Вишиваний коловорот (робін)
|
|
shtynka | Дата: Середа, 2009-10-07, 1:44 PM | Повідомлення # 1 |
 Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| На одному із форумів світової павутини прочитала, що є така гра. Досвіду участі в самої поки що немає, але дуже схотілось спробувати прийняти участь. Успішні обміни поштою щастя надихнули мене підняти цю тему на нашому форумі. Координацію гри можу взяти на себе. Перший етап - вивчення попиту, визначення приблизної кількості та складу учасників. Пропоную до кінця жовтня. І, якщо знайдуться охочі, - далі буде! П.С. Приклади таких проектів Робін 1 Робін 2 Робін 3 Увага! Коло замкнулось! Учасники набрані! 1. Shtynka - Кошенята 2. Ludmila - Ведмедики 3. Tana - Метелики 4. Bullet - Монохромні квадратики 5. Abilan - Вечірка для божичок 6. Mod - Польові квіти Урочисто оголошую: старт проекту "Вишиваний Коловорот" в понеділок 12.10.2009 коловорот застряг Пам"ятаймо, що необхідно відмічатись в системі http://round-robin.ru Правила колективної вишивки http://round-robin.ru
Моя майстерня
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2010-07-08, 10:14 PM | Повідомлення # 281 |
 Мудра людина
| Які новини? Всі відбились від рук - але я берусь до справ))) Будемо налагоджувати і доводити коловорот до логічного кінця. Всім завинилим уже стукаю у всі двері. Все буде добре!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-07-17, 1:20 AM | Повідомлення # 282 |
 маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| shtynka, дякую, що підбиваєш нас під свої руки. Мені таке потрібне час від часу. Я не можу робити одну справу довго, і мені коловорот уже, чесно кажу, піднабрид. Не тому, що нецікавий, а тому що я його застопорила. Позитивчик: коловорот вишивається:) (ура, я скаженно радію!!!) Мій коловоротик з монохромних квадратиків дійсно зовсім не такий, як я його уявляла. Жовтий квадратик зовсім не видний і випадає з композиції. Сподіваюсь, автор мені простить, я дошиваю жовтий квадратик кольоровою ниточкою, щоб не виглядав як надто світла плямка Буде гарно. Покажу обов"язково! (створимо галерейку якраз!!!)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Субота, 2010-07-17, 1:22 AM |
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2010-07-17, 7:53 AM | Повідомлення # 283 |
 Мудра людина
| Quote (Bullet) я дошиваю жовтий квадратик кольоровою ниточкою, щоб не виглядав як надто світла плямка Буде гарно. Покажу обов"язково! (створимо галерейку якраз!!!) Обов"язково створимо! В мене, здається, теж почалась хвиля активності - тож спробую добити все таки цю гру до кінця до вересня місяця! Сподіваюсь на допомогу і підтримку всіх учасників.
Моя майстерня
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2010-08-21, 0:48 AM | Повідомлення # 284 |
 Мудра людина
| Відредагувала табличку згідно ситуації на сьогодні. Буду знов чіплятись до всіх, через кого в нас такий ступор... Так що вибачайте. А тим, кому не байдужий свій коловорот і хто чесно впорався зі своїми завданнями теж раджу мені трішечки допомогти - банально подзвонити тій людині, в кого він застряг і поцікавитись... Можливо, так справа зрушиться з місця скоріше.
Моя майстерня
|
|
| |
Ludmila | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 3:51 PM | Повідомлення # 285 |
мешканець сайту
| Quote (shtynka) старт проекту "Вишиваний Коловорот" в понеділок 12.10.2009 Скоро буде рік як ми розпочали цю гру, дуже шкода що вона не вдалася Шкода свого і решти гравців затраченого часу
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 4:15 PM | Повідомлення # 286 |
 Мудра людина
| Радію за тих, что отримав завершений коловорот, і прикро, що не збуваються мрії -- недошитих робіт більше. Я б сама дошила і за себе, і за ще когось, якби тільки отримати роботи. Але точно більше не гратиму в подібні ігри.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 4:23 PM | Повідомлення # 287 |
 Мудра людина
| Сподіваюсь, не все ще втрачено. Як тільки до мене дістануться ще не відшиті мною робіни - я з радістю їх виконаю. але так уже сталось, що вони зависли в двох людей. Мій коловорот теж до мене ще не повернувся. Маємо контакти всіх учасників - тож давайте разом доводити справу до кінця. звісно, на мені найбільша відповідальність як на координаторі проекту, але зараз я трохи заклопотана сімейними справами - тому вибачаюсь і прошу розуміння.
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 5:05 PM | Повідомлення # 288 |
 Мудра людина
| shtynka, до тебе взагалі не може бути питань...
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 5:27 PM | Повідомлення # 289 |
 маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Радію за тих, что отримав завершений коловорот, і прикро, що не збуваються мрії -- недошитих робіт більше. Я б сама дошила і за себе, і за ще когось, якби тільки отримати роботи. Але точно більше не гратиму в подібні ігри. Починаю лазити навколішки і вимолювати пробачення. Дві роботи недошиті і обидві у мене. Віддати не можу із-за власної гордині (інакше не назвеш), хоч розумію, що сама буду рада, якщо моя робота з швейною машинкою до мене повернеться. Таня Штинька, до тебе хіба якісь претензії є? Вся відповідальність наразі на мені, я тут зачинатель всяких дійств, а завершити надін букети не можу, і котика теж, хоча буквально кілька хрестиків лишилось для надіного коловороту. Я чесно зізнаюсь в своїй помилці, що такая є неорганізована, обіцяю, що більше не гратиму, щоб не збивати інших Мені справді дуже жаль, що так вийшло : ((( Сподіваюсь також, що цей прикрий випадок не покладе тінь на весь форум і сайт в цілому. Вибачте , буь ласочка.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 6:52 PM | Повідомлення # 290 |
 Мудра людина
| Quote (Tana) shtynka, до тебе взагалі не може бути питань... материнство не звільняє від відповідальності І моє сумління постійно нагадує, що треба розрулити цю справу. Обіцяю, зроблю все можливе для того.
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-10-05, 0:07 AM | Повідомлення # 291 |
 маніяк графічних ліній
| урра. чарівний пєндєль був даний у вірному напрямку. Дівчата, я повибачалась і... ДОШИЛА надіні польові квіти У четвер вишлю тобі, shtynka, якраз ще щось вкладу цікаве, щоб не просто так )))
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-10-05, 9:25 AM | Повідомлення # 292 |
 Мудра людина
| Ого, отак сіла і дошила! Оце так сила Слова на форумі! Bullet, я тобою пишаюся!
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 6:21 PM | Повідомлення # 293 |
 Мудра людина
| Відправлення за номером 0850000574132 вручене адресату (одержувачу) особисто 04.11.2010 об’єктом поштового зв’язку КИЇВ 201 з індексом 04201. Чекаємо фотозвіту від щасливої власниці завершеного коловороту! Маю на увазі Надію (Мод)
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 6:32 PM | Повідомлення # 294 |
 Мудра людина
| Вітаю!
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 6:50 PM | Повідомлення # 295 |
 Мудра людина
| Люда, Таня, робота над поверненням ваших коловоротів додому теж триває! Не буду поки що забігати наперед, сподіваюсь на відповідальність інших гравців. Капаю потихеньку. А вода камінь точить...
Моя майстерня
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-01-04, 0:27 AM | Повідомлення # 297 |
 маніяк графічних ліній
| Quote (Mod) Вибачте (це слово надто слабке, щоб спокутувати мою провину, але іншого не знаю :() за надто вже довгу затримку з коловоротом Вибачте ще 100000000 раз Гадаю, ніхто тут лінчувати тебе не стане. Надя, головне, що ти зробила це А все інше - недоліки людські, недоілки часу, ми неідеальні (і це класно!) Надя, Mod, а ти вже оформила свій коловорот? А то я ще ні (свинко).
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2011-01-04, 8:50 AM | Повідомлення # 298 |
 Мудра людина
| Quote (Mod) Вибачте ще 100000000 раз Все добре, головне, що справа зрушилась! Quote (Bullet) Гадаю, ніхто тут лінчувати тебе не стане. +1 Quote (Bullet) Надя, Mod, а ти вже оформила свій коловорот? Так, дуже цікаво буде побачити, що із цього вийшло ))) Бо в нас три завершених коловороти, а фотографій - жодних... Отож, дівчата, дуже прошу - постарайтеся в цю тему поділитись своїми світлинами ))) Хоча б у проміжному (неоформленому остаточно) стані... Мені було б дуже приємно
Моя майстерня
|
|
| |
Mod | Дата: Понеділок, 2011-04-04, 3:33 PM | Повідомлення # 299 |
 побратим
| Ні, ще не оформила , але вже почала  Додано (2011-04-04, 3:33 PM) --------------------------------------------- давно дошитий коловорот "польові квіти", але ще не повішений 
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-04-04, 4:19 PM | Повідомлення # 300 |
 Мудра людина
| Яка краса! Приємно, що робота завершена. Прикро, що метелики мої.... ні, мабуть, якось зроблю окремо те, що хотіла на на коловорот.
|
|
| |