Вишиваний коловорот (робін)
|
|
shtynka | Дата: Середа, 2009-10-07, 1:44 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| На одному із форумів світової павутини прочитала, що є така гра. Досвіду участі в самої поки що немає, але дуже схотілось спробувати прийняти участь. Успішні обміни поштою щастя надихнули мене підняти цю тему на нашому форумі. Координацію гри можу взяти на себе. Перший етап - вивчення попиту, визначення приблизної кількості та складу учасників. Пропоную до кінця жовтня. І, якщо знайдуться охочі, - далі буде! П.С. Приклади таких проектів Робін 1 Робін 2 Робін 3 Увага! Коло замкнулось! Учасники набрані! 1. Shtynka - Кошенята 2. Ludmila - Ведмедики 3. Tana - Метелики 4. Bullet - Монохромні квадратики 5. Abilan - Вечірка для божичок 6. Mod - Польові квіти Урочисто оголошую: старт проекту "Вишиваний Коловорот" в понеділок 12.10.2009 коловорот застряг Пам"ятаймо, що необхідно відмічатись в системі http://round-robin.ru Правила колективної вишивки http://round-robin.ru
Моя майстерня
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2009-12-31, 8:31 AM | Повідомлення # 221 |
Мудра людина
| Ліза, Ганна! До вас є пропозиція відправити третій етап далі! Негарно залишатись із боргами в Новому Році
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-12-31, 12:14 PM | Повідомлення # 222 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (shtynka) Ліза, Ганна! До вас є пропозиція відправити третій етап далі! Негарно залишатись із боргами в Новому Році Я не маю жодного боргу! Дивіться моє повідомлення Дата: Вівторок, 2009-12-29, 4:47 Pm | Повідомлення # 217 Котиків і метеликів я вислала Ганні. Зараз випарвлюсь в таблиці на сайті робінів, тоді всім буде видно
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2009-12-31, 1:53 PM | Повідомлення # 223 |
Мудра людина
| Bullet, Лізо, пробачай ))) Орієнтуюсь в першу чергу на табличку...
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-01-04, 10:44 AM | Повідомлення # 224 |
маніяк графічних ліній
| Ludmila, напишіть, будь ласка, номер вашого поштового відправлення! Відслідковуватимемо його разом. Поки що я не отримувала нічого на пошті.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2010-01-13, 10:16 AM | Повідомлення # 225 |
Мудра людина
| Нагадую, наразі триває четвертий етап Коловороту! Завершується він 20 січня 2010. Сьогодні починається тиждень пересилок. Будь-ласка, активізуйтеся! Всі, хто мають на руках роботу - треба швиденько її завершити і відправити! Ми все можемо, варто лише захотіти!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-01-14, 8:46 AM | Повідомлення # 226 |
маніяк графічних ліній
| у мене настрій із самого ранку на нулі. Бо мій коловорот тупо загубився сподіваюсь, цей гіркий досвід примусить нас бути більш дисциплінованими. Прикро, що це вже другий випадок загублення листа поштою, з різницею, що людмилині ведмедики знайшлись, а мій - ні.
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-01-14, 10:10 AM | Повідомлення # 227 |
Мудра людина
| Так.... не панікуємо. Можливо, розпочнемо його знов? А загублений віднайдеться, сподіваюсь.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2010-01-14, 11:20 AM | Повідомлення # 228 |
Мудра людина
| Будемо сподіватись, він знайдеться - але на всяк випадок, зробимо дубль. Ліза, ти вишиєш свій квадратик останнім, Надя вже вишиває, Ганна теж не проти продублювати. Так що все буде добре. А на майбутнє, прохання всім відправляти пошту як мінімум рекомендованими листами чи бандеролями - бо звичайні листи таки губляться, і бандеролі теж... Маю такий же гіркий досвід у пошті щастя... Надія ще не втрачена, але летить мій лист щось уже майже місяць...
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-01-14, 12:23 PM | Повідомлення # 229 |
Мудра людина
| І мої.... ввечері порахую, скілько доноворічних ще не долетіло до адресатів, і скільки післянововорічних Але всі рекомендаційні.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Ludmila | Дата: Четвер, 2010-01-14, 4:35 PM | Повідомлення # 230 |
мешканець сайту
| Tana, не переживайте, я все отримала і сьогодні відправила Лізі два коловороти.
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-01-14, 5:10 PM | Повідомлення # 231 |
Мудра людина
| Ludmila, дякую, це хороша новина для нашого адміністратора. В мене, тьху-тьху, нічого не губилося.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-01-14, 8:39 PM | Повідомлення # 232 |
маніяк графічних ліній
| Ludmila, мій робін теж дійшов до вас (квадратики ажурні)??? Ой, я була б дуже рада Тим більше, що ніяк не второпаю, навіщо Надя послала мій робін у Запоріжжя
|
|
| |
Ludmila | Дата: Четвер, 2010-01-14, 9:25 PM | Повідомлення # 233 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) мій робін теж дійшов до вас (квадратики ажурні)??? Нажаль, ні. Quote (Bullet) ніяк не второпаю, навіщо Надя послала мій робін у Запоріжжя Все правильно, Надя має надсилати Тані Штунці в Запоріжжя
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-01-14, 9:59 PM | Повідомлення # 234 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Ludmila) Все правильно, Надя має надсилати Тані Штунці в Запоріжжя упс, перепрошую. Я твердо проасоціювала Запоріжжя з Анною Білан. Ех, ну нічого, що так вийшло. Така моя доля. Зато є привід порадіти: я ж беру участь у коловороті-2 Там теж буде мені колективна радість. Дівчатонька, прошу вас дуже-дуже: не вишивайте мені по другому колу мій робін Все нормально, я вже змирилась і не переживаю!
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2010-01-14, 11:31 PM | Повідомлення # 235 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Дівчатонька, прошу вас дуже-дуже: не вишивайте мені по другому колу мій робін Все нормально, я вже змирилась і не переживаю! Та ні, так не годиться. Вище носа і побільше оптимізму. Наше життя як не крути - чорно-біле... Так що за поганою смугою обов"язково почнеться світла. Треба вірити! Наразі в таблиці видно, скільки етапів ще залишилось по кожному коловороту. Зверніть увагу, на руках зараз (крім Ганни) ні в кого нічого нема... Пора мені, здається, брати в руки лозину і пряника Буду завтра розбиратись із всіма нашими негараздами...
Моя майстерня
|
|
| |
abilan | Дата: П`ятниця, 2010-01-15, 11:12 AM | Повідомлення # 236 |
побратим
| Quote (shtynka) Пора мені, здається, брати в руки лозину і пряника Буду завтра розбиратись із всіма нашими негараздами... Ой не бийте не бийте дуже сильно Отримуючи від Лізи метеликів в котиків, на поштовому відділенні трохи прийшлось...постукати по столу. Та хіба вони винні у тому, що повідомлення "кудись зникають" з поштовою скриньки?! Може це новорічні свята так на них подіяли?! ... такий цейтнот і трохи спецефічне навантаження водночас... Не виправдовуюсь, та окрім нашего нового члена родини, що подарував Святий Миколай (маю на увазі солідного щеняту) ще й перегони...Допомагаю чим можу чоловіку, він у мене 1 з 8-ми довірених осіб у Запоріжжі від Тігіпко С. (я ж не агітую, хоча сьогодні ще не заборонено). Надя, от і Вам незручностей наробила...
Интересует ВСЕ о национальной традиционной вышивке и других техниках вышивки.
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2010-01-15, 11:48 AM | Повідомлення # 237 |
Мудра людина
| Quote (abilan) Надя, от і Вам незручностей наробила... І я без роботи вже давненько...
Моя майстерня
|
|
| |
Ludmila | Дата: Середа, 2010-01-20, 12:18 PM | Повідомлення # 238 |
мешканець сайту
| Bullet, чи прийшла дотебе бандеролька? в цьому конверті буде дещо для тебе Quote (abilan) Допомагаю чим можу чоловіку Вибори вже закінчилися, напевно мої ведмедики до кінця тижня вже поїдуть далі до настіпного учасника.
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2010-01-20, 1:15 PM | Повідомлення # 239 |
Мудра людина
| Непроста ситуація у нас склалась, але ми впораємось. Завтра починаємо наступний етап (п"ятий). Всі, хто отримали (чи отримають) п"яту частину роботи - весело беремось до справи. АЛЕ, три роботи із шести зараз на руках у Ганни. Хочу запропонувати їй допомогу. Поки вона вишиватиме одну, може я візьмусь за інші дві - таким чином виграємо трохи часу на моїх запізненнях (вина не моя, бо до мене нічого не приходило після божичок Ганни). ОДИН коловорот у нас загубився на пошті (ажурні квадрати Лізи), але ми його обов"язково відновимо! Заперечень не приймаю. Надя вже вишиває, потім має вислати мені, а ми з Ганною зустрінемось в реалі, вона повторить свій фрагмент. Все вже домовлено. Єдине - Ліза вишиє свій фрагмент наново останньою. Але все буде добре. Проте, можливо, лист іще знайдеться... Вибачайте, що не все у нас ідеально, проте зараз виклала ситуацію як є. Це наш перший досвід такої гри, і будемо робити висновки на майбутнє.
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-01-20, 2:37 PM | Повідомлення # 240 |
маніяк графічних ліній
| Quote (abilan) Отримуючи від Лізи метеликів в котиків, на поштовому відділенні трохи прийшлось...постукати по столу. Та хіба вони винні у тому, що повідомлення "кудись зникають" з поштовою скриньки?! Ганно, тут нема проблеми! Просто потрібно всім нам взяти за правило викладати на сайті робін.ру номери квитанцій. Тоді ти можеш з цим номером і без повідомлення приходити на пошту, якщо на сайті укрпошти відмічено, що посилка чи лист з цим номером вже дійшли до твого міста. Quote (Ludmila) Bullet, чи прийшла дотебе бандеролька? Людо, я перевірила на сайті укрпошти номер вашого відправлення: воно вже у Василькові! Знчить за день-два буде у Фастові! Про всяк випадок завтра з цим номером піду на пошту, попрошу глянути, чи вже дійшло:) Дякую! Quote (shtynka) Ліза вишиє свій фрагмент наново останньою. Але все буде добре. Проте, можливо, лист іще знайдеться... О, і буде мені 2 коловороти :)) Я чесно скажу, що тоді дуже засмутилась втратою мого коловоротика. Але вже все відлягло. Перепрошую за емоції. Quote (shtynka) Це наш перший досвід такої гри, і будемо робити висновки на майбутнє. Ну і не самий поганий, як на мене! shtynka,
Повідомлення відредагував Bullet - Середа, 2010-01-20, 2:40 PM |
|
| |