Вишиваний коловорот-2 (робін)
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 8:03 PM | Повідомлення # 61 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (Ludmila) pozitiv, сама заглядала на це ростомірчик, а як ви його поділите між шістьма учасниками? хазяйка вишиває дерево (лінійку ростоміра), наступний учасник віслючка, наступний - порося, наступний - ведмедя, наступний - тігру, і я в кінці вишию самий відповідальний і трудоємкий момент: ім"я дитинки
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Nitka | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 8:17 PM | Повідомлення # 62 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Сестра_Юлія, викладайте схему маків) Моя найулюбленіша тема
|
|
| |
Ludmila | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 8:49 PM | Повідомлення # 63 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) я в кінці вишию самий відповідальний і трудоємкий момент: ім"я дитинки Це дуже важливо вишити без помилок
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 10:04 PM | Повідомлення # 64 |
Мудра людина
| Quote (Nitka) Сестра_Юлія, викладайте схему маків) Моя найулюбленіша тема Не вмію, на жаль. Тому надсилатиму
|
|
| |
Ludmila | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 10:34 PM | Повідомлення # 65 |
мешканець сайту
| Nitka, ваші букетики дуже гарні, але надто великі. Ми так і не визначилися з розміром вишивки для гри Quote (Сестра_Юлія) Не вмію, на жаль. Тому надсилатиму Юлічка, тут можна почитати як це робити
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 11:33 PM | Повідомлення # 66 |
маніяк графічних ліній
| Ludmila, я жартую Я думаю, ім"я крихітки має вишивати мама А собі я просто написала найпростішу (технічно) роботу, то був жарт:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
pozitiv | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 11:42 PM | Повідомлення # 67 |
побратим
| Ой, і дійсно, мій ростомір легко поділяється на 5 частин, і хтось залишиться без роботи. А може переполовинити віслючка? Не дуже естетично... Вишивальниці з досвідом, ДОПОМОЖІТЬ, бо відмовитися від цього робіна не зможу, я вже загорілася!!! А віночки і справді великі, я мабуть не встигну за два тижні, так як багато часу віднімає донечка.
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
savvang | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 11:44 PM | Повідомлення # 68 |
друг
| я не можу визначитись що обрати маки, ростомір чи сердечки
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 11:56 PM | Повідомлення # 69 |
маніяк графічних ліній
| savvang, у мене теж сердечки Це доля ))))
|
|
| |
Ludmila | Дата: Середа, 2009-12-02, 0:04 AM | Повідомлення # 70 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) то був жарт:) Я зрозуміла, просто забула підмигнути savvang, написала Вам у приват. Ви не правильно зрозуміли правила гри Лізо, знайшла такі сердечка в РМ, ще потрібно?
Повідомлення відредагував Ludmila - Середа, 2009-12-02, 0:29 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-12-02, 1:54 AM | Повідомлення # 71 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Ludmila) Лізо, знайшла такі сердечка в РМ, ще потрібно? ТАК! і ці, і ще багато інших!! ДОпомогли мені в темі *Шукаю схему* Люблю наш форум:)
|
|
| |
Nitka | Дата: Середа, 2009-12-02, 12:51 PM | Повідомлення # 72 |
побратим
| Я не претендую на вишивання усіх квітів)))) Я мала на увазі, що кожна вишиває одну квітку з листочком, а не цілий букет. Одна квітка - десь 45*45 хрестиків (максимум 50). Це забагато?
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-12-02, 1:17 PM | Повідомлення # 73 |
маніяк графічних ліній
| Дівчата, я думаю, час починати вишивати кожному свою ділянку коловороту. У разі підозри на виникнення непорозумінь, можна вкласти в лист наступним учасникам гри паперову схему
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2009-12-02, 1:29 PM | Повідомлення # 74 |
Мудра людина
| Nitka, у мене теж десь так. тільки зашивається не ввесь простір, білого більше половиниQuote (Nitka) 45*45 хрестиків (максимум 50). Це забагато?
|
|
| |
Ludmila | Дата: Середа, 2009-12-02, 1:53 PM | Повідомлення # 75 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) Дівчата, я думаю, час починати вишивати кожному свою ділянку коловороту. Поки що одна учасниця гри savvang ще не визначилася з темою свого коловороту, але на 100% підтвердила свою участь у грі. Стартуємо одразу після того коли усі учасники подадуть поштову адресу і будуть обрані усі теми Отже, теми учасників (прохання до адміністратора чи модератора додати до першого повідомлення цю інформацію) 1. Ludmila - ростомір котики 2. Nitka - вінок квітів 3. Сестра_Юлія - маки 4. savvang - ??? 5. Bullet - сердечка 6. pozitiv - ростомір Вінні Пух Розмір кожного сюжету 60Х60 хрестиків
Повідомлення відредагував Ludmila - Середа, 2009-12-02, 1:59 PM |
|
| |
Nitka | Дата: Середа, 2009-12-02, 2:32 PM | Повідомлення # 76 |
побратим
| Quote (Сестра_Юлія) Nitka, у мене теж десь так. тільки зашивається не ввесь простір, білого більше половини Дівчата, якщо вам не хочеться вишивати такого, як на схемах - не потрібно. Я буду рада любій квіточці у віночку - аби справді від душі - інакше навіщо? Я ж писала, Quote якщо подобаються якісь фрагменти - вишивайте, або щось в тему. Якщо знаєте гарніші схеми - прошу:) Але не забувайте про підпис:)
|
|
| |
pozitiv | Дата: Середа, 2009-12-02, 11:07 PM | Повідомлення # 77 |
побратим
| Я мабуть обрала самий невдалий робін, його і поділити важко, і фрагменти мабуть завеликі. Доречі, а якими нитками будемо вишивати. ДМС?
|
|
| |
Nitka | Дата: Середа, 2009-12-02, 11:25 PM | Повідомлення # 78 |
побратим
| pozitiv, нормальний у вас робін. Пропоную поділити його таким чином, що один хтось вишиває, наприклад, корзинку з яблуками і ім'я, хтось дерево, хтось персонажів. І тоді ділиться все між усіма) Підтримую ДМС
|
|
| |
pozitiv | Дата: Середа, 2009-12-02, 11:28 PM | Повідомлення # 79 |
побратим
| Дякую, я зовсім не подумала про корзинку. Починаю вишивати деревце! А хто зареєструє наш робін на відповідному сайті, чи обійдемось без цього?
|
|
| |
Ludmila | Дата: Середа, 2009-12-02, 11:52 PM | Повідомлення # 80 |
мешканець сайту
| pozitiv, коли я будуть у мене дані усіх учасників гри обов"язково зареєструю. Яне маю вашої адреси
|
|
| |