Вишиваний коловорот (робін)
|
|
shtynka | Дата: Середа, 2009-10-07, 1:44 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| На одному із форумів світової павутини прочитала, що є така гра. Досвіду участі в самої поки що немає, але дуже схотілось спробувати прийняти участь. Успішні обміни поштою щастя надихнули мене підняти цю тему на нашому форумі. Координацію гри можу взяти на себе. Перший етап - вивчення попиту, визначення приблизної кількості та складу учасників. Пропоную до кінця жовтня. І, якщо знайдуться охочі, - далі буде! П.С. Приклади таких проектів Робін 1 Робін 2 Робін 3 Увага! Коло замкнулось! Учасники набрані! 1. Shtynka - Кошенята 2. Ludmila - Ведмедики 3. Tana - Метелики 4. Bullet - Монохромні квадратики 5. Abilan - Вечірка для божичок 6. Mod - Польові квіти Урочисто оголошую: старт проекту "Вишиваний Коловорот" в понеділок 12.10.2009 коловорот застряг Пам"ятаймо, що необхідно відмічатись в системі http://round-robin.ru Правила колективної вишивки http://round-robin.ru
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2009-10-14, 1:20 PM | Повідомлення # 81 |
Мудра людина
| Quote (Олька) это Анкоровский мишка из серии Forever Friends, Дякую-дякую, дякую, цього ведмедика для Ludmila, вибачте, інші учасниці коловороту, я захом'ячила, застовбила тощо. Творча жадібність, як вона є
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Ludmila | Дата: Середа, 2009-10-14, 1:25 PM | Повідомлення # 82 |
мешканець сайту
| тут ще є ведмедики Олька, а можете залити на інший файлообмінник, а то я не можу скачати з dump
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2009-10-14, 1:39 PM | Повідомлення # 83 |
Мудра людина
| Останнє ведмедикове закладинкове
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
Повідомлення відредагував Tana - Середа, 2009-10-14, 1:40 PM |
|
| |
Олька | Дата: Середа, 2009-10-14, 1:43 PM | Повідомлення # 84 |
побратим
| Ludmila, извините, не могу, я нашла эту ссылку и сама с неё не скачивала. но, опять же если память меня не подводит, он у меня есть на домашнем компьютере в графике - если нужно будет, завтра выложу
|
|
| |
Ludmila | Дата: Середа, 2009-10-14, 2:24 PM | Повідомлення # 85 |
мешканець сайту
| дякую
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-10-14, 2:38 PM | Повідомлення # 86 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Ludmila, нічого собі темпи!!! Людо, я в захваті!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
shtynka | Дата: Середа, 2009-10-14, 6:44 PM | Повідомлення # 88 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Ludmila, нічого собі темпи!!! Людо, я в захваті!!! Я теж! Так тримати! Я не такий метеор, але теж є що показати І щодо схем - є в мене ось такі метелики і котики Ну і як координатор нагадаю, що чергу пересилань можна побачити в загальній таблиці в системі керування Коловоротом, яка наразі виглядає так: Сподіваюсь побачити старт і процес першого етапу ще )))
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-10-14, 7:01 PM | Повідомлення # 89 |
маніяк графічних ліній
| shtynka, вітаю, обриси киці вже видні Я лише ввечері підбиратиму канву і схеми для себе ) Але в термін - вкладусь!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ludmila | Дата: Четвер, 2009-10-15, 1:42 AM | Повідомлення # 90 |
мешканець сайту
| А ви звернули увагу, що в моїй лінієчці вже зафарбований один квадратик, а це тому, що я вже надіслала свого робіна Bullet, він на півдорозі до тебе Я вже накачала багато метеликів, щоб їх всіх вишити замало буде й 10-ти кіл
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-10-15, 1:49 AM | Повідомлення # 91 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Ludmila) це тому, що я вже надіслала свого робіна Bullet, він на півдорозі до тебе ааа... очікую з нетерпінням!!
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2009-10-15, 9:14 AM | Повідомлення # 92 |
Мудра людина
| Quote (Ludmila) Я вже накачала багато метеликів, щоб їх всіх вишити замало буде й 10-ти кіл В цій самій темі метеликів вже на кілька кілометрів тканини)) Ludmila -- Ви наш приклад!
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2009-10-15, 10:21 AM | Повідомлення # 93 |
Мудра людина
| Всіх вітаю із першими відсотками у Коловороті! Ludmila, - ви дійсно запальний приклад для всіх! Молодчинка!
Моя майстерня
|
|
| |
Ludmila | Дата: Четвер, 2009-10-15, 2:06 PM | Повідомлення # 94 |
мешканець сайту
| Quote (shtynka) Ludmila, - ви дійсно запальний приклад для всіх! Молодчинка! А я так навмисно, щоб вас застимулювати Дівчата, щось так виглядає, що наше коло не не замикається. Щось Абілан не дається чути
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2009-10-15, 2:55 PM | Повідомлення # 95 |
Мудра людина
| Давайте її голосно тут покличемо всі разом. А якщо не докличемось - з понеділка буду нагадувати наполегливіше (як координатор гри). П.С. В темі "пошта щастя-2" є допис, що у старшої доньки Абілан завтра повноліття, мабуть мама заклопотана сімейними справами...
Моя майстерня
|
|
| |
|
Ludmila | Дата: П`ятниця, 2009-10-16, 10:43 AM | Повідомлення # 97 |
мешканець сайту
| Tana, чекаю з нетерпінням А будуть у Вас побажання, наприклад, по гаммі кольорів? Додано (2009-10-16, 10:43 Am) --------------------------------------------- Дівчата ось тут можна прослідковувати як просувається надісланий лист
Повідомлення відредагував Ludmila - П`ятниця, 2009-10-16, 10:45 AM |
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2009-10-16, 11:20 AM | Повідомлення # 98 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Та-да-да-дам, пам-пам! Таня, ВІТАЮ! Чекаємо на зафарбований квадратик в лінієчці і додаткові відсотки! Дівчата, ви молодці. Quote (Tana) не можна майстрині простоювати Ну тепер і мені треба швиденько дошивати своїх котиків ))) Я так швидко не вмію. Я стараюсь, але мені здається, що в мене так усе повільно виходить... За два тижні точно осилю вибрану схему, а от раніше - хотілось би сподіватись. Все, побігла вишивати!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2009-10-16, 4:42 PM | Повідомлення # 99 |
маніяк графічних ліній
| shtynka, ой, яка котяча ллюбов )) вітаю )
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2009-10-16, 6:33 PM | Повідомлення # 100 |
Мудра людина
| Ludmila, метелик полетів до Вас. Як природа нарождує метеликів та інших комах різноманітних кольорів та забарвлень, тому я не обмежуватиму Вас кольоровою гамою. Дякую за корисний лінк!
|
|
| |