Обмін №4 . "Прихватки".
|
|
Сонька | Дата: Четвер, 2010-12-02, 0:26 AM | Повідомлення # 81 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Які всі прихваточки гарнючі. Кожна просто шедевр.
Повідомлення відредагував Сонька - Четвер, 2010-12-02, 0:26 AM |
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2010-12-02, 10:52 AM | Повідомлення # 82 |
Мудра людина
| Як класно! Вже вимальовується галерея - а я свою відправила також, а вчора принесли красоту від нашого організатора - welshrabbit -сонях!!! Фото трохи пізніше - зараз їду до Lakizku на чай погрітися!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
montan | Дата: Четвер, 2010-12-02, 5:25 PM | Повідомлення # 83 |
побратим
| Quote (Bullet) що то таке зелене бісерне? Розказуй! Це така підвіска з секретом Має два відділення, у яких можна носити ручки чи олівці
|
|
| |
Сонька | Дата: Четвер, 2010-12-02, 7:34 PM | Повідомлення # 84 |
побратим
| Ось так виглядає
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-12-02, 8:34 PM | Повідомлення # 85 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Сонька) Ось так виглядає ух и, це зось новеньке я для себе відкрила! Цікаве рішення.. Можна запозичити ідею?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сонька | Дата: Четвер, 2010-12-02, 10:53 PM | Повідомлення # 86 |
побратим
| Ну звичайно ж
Повідомлення відредагував Сонька - Четвер, 2010-12-02, 10:54 PM |
|
| |
welshrabbit | Дата: П`ятниця, 2010-12-03, 9:30 AM | Повідомлення # 87 |
побратим
| Сонька, цікава ідея! зручно в сумці, не потрібно ритися, щоб знайти ручку, і красиво, і компактно:)
|
|
| |
Сонька | Дата: Субота, 2010-12-04, 11:03 AM | Повідомлення # 88 |
побратим
| welshrabbit, її ще можна і на шиї носити.
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2010-12-04, 5:38 PM | Повідомлення # 89 |
Мудра людина
| Сонька, Ви -- чарівниця!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Сонька | Дата: Понеділок, 2010-12-06, 10:06 PM | Повідомлення # 90 |
побратим
| welshrabbit, Tana, дівчата, дякую. Додано (2010-12-06, 10:06 PM) --------------------------------------------- УРА!!! Я сьогодні отримала гарнючу прихваточку з Буковини від Наталі-nosiknata, а також магнітик на холодильник з видом "Буковинської перлини - Чернівецького національного університету" , також фото з гуцульським подружжям початку 20 століття. Фото, на жаль, зараз не маю можливості показати. Але повірте, прихваточка - найкраща!!!
|
|
| |
|
Tana | Дата: Вівторок, 2010-12-07, 11:10 AM | Повідомлення # 92 |
Мудра людина
| nosiknata, твою прихватку вже принесе Миколай, вочевидь (ніяк її] не закінчу ,якась з характером вийшла). Перепрошую.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-12-07, 9:28 PM | Повідомлення # 93 |
маніяк графічних ліній
| Tana, речі з характером потім стають самим улюбленими:) Я теж разом з Натою почекаю Таня, ти не одна, я Юлі збиралась вислати, і ще не вислала
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Середа, 2010-12-08, 1:30 PM | Повідомлення # 94 |
побратим
| Дівчата, майже всі вже отримали прихватки? Наскільки я розумію окрім декількох учасників? Ось як виглядав наш ланцюжок: welshrabbit --> Bullet --> tanytryell--> Tana--> nosiknata --> Сонька --> montan-->welshrabbit Окремо: Сестра_Юлія --> <--Tana
Повідомлення відредагував welshrabbit - Середа, 2010-12-08, 1:32 PM |
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2010-12-29, 3:04 AM | Повідомлення # 95 |
Мудра людина
| Показую, як і обіцяла, передноворічні дарунки від Тани. Прихватка така чудова, що очей не відвести ( ой, підрум"яниться , мабуть, не один пиріг, доки буду роздивлятись). В комплект їй - закладинка. Київські мотиви! Ну і рушничок на додачу - червоно-білий, святковий. Дякую ще раз Тані!
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2010-12-29, 10:09 AM | Повідомлення # 96 |
Мудра людина
| Quote (Сестра_Юлія) Київські мотиви! Дивно, завжди вважала зірку-алатир козацьким мотивом Прихватка заворожила... Рушничок - просто вбив. Закладинка певно буде жити в якійсь кулінарній книзі ))) Юля, вітаю із посилочкою! Таня - браво!
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-12-29, 10:29 AM | Повідомлення # 97 |
Мудра людина
| Quote (shtynka) завжди вважала зірку-алатир козацьким мотивом Сорочки/рушники Київщини, сорочки чоловічі Вінничини, біле шиття, низинкові узори -- майже на всіх цей прадавній символ, просто в різний спосіб зображений. На Київщині -- дуже багато суцільної косої гладі разом з хрестиком або стебнівкою, в червоно-чорному кольорі; але в цій прихватці виконані побажання щодо кольору. Край обшитий петельним швом. Дякую. Рада, що Сестра_Юлія задоволена. Quote (shtynka) Рушничок - просто вбив. Спокійно. Він тканий. Не моя робота, а фабрична. Але є куди прямувати))
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2010-12-29, 11:45 AM | Повідомлення # 98 |
Мудра людина
| Quote (Сестра_Юлія) ой, підрум"яниться , мабуть, не один пиріг, доки буду роздивлятись Натуральний яблучний струдель з корицею -- не прихватка а просто смакота!!! Таня - набір вийшов шикарний!!! А я вчора в "МЕТРО" придбала в подарунки кухонні рушнички - ткані під вишивку як на конкурсі був - просто краса я вам скажу!!!! тепер про прихватки - подивіться як органічно вписалась прихваточка(подарована поза обміном) в інтер"єр кухні - щиро дякую welshrabbit!!! Соняхи і керамічний метелик були подаровані ще раніше, а місце залишене ще на один сюрприз-прихваточку ( хоч я не знаю яка вона буде)
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
Повідомлення відредагував nosiknata - Середа, 2010-12-29, 11:46 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-12-29, 11:47 AM | Повідомлення # 99 |
маніяк графічних ліній
| Сестра_Юлія, ой гарний дарунок прихватковий і закладинковий Радіємо за тебе, Юля! Тана, ти взагалі молодець
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-12-29, 12:46 PM | Повідомлення # 100 |
Мудра людина
| Quote (nosiknata) один сюрприз-прихваточку ( хоч я не знаю яка вона буде) Вона майже "спечена", скоро буде))) Дівчата, дякую!
|
|
| |