Вишиваний коловорот-2 (робін)
|
|
savvang | Дата: Субота, 2010-01-30, 9:51 PM | Повідомлення # 181 |
друг
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| а мені схема з маками потрібна! коли nitka мені її передасть то я вже по колу буду передавати роботу і схему Quote (Bullet) Повір, Віко, я не нудьгую : ))))))) я не сумніваюсь !
|
|
| |
Nitka | Дата: Неділя, 2010-01-31, 8:08 PM | Повідомлення # 182 |
 побратим
| Дівчата, найближчим часом я не дуже часто з'являтимусь на форумі - роботи по самі вуха. Лист від Тані отримаю і відразу ж Віці передам маки разом зі схемою (до речі, без неї можу хоч сьогодні передати ) Юля, дуже гарна серветка! Я також таку захотіла. Макоманія цвіте:)
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2010-01-31, 11:37 PM | Повідомлення # 183 |
 Мудра людина
| Nitka, правда подобається? О, ти розвіяла мої сумніви. Я там ще планую якісь оздоблювальні шви дошити, по контуру. І мережку чи навіть дві зробити. Це "скатерка" на мій комп. столик. Додано (2010-01-31, 11:37 Pm) --------------------------------------------- savvang, а ти мене не битемеш? Ведмедик у моєму виконанні вийшов світлішим, ніж твій і Лізин. Ні, він симпатичний, але , ну трохи інакший , ніж ваші. Нічого? Ось тут - як вишло. http://picasaweb.google.ru/levenja....9235394
Повідомлення відредагував Сестра_Юлія - Понеділок, 2010-02-01, 3:05 AM |
|
| |
Nitka | Дата: Понеділок, 2010-02-01, 11:51 AM | Повідомлення # 184 |
 побратим
| Так, край потрібно оздобити і тільки:)
|
|
| |
pozitiv | Дата: Понеділок, 2010-02-01, 1:54 PM | Повідомлення # 185 |
 побратим
| Юлічка, я думаю savvang, зі мною погодиться - не важливо відрізняються наші вишивки, чи ні. Все ж має бути присутній елемент сюрпризу. Можливо заховай ссилочку від Віки?
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
savvang | Дата: Понеділок, 2010-02-01, 5:27 PM | Повідомлення # 186 |
друг
| Quote (Сестра_Юлія) savvang, а ти мене не битемеш? Ведмедик у моєму виконанні вийшов світлішим, ніж твій і Лізин. Ні, він симпатичний, але , ну трохи інакший , ніж ваші. вже біжу до Дніпропетровська щоб надавати тумаків я думаю це не страшно, а може ведмедики тедді взимку світлішими стають щоб легше маскуватись, а влітку темнішають
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-02-01, 5:30 PM | Повідомлення # 187 |
 маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Сестра_Юлія, savvang, а у нас вийшли ведмедики з характерами авторів От так
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-02, 9:40 PM | Повідомлення # 188 |
 маніяк графічних ліній
| УРА! По обіді отримала конвертик з двома коловоротами. Один з них - Тані Позітів: це ростомір з тигрою і п"ятачком (Таня, де можна скачати схему?? Будь ласочка, допоможи, спрости моє існування))))* І ще питання: як ми поділимо участь в цьому ростомірі? Там всього 4 істотки, а нас шестеро... Другий коловорот - не знаю чий і навіть не уявляю. Напевно Віки savvang, хоча не факт. Користуючись методом дедукції, проводжу паралелі: Віка savvang попереджала мене про готовність її коловорота, може це її коловрот зараз у мене? Ну.. не дуже я впевнена. Любі дівчата, щоб отаких детективних розслідувань не було, дуже прошу вас вкладати ваші нікнейми в коловоротики:) І щодо другого коловорота з квітами: я не допетрала, що там вишивати, хоч передивилась ВСЮ цю нашу тему... Допоможіть!! 
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2010-02-03, 2:48 AM | Повідомлення # 189 |
 Мудра людина
| Bullet, та ні, у Віки ж ведмеді, і ти їх вже вишивала. То когось іншого. Може мій, з маками? Quote (Bullet) Напевно Віки savvang
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-02-03, 9:09 AM | Повідомлення # 190 |
 маніяк графічних ліній
| Quote (Сестра_Юлія) Bullet, та ні, у Віки ж ведмеді, і ти їх вже вишивала. То когось іншого. Може мій, з маками? ні. там 3 квіточки напівколом вишиті...
|
|
| |
pozitiv | Дата: Середа, 2010-02-03, 11:19 PM | Повідомлення # 191 |
 побратим
| Ось тут викладена моя схемка. http://www.vyshyvanka.ucoz.ru/forum/7-154-3 А це схема Юлі. Мучила совість, що запізно відправила, тому знайшла її в електронному вигляді.  Додано (2010-02-03, 11:19 Pm) --------------------------------------------- Думаю так буде нормально. Quote (Nitka) Пропоную поділити його таким чином, що один хтось вишиває, наприклад, корзинку з яблуками і ім'я, хтось дерево, хтось персонажів. І тоді ділиться все між усіма)
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2010-02-04, 0:40 AM | Повідомлення # 192 |
 Мудра людина
| pozitiv, точно! Я й забула, що я її з цього форуму брала, коли ще не була тут зареєстрована! Оце так!
|
|
| |
Nitka | Дата: Четвер, 2010-02-04, 12:00 PM | Повідомлення # 193 |
 побратим
| У Лізи - то мій коловорот вінок. Я не вклала записки. Вибачте!:confused: http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/32-316-3 - тут я викладала схеми, з однієї з них і сама брала квітку. Вишивайте, що душа забажає:) Я вишивала троянду червону. Її можна побачити на сайті робіну. Це вінок і вишивається по колу. Чи вже й не вінок;) То сюрприз))) Quote (Сестра_Юлія) Ведмедик у моєму виконанні вийшов світлішим, ніж твій і Лізин. Ні, він симпатичний, але , ну трохи інакший , ніж ваші. Нічого? У мене Людин котик теж трохи іншого відтінку вийшов - точніше - одні нитки (самий світлий жовтий), які мені перевів перевідник ниток, виявилися трохи насиченіші. Тож він більш жовтенький, ніж біленький, як у дівчат, що вже вишили.... Якщо не сподобається, сама прибуду до Львова на побиття))
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-02-05, 11:22 PM | Повідомлення # 194 |
 маніяк графічних ліній
| Quote (Nitka) У мене Людин котик теж трохи іншого відтінку вийшов - точніше - одні нитки (самий світлий жовтий), які мені перевів перевідник ниток, виявилися трохи насиченіші. Тож він більш жовтенький, ніж біленький, як у дівчат, що вже вишили.... Якщо не сподобається, сама прибуду до Львова на побиття)) у мене котик Вікин (savvang) теж молочний, а не білий.... зато одразу буде видно, що котики вишиті різними руками (мене гріє лише ця думка))))) Міні-звіт: я вже роздрукувала всі малюнки для всіх 4-х коловоротів, що зараз лежать у мене (в двох іграх))))
|
|
| |
savvang | Дата: Субота, 2010-02-06, 1:16 PM | Повідомлення # 195 |
друг
| Quote (Bullet) у мене котик Вікин (savvang) теж молочний, а не білий.... зато одразу буде видно, що котики вишиті різними руками (мене гріє лише ця думка))))) Лізо, у мене не було котиків! у мене тема коловороту ведмедики тедді
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-02-06, 4:24 PM | Повідомлення # 196 |
 маніяк графічних ліній
| Quote (savvang) Лізо, у мене не було котиків! у мене тема коловороту ведмедики тедді я хотіла написати *ведмедик*, але мабуть уже мозок перегрітий був. І написала *котик* Вибач, я мала би пам"ятати, бо я його вишивала...
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2010-02-08, 2:37 AM | Повідомлення # 197 |
 Мудра людина
| Ludmila, Ви отримали від мене посилку з робінами??? Там Вікині ведмедики і Лізин "рукодільний семплер". Хвилююсь.
|
|
| |
Ludmila | Дата: Середа, 2010-02-10, 8:57 PM | Повідомлення # 198 |
мешканець сайту
| Вибачте за довгу відсутність, мій комп"ютер був в ремонті, я вже з вами. Сестра_Юлія, вчора отримала ваш конверт і Лізи коловорот вже вишила. Лізо, дякую за вкладену схему, вона мене врятувала, коли не було комп"ютера. Віка, вибачайте, але я вишила машинку, яку ви хотіли вишивати, це єдине що могла вишити за чорно-білою схемою без ключа
|
|
| |
savvang | Дата: Середа, 2010-02-10, 10:03 PM | Повідомлення # 199 |
друг
| все гаразд я мала вишивати машинку, я щось пропустила???
|
|
| |
Nitka | Дата: Середа, 2010-02-10, 10:21 PM | Повідомлення # 200 |
 побратим
| Я довишивала усе і завтра постараюсь передати Віці. Віка, а твої ведмедики є десь у схемах? Людмило, це катастрофа. І що ж я тепер вишиватиму? Я Ніка, а не Віка
Повідомлення відредагував Nitka - Середа, 2010-02-10, 10:25 PM |
|
| |