soncevuda: я хочу собі вишитих рукавичок. схеми надішлю 2-3 на вибір. нитки теж вкладу, можливо, вони саме для рукавички і не знадобляться, але загалом - знадобляться )
я б хотіла попередити, що вишиваю я не дуже, тому виворіт у мене буде дуже авторський. вибачте і я дуже буду старатись )))
shtynka: у моїх листах будуть подібні схемки на вибір, можна вишивати будь-яку іншу схемку, пов"язану із зимою, новим роком, і т.д. Я не проти сюрпризного клаптика. Люблю простоту. Не переймайтесь за виворіт і нитки. Вишивайте як для себе )))
тут Bullet :: мій коловорот - вишиті декоративні рукавички кольорові, як закінчимо коловорот, пошию собі наволочку на зимову подушечку (обожнюю подушечки).
Мої прохання: вимог до якості ниток особливих не маю, дотримуватись номерів згідно схеми - не варто, головне - ідея рукавички і факт того, що я спатиму на колективному творі
Тому небажано вишивати акрилом (він протирається навіть від прання).
Наші правила: надсилаємо одразу усі 6 листів зі схемою, канвою, якщо хочете нитками. і чекаєте результатів ))))
самі не вишивайте. бо окрім вас є 6 учасниць - кожному по квадратику.
старт - 15 вересня.
але надсилайте і зараз, як можете )))) правила коловоротів можна почитати у цьому ж розділі на форумі.