Вишиваний коловорот-2 (робін)
|
|
Ludmila | Дата: Субота, 2009-12-12, 6:04 PM | Повідомлення # 121 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Nitka, я теж не проти, ви вже можете на сайті робін виставляти картинки, які хочете вишивати для кожного Додано (2009-12-12, 6:04 Pm) --------------------------------------------- Отже, залишилося зареєструватися Bullet і savvang. Якщо у вас не виходить це зробити, пишіть мені у приват пароль я вас зареєструю
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2009-12-13, 0:40 AM | Повідомлення # 122 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Nitka) Лізо, дівчата, у мене є одне прохання щодо схеми Bullet - дуже хочу вишивати оту машинку)) пліз) хех ) А я що вишиватиму? Я ж, власне, кравчиня, а не вишивальщиця Ну гаразд, поділимось!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Вівторок, 2009-12-15, 8:43 PM |
|
| |
Nitka | Дата: Неділя, 2009-12-13, 10:14 PM | Повідомлення # 123 |
побратим
| Bullet, Та машиночка точно, як у моєї прабабусі Зінгер) savvang, ми могли б зустрітися в Києві - щоб поштою не користуватися)
|
|
| |
savvang | Дата: Неділя, 2009-12-13, 10:40 PM | Повідомлення # 124 |
друг
| Quote (Nitka) savvang, ми могли б зустрітися в Києві - щоб поштою не користуватися) Nitka, звичайно, так навіть краще
|
|
| |
Ludmila | Дата: Понеділок, 2009-12-14, 2:02 PM | Повідомлення # 125 |
мешканець сайту
| Урочисто оголошую почато гри!
Повідомлення відредагував Ludmila - Понеділок, 2009-12-14, 2:03 PM |
|
| |
Nitka | Дата: Понеділок, 2009-12-14, 7:16 PM | Повідомлення # 126 |
побратим
| УРРРА!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-12-15, 10:24 AM | Повідомлення # 127 |
маніяк графічних ліній
| І тут вибачатимусь перед форумчанками: виставлю картинку і все інше 21 грудня, по закінченні виставки-ярмарку, в якій я беру участь.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Nitka | Дата: Вівторок, 2009-12-15, 3:02 PM | Повідомлення # 128 |
побратим
| Я також пізніше виставлю, що вищила вже, бо так і не зрозуміло буде
|
|
| |
pozitiv | Дата: Середа, 2009-12-16, 7:58 PM | Повідомлення # 129 |
побратим
| А картинки, які я хочу вишивати для кожного виставляти обовязково? Можливо дівчатам приємно було б отримати сюрприз наприкінці робіну?
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-12-16, 9:02 PM | Повідомлення # 130 |
маніяк графічних ліній
| Quote (pozitiv) А картинки, які я хочу вишивати для кожного виставляти обовязково? Можливо дівчатам приємно було б отримати сюрприз наприкінці робіну? якщо вивішуватимете свої вишиті комусь етапи на сайті раунд-робін,Ю то їх бачитимуть всі, орім власників вишивок, так що про це турбуватись не треба. А тут , я думаю, не треба вивішувати. Щоб збереглась інтрига
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2009-12-18, 3:11 AM | Повідомлення # 131 |
Мудра людина
| Ludmila, я уже своє вишила і відіслала вчора Вам (ну так, як за графіком, трохи з випередженням, правда). Я все боюсь не встигнути, зараз же на пошті такі завали. А від кого мені чекати на тканинку? Щось не доберу я нічого на тому сайті(
|
|
| |
Nitka | Дата: П`ятниця, 2009-12-18, 5:23 PM | Повідомлення # 132 |
побратим
| savvang, напишіть мені, будь ласка, свій номер телефону і я вам зателефоную, як закінчу/ я так зрозуміла, що чекатиму на лист від pozitiv? вірно?
|
|
| |
pozitiv | Дата: Субота, 2009-12-19, 0:58 AM | Повідомлення # 133 |
побратим
| Вірно. Я вже закінчила - в понеділок відправлю!
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
Ludmila | Дата: Неділя, 2009-12-20, 1:45 AM | Повідомлення # 134 |
мешканець сайту
| Сестра_Юлія, чекаю з нетарпінням ваші загадкові маки pozitiv, вибачайте, з радістю обмінялася з вами але ще не встигла вишити
|
|
| |
Nitka | Дата: Неділя, 2009-12-20, 4:53 PM | Повідомлення # 135 |
побратим
| І я чекаю!!!!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2009-12-21, 2:50 AM | Повідомлення # 136 |
Мудра людина
| Ludmila, а від кого мені чекати??
|
|
| |
Ludmila | Дата: Понеділок, 2009-12-21, 3:33 AM | Повідомлення # 137 |
мешканець сайту
| Увага: не забувайте заповнювати поля дат отримання та відправки листів на сайті робін для коректності данних в таблиці! Сестра_Юлія, там же можна подивитися таблицю де видно хто кому відсилає і від кого отримує. Юля ви отримуєте від Лізи Додано (2009-12-21, 3:33 Am) --------------------------------------------- Дівчата ось тут можна прослідковувати як просувається надісланий лист
Повідомлення відредагував Ludmila - Вівторок, 2009-12-22, 3:20 PM |
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2009-12-22, 2:42 AM | Повідомлення # 138 |
Мудра людина
| Ludmila, просилка уже у Львові, скоро має бути у вас Quote (Ludmila) чекаю з нетарпінням ваші загадкові маки
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-12-22, 3:06 AM | Повідомлення # 139 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Ludmila) Сестра_Юлія, там же можна подивитися таблицю де виднл хто кому відсилає і від кого отримує. Юля ви отримуєте від Лізи Сестра_Юлія, ви отримаєте від мене із затримкою (вихожу з дому раз на тиждень, мороз скажений!!! + чесно зізнаюсь, що ще не вишила свою ділянку!) Ludmila, мене досі не пускає ні в один, ні в другий робін. Написала адміну того сайту. Чекаю на вердикт! ... Якщо нічого не вийде, просто показуватимете мені скріншоти загальної таблиці. гаразд?
|
|
| |
Ludmila | Дата: Вівторок, 2009-12-22, 3:18 PM | Повідомлення # 140 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) Написала адміну того сайту Він обов"язково відгукнеться і допоможе, але я показуватиму табличку для кращого сприйняття ситуації з нашим коловоротом. Усім нагадую, що до кінця тижня потрібно вишити свій коловорот і з понеділка відправити наступному учасникові
|
|
| |