Обмін №4 . "Прихватки".
|
|
Tana | Дата: Вівторок, 2010-11-16, 10:26 AM | Повідомлення # 41 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Звісно, ніхто не здивується, найшвидше впоралась Сестра_Юлія: ні для кого не секрет, яка Юля завзята рукодільниця. Я перша отримала навіть не одну ,а дві прихватки з аплікацією, з цікавим швом на тканині. Ось хизуюсь зразу двома фото: 1)самі прихватки" 2) прихватки в купі з поштою щастя. Дякую тобі, моя фея! Якщо твоєю прихваткою з дельфіном я не користоюсь (вісить як Сашуніна річ і забавка), то ці будуть в активному користуванні, тим більше такі прямокутні форми я більше ціную на кухні, ніж рукавички. Дякую тобі ще раз! Але мою прихватку-відповідь ще треба зачекати
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-11-16, 2:57 PM | Повідомлення # 42 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Tana) Звісно, ніхто не здивується, найшвидше впоралась Сестра_Юлія я точно не здивуюсь :)* Юля наш авангард! Quote (Tana) тим більше такі прямокутні форми я більше ціную на кухні, ніж рукавички. о, добре, що попередила. Буду знати Таня, вітаю з чарівними прихватками:) Юля - однозначно впєрєді планєти всєй Молодчина!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2010-11-16, 9:09 PM | Повідомлення # 43 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Звісно, ніхто не здивується, найшвидше впоралась Сестра_Юлія І я не здивувалась!!! Юльчику, ти як завжди - перша!! Шовчик цікавий на прихватках, та й колір придуманий славно - апельсиновий фреш! Таню, вітаю з "Поштою щастя" і з першою прихваткою!!! Нехай для всіх останній місяць осені буде щедрий на подарунки і сюрпризи!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
montan | Дата: Вівторок, 2010-11-16, 11:01 PM | Повідомлення # 44 |
побратим
| Tana, вітаю! Юля і справді має десь прихований моторчик
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Середа, 2010-11-17, 8:53 AM | Повідомлення # 45 |
побратим
| Ура, перші прихватки! Сестра_Юлія, такі яскраві, такі осінні прихватки, Tana, вітаю!
|
|
| |
tanytryell | Дата: Вівторок, 2010-11-23, 1:36 AM | Повідомлення # 46 |
мешканець сайту
| Я теж отримала сьогодня свої прихваточки від Лізи Bullet. Вони чудові! Така акуратна робота, і такі приємні кольори! Як тільки до моїх рук потрапить фотоапарат, одразу ж зніму і покажу вам! Додано (2010-11-23, 1:36 Am) --------------------------------------------- А от і вони! - відредактовано Bullet// Примітка: мені шкода, що на сторонній рукодільний форум ви змогли завантажити фото, а на нейтральний, куди непотрібна реєстрація - ні. Наступні подібні посилання можуть бути розцінені як реклама стороннього ресурса з необхідністю реєстрації і будуть видалятись. На жаль, я не можу загрузити фото на Кіпчуру або радикал... Вибачайте! Щойно почала працювати з новим фотоапаратом, ще не розібралась із обробкою фото...
Повідомлення відредагував Bullet - Четвер, 2010-11-25, 9:15 PM |
|
| |
welshrabbit | Дата: Четвер, 2010-11-25, 8:07 PM | Повідомлення # 47 |
побратим
| tanytryell, вставляю сюди фото отриманих Вами прихваток, оскільки воно доступне для перегляду лише зареєстрованим на тому ресурсі користувачам. Вітаю! Я теж сьогодні отримала чудові прихваточки від montan, і не тільки прихваточки, дякую Таню!!! Фото прихваток будуть з понеділка.
Повідомлення відредагував welshrabbit - Четвер, 2010-11-25, 8:08 PM |
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-11-25, 8:36 PM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| welshrabbit, ой, які гарненькі! Так швейно-вишукано! Скороі я відзвітуюсь.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-11-25, 9:16 PM | Повідомлення # 49 |
маніяк графічних ліній
| Quote (tanytryell) Я теж отримала сьогодня свої прихваточки від Лізи Bullet. Вони чудові! Така акуратна робота, і такі приємні кольори! Як тільки до моїх рук потрапить фотоапарат, одразу ж зніму і покажу вам! Дякую, Таня, мені дуже приємно, що сподобались мої невишиті кухонні додаточки Користуйте їх активно. В разі чого , завжди можна влагтувати ще один обмін, коли ці замастяться кінцево
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Четвер, 2010-11-25, 9:39 PM | Повідомлення # 50 |
побратим
| Tana, це прихватки зшила Bullet, вони і справді гарні,я просто виклала фото, оскільки за посиланням tanytryell, потрібно було реєструватися, щоб їх побачити, і я взяла на себе право, як автор цієї теми, перенести їх сюди, щоб всі мали змогу помилуватися!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2010-11-26, 0:02 AM | Повідомлення # 51 |
Мудра людина
| Bullet, та не хвали. Це рояль з кущів. Я їх випадково просто так нещодавно зробила. А тоді опа- а тут якраз обмін! )
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-11-26, 0:29 AM | Повідомлення # 52 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Сестра_Юлія) А тоді опа- а тут якраз обмін! ) От бачиш, як вчасно підгаданий обмін
|
|
| |
montan | Дата: П`ятниця, 2010-11-26, 8:00 PM | Повідомлення # 53 |
побратим
| Quote (tanytryell) прихваточки від Лізи Bullet Дивовижно! Вітаю, tanytryell!
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2010-11-27, 5:50 PM | Повідомлення # 54 |
Мудра людина
| Порадійте за мене! Поза обміном координатор нашого обміну обдарувала мене ось так Дякую, Олено! Може, колись нас совенят навчиш шити і робити такі дивні кубики. А про яскраві прихватки-полунички об'ємні розкажи, будь-ласка, докладніше.
Повідомлення відредагував Tana - Субота, 2010-11-27, 5:51 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-11-28, 1:41 AM | Повідомлення # 55 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Порадійте за мене! Поза обміном координатор нашого обміну обдарувала мене ось так ой яке приємне все!!! Я радію, Таня
|
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2010-11-28, 8:51 AM | Повідомлення # 56 |
Мудра людина
| Tana, вітаю із подарунками! welshrabbit, іграшки просто чудо! Залюбки б спробувала щось подібне, аби хтось навчив
Моя майстерня
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Неділя, 2010-11-28, 9:05 AM | Повідомлення # 57 |
побратим
| Дякую, дівчата! На все в мене є інструкції і схеми. Требя якось зібратись з силами, все знайти і викласти на форумі.
|
|
| |
tanytryell | Дата: Неділя, 2010-11-28, 11:17 AM | Повідомлення # 58 |
мешканець сайту
| Дівчатка, дякую дуже, що виклали фото! Я, чесно-пречесно, розберуся - і викладатиму фото, як слід! Просто дуже кортіло якомога швидше похвалитись надбанням!
|
|
| |
pars | Дата: Неділя, 2010-11-28, 11:20 AM | Повідомлення # 59 |
побратим
| Іграшки просто супер!! ) така кольова палітра приємна, дуже настрій піднімає
всі люди як люди, а я - смайлик =) моя сторінка вконтакті =) parsokon
Повідомлення відредагував pars - Неділя, 2010-11-28, 11:21 AM |
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2010-11-28, 3:25 PM | Повідомлення # 60 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Може, колись нас совенят навчиш шити і робити такі дивні кубики і я хочу навчитись!! дуже все гарне - я би сама тим гралася)
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |