Вишиваний коловорот (робін)
|
|
shtynka | Дата: Середа, 2009-10-07, 1:44 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| На одному із форумів світової павутини прочитала, що є така гра. Досвіду участі в самої поки що немає, але дуже схотілось спробувати прийняти участь. Успішні обміни поштою щастя надихнули мене підняти цю тему на нашому форумі. Координацію гри можу взяти на себе. Перший етап - вивчення попиту, визначення приблизної кількості та складу учасників. Пропоную до кінця жовтня. І, якщо знайдуться охочі, - далі буде! П.С. Приклади таких проектів Робін 1 Робін 2 Робін 3 Увага! Коло замкнулось! Учасники набрані! 1. Shtynka - Кошенята 2. Ludmila - Ведмедики 3. Tana - Метелики 4. Bullet - Монохромні квадратики 5. Abilan - Вечірка для божичок 6. Mod - Польові квіти Урочисто оголошую: старт проекту "Вишиваний Коловорот" в понеділок 12.10.2009 коловорот застряг Пам"ятаймо, що необхідно відмічатись в системі http://round-robin.ru Правила колективної вишивки http://round-robin.ru
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-10-08, 7:55 PM | Повідомлення # 21 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Зовсім забула... Дівчата, а можна саме слово "робін"№ замінити на якийсь більш-менш слов"янський (краще український) відповідник? А то мене т рошки коробить від слова *робін*, зізнаюсь ("Робін-Бобін-Барабєк скушал сорок чєловєк* (с) )
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2009-10-08, 8:22 PM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Пропоную 4 учасника на перший "робін". Хочу швидкого результату + перевіримо свої можливості Нас уже п"ятеро, як мінімум: 1. Штинька (я) 2. Tana 3. Ludmila 4. Bullet 5. Abilan Давайте ще одного почекаємо і зупинимось на шести. Як вам така ідея? Щодо розмірів - Quote (Bullet) Пропоную 50 х 50 Підтримую. Для першого разу вистачить. Quote (Bullet) Помчали Канва у мене вже заготована Штинка, координуй нас Чекаю на адреси і координати, див. перше повідомлення теми. Quote (Bullet) Дівчата, а можна саме слово "робін"№ замінити на якийсь більш-менш слов"янський (краще український) відповідник? Мені теж так думка приходила. Пропонуйте варіанти.
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-10-08, 9:27 PM | Повідомлення # 23 |
маніяк графічних ліній
| shtynka, вислала тобі свою адресу. Подібні проекти називають якось же... ось наша пошта щастя - американці називають *челендж*. Не знайдемо, давайте придумаємо свій варіант? Наприклад.... "мандри" - бо тканина мандрує від учасника до учасника. Слово РОБІН, нмсд, звучить дуже агресивненько і зовсім чуже для слов"янського вуха (це пише майже слов"янка.. ага ))))) Буде, наприклад, "Мандри: серця", або "Мандри" пори року" етс.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2009-10-08, 9:44 PM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| Певною мірою толока виходить)). Мандри Вишиванки. Свій лист відіслала. Вимоги до витвору мінімізувала, коли нас буде повне коло, оголосимо тоді?
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2009-10-08, 11:39 PM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) shtynka, вислала тобі свою адресу. Не бачу поки що... А куди - на мило? В мене адреса в принципі збереглася, а от із темою я не зрозуміла остаточно. Але я, здається, здогадуюсь що це буде. Може, сердечки? Quote (Tana) Вимоги до витвору мінімізувала, коли нас буде повне коло, оголосимо тоді? Ні, можна одразу в темі писати, щоб інші не повторювались. Я от, наприклад, страшенно люблю метеликів - так що буде вдвічі приємніше вишивати )))Додано (2009-10-08, 11:37 Pm) ---------------------------------------------
Quote (shtynka) Мандри Вишиванки. А мені подобається. Як варіант - можу ще запропонувати "Коло Вишиванки" - бо наші вишивки будуть рухатись по колу від однієї учасниці до іншої.Додано (2009-10-08, 11:39 Pm) --------------------------------------------- І ще, я уже теж визначилась із темою, так що забиваю під себе "кицьок" - є в мене крім метеликів іще така слабкість... Думаю, такі мотиви теж не важко буде знайти.
Моя майстерня
|
|
| |
Ludmila | Дата: П`ятниця, 2009-10-09, 1:37 AM | Повідомлення # 26 |
мешканець сайту
| Я вже обрала тему. Вибирала схему таку, щоб не була складна і робота довго не затримувалась в одних руках, а швиденько повернулася назад І ще вона монохромна... Що я все пишу, виставляю фото
|
|
| |
Mod | Дата: П`ятниця, 2009-10-09, 1:59 AM | Повідомлення # 27 |
побратим
| Останнє місце ще вільне? Можна приєднатись?
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2009-10-09, 9:30 AM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| shtynka і всі учасники! Моя тема підхоплена з журналу "Рукоделие" №11, листопад 2007р. Це -- комахи, але не на скатертині, а на серветці. Ділити полотно на сегменти не хочу, нехай кожен метелик сяде там, де захоче. В цій схемі композиція вільна. Викладаю схеми комах, запропоновані журналом, але якщо хтось захоче вишити іншого метелика, який більше припадає до душі, за іншою схемою, я не заперечуватиму. Наперед усім вам вдячна за сюрприз і настрій, яким вже перейнялася.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2009-10-09, 10:15 AM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Quote (Mod) Останнє місце ще вільне? Можна приєднатись? Вільне. Чекаю на контактні дані по формі (див. перше повідомлення) і замикаємо коло!Додано (2009-10-09, 9:50 Am) --------------------------------------------- Тоді з понеділка можна урочисто об"явити старт першого етапу. Кожен учасник матиме два тижні на вишивку першого сегменту свого "кола вишиванки". Я тим часом надішлю всім учасникам адреси і послідовність, і в останній тиждень жовтня вишивки почнуть свої мандри! Додано (2009-10-09, 10:15 Am) --------------------------------------------- Іще один момент - зазвичай в таких проектах кожна учасниця підписується під своєю вишивкою. Я, наприклад, дуже хочу щоб на моєму мандрівному полотні кожен підписався. Формат вільний. Головне, щоб зрозуміло було, хто автор ))) Ну і ще один момент - я все таки хочу сюрпризу, тому схем викладувати не буду. Перший сегмент сфотографую, а далі - кожному поле для творчості. Головна тема - кошенята.
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2009-10-09, 12:27 PM | Повідомлення # 30 |
маніяк графічних ліній
| shtynka, роз"єднався зв"язок вчора раптово, напевно не відправилось. Продублювала свою адресу. Для себе назву то вишиваним коловоротом : ))) Моя тема - ажурні монохромні квадратики. Я любитель повішати щось на стінку. А створене спільно "коловоротне" ))) панно прикрасить мамину кімнату (або й мою, як станеться вже...) Ще мені подобається ефект вишивки секційно фарбованиминитками, коли є перетікання тону... але вони дорожчі, не знаю, чи всі той ефект люблять.. нехай буде монохром Розділю панно на квадратики. Якщо у когось ажурні квадрати будуть менші за мої поділені відсіки , то можна додати ажурну рамку. Підпис виконавців - обов"язковий! Це ж так приємно: пити чай , дивитись на панно, згадувати людей, що подарували тобі таку радість! З понеділка стартуємо! Я якраз повернусь в неділю додому:) Tana, на сб/нд я в Києві, дзвони.
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2009-10-09, 12:35 PM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Чекаю на підтвердження участі і контактні дані від Mod, Abilan i тему Мандрів від Bullet (адреса в мене є, але листа я так і не отримала...) Додано (2009-10-09, 12:35 Pm) ---------------------------------------------
Quote (Bullet) Моя тема - ажурні монохромні квадратики. Прийнято!
Моя майстерня
|
|
| |
Ludmila | Дата: П`ятниця, 2009-10-09, 12:39 PM | Повідомлення # 32 |
мешканець сайту
| Дівчата, пропоную показувати наглядно свою тему. А ще краще, де взяти схему тому, що на пошуки потрібної схеми піде багато часу і можна затримати роботу на довгий час.
|
|
| |
abilan | Дата: П`ятниця, 2009-10-09, 12:39 PM | Повідомлення # 33 |
побратим
| Дівчата, ну і швидкість! А я ще "недовизначилась" з темою. Хочеться, щоб і сюрпризно було і в той час композиційно склалося. Tana, Ludmila, ви будете пропонувати вишивати по вашим схемам чи щось самостійно підібрати треба буде кожному? Bullet, Quote (Bullet) Штинка і Анна Білан, робіть локальну регіональну вишиванську форумівку у Запоріжжі Тільки за! Та, як каже одна знайома людина "переведите с русского на понятный" чи "все понятно, а шо конкретно". По назві. Мені теж більш подобається щось етнічне. І щось по змісту схоже на КОЛО. Із запропонованого подобається МАНДРИ і ТОЛОКА
Интересует ВСЕ о национальной традиционной вышивке и других техниках вышивки.
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2009-10-09, 12:47 PM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| Quote (abilan) По назві. Мені теж більш подобається щось етнічне. І щось по змісту схоже на КОЛО. Із запропонованого подобається МАНДРИ і ТОЛОКА А мене полонив варіант "вишиваного коловороту" від Лізи (Bullit)
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2009-10-09, 12:47 PM | Повідомлення # 35 |
маніяк графічних ліній
| abilan, толока - то спілкування, місце збору , ніби... мої варіації ажурні монохромні квадратики: такого плану квадратики. Не саме ці, але такі десь. Як фантазія ляже
|
|
| |
Ludmila | Дата: П`ятниця, 2009-10-09, 12:50 PM | Повідомлення # 36 |
мешканець сайту
| а ще було б добре, щоб у першому повідомлені було написано хто яку тему обрав і фото Quote (abilan) Ludmila, ви будете пропонувати вишивати по вашим схемам чи щось самостійно підібрати треба буде кожному? Я запропонувала, як варіант таких ведмедиків, але можна й інших, щоб все грмоніювало
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2009-10-09, 12:51 PM | Повідомлення # 37 |
Мудра людина
| Quote (Ludmila) Дівчата, пропоную показувати наглядно свою тему. А ще краще, де взяти схему тому, що на пошуки потрібної схеми піде багато часу і можна затримати роботу на довгий час. Можна, але не обов"язково... Думаю, з ажурними квадратами проблем не виникне - навіть тут на форумі можна знайти не один... питання тільки розміру. Метеликів також вистачає. Кошенят я сьогодні бачила також багато. Якщо хочеться конкретних сюжетів - сміливо викладайте тут схеми, а ми вже розберемо, хто який сюжет вишиє. Все одно полотно буде в когось одного на руках )))
Моя майстерня
|
|
| |
abilan | Дата: П`ятниця, 2009-10-09, 12:52 PM | Повідомлення # 38 |
побратим
| КОЛОВОРОТ!
Интересует ВСЕ о национальной традиционной вышивке и других техниках вышивки.
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2009-10-09, 1:19 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Quote (abilan) Tana, Ludmila, ви будете пропонувати вишивати по вашим схемам чи щось самостійно підібрати треба буде кожному? Із Танею все зрозуміло: Quote (Tana) Викладаю схеми комах, запропоновані журналом, але якщо хтось захоче вишити іншого метелика, який більше припадає до душі, за іншою схемою, я не заперечуватиму. Додано (2009-10-09, 1:08 Pm) --------------------------------------------- Quote (Ludmila) а ще було б добре, щоб у першому повідомлені було написано хто яку тему обрав і фото Обов"язково зроблю, як тільки замкнеться коло. Чекаю тему від abilan і підтверження від Mod. Додано (2009-10-09, 1:19 Pm) --------------------------------------------- Оновила перше повідомлення. Слідкуйте за змінами! --------------------------------------------- Хто ще не заготував канву для Коловороту - корисне посилання Калькулятор канви Мені особисто дуже сподобався! Всім рекомендую! Ось приклад макету, отриманий в калькуляторі
Моя майстерня
|
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2009-10-11, 1:09 AM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Зареєструвала наш Вишиваний Коловорот в системі керування робінами. http://round-robin.ru/ З понеділка починаємо. Кожен матиме два тижні (12.10.2009-26.10.2009) на вишивання першого сюжету на власній канві, а 26-го жовтня йдемо гуртом на пошту і пересилаємо роботу наступному адресату. В системі керування добре видно послідовність - хто, коли, кому повинен передати по колу.
Моя майстерня
|
|
| |