена знала, що у тебе такий інтер"єр кінцевий варіант - робота 2 днів, а з цими рукотворними прикрасами чудово вийшло! Сонька - будь-ласка!! Користуйтесь на здоров"я і згадуйте мене:)
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
welshrabbit | Дата: П`ятниця, 2010-12-31, 9:08 AM | Повідомлення # 104 |
побратим
| Клас, дівчата, які класнючі прихватки , такі оригінальні, кожна в своєму стилі! nosiknata, так приємно, що мій соняшок висить Дуже симпатичний у вас інтер'єр!
|
|
| |
soncevuda | Дата: Четвер, 2011-01-06, 10:06 PM | Повідомлення # 105 |
мешканець сайту
| такі гарні у вас прихваточки! чудово просто!
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
|
Сонька | Дата: Неділя, 2011-01-23, 5:15 PM | Повідомлення # 107 |
побратим
| Tana, дуже красива прихваточка, а от від ляльки я в захваті.
|
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2011-01-23, 6:25 PM | Повідомлення # 108 |
Мудра людина
| Quote (Tana) nosiknata , чекай днями Не втрималась і показала - ну, дякую тобі, дорогенька!! Яка краса у тебе вийшла!! У мене є біскорню в подібному кольорі, а тепер ще буде прихваточка тішусь як дитина)) Лялька наша з Дніпропетровська скоро буде мати сестричку)))
Повідомлення відредагував nosiknata - Неділя, 2011-01-23, 6:26 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-01-24, 4:55 PM | Повідомлення # 109 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) nosiknata , чекай днями Дужжжжже гарно!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2011-02-11, 5:06 PM | Повідомлення # 110 |
Мудра людина
| Ось і моя прихваточка до мене доїхала -дякую Таню!!!! Така тонка робота ці Таніни шви - любо подивитися і потримати в руках Фото ви вже бачили, а тепер прихваточка і ляля в компанії Дякую welshrabbit за організацію обміну і успішне його заверешення!!!
Повідомлення відредагував nosiknata - П`ятниця, 2011-02-11, 5:07 PM |
|
| |
Олька | Дата: П`ятниця, 2011-02-11, 5:20 PM | Повідомлення # 111 |
побратим
| nosiknata, вітаю з надзвичайно чудовим подарунком!!! Це буде справжня прикраса для кухні!!!
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-02-11, 7:30 PM | Повідомлення # 112 |
Мудра людина
| Яка розкішна прихваточка. nosiknata, вітаю зтаким чудовим подарунком!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Сонька | Дата: П`ятниця, 2011-02-11, 8:45 PM | Повідомлення # 113 |
побратим
| nosiknata, вітаю з чудовими прихваточками, і чарівними ляльками (а їх, виявляється, дві....)
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-02-11, 10:09 PM | Повідомлення # 114 |
Мудра людина
| Мені дуже соромно, що я так затягнула обмін, але радію з того, що прихватка сподобалась власниці! Дякую всім за підтримку і добрі слова!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-10-17, 10:54 AM | Повідомлення # 115 |
Мудра людина
| Від tanytryell отримала свою прихватку (в одній з улюблених розтяжок кольорів), тож обмін можна вважати завершеним. Таню, дякую! На фото ще пошта щастя від автора прихватки і lady-v
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-10-17, 11:20 AM | Повідомлення # 116 |
Мудра людина
| Tana, Таню кльори королівські , як і орнамент!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-10-17, 3:00 PM | Повідомлення # 117 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Від tanytryell отримала свою прихватку (в одній з улюблених розтяжок кольорів), тож обмін можна вважати завершеним. Таню, дякую! На фото ще пошта щастя від автора прихватки і lady-v вах, як затягнувся наш обмін :)))) Тана, вітаю з доотриманням прихваток (Моя від Олени Wellshrabbit висить неа кухні на лобному місці, використовувти її нереально, бо надто красива:)
|
|
| |