Палітра: червень 2011 - помаранчевий
|
|
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-05-31, 12:11 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Умови: Для участі в грі приймаються будь-які роботи, зроблені руками, але обов'язково помаранчевого(як ви самі собі його бачите) кольору.Робота може бути ЛЮБОЮ, зробленою вашими руками помаранчевого кольору має бути не менше як 80%
Терміни прийому робіт в цій палітрі: РОБОТИ ПРИЙМАЮТЬСЯ ДО 22 червня 2011 року включно.
Правила подання робіт: 1) Надсилаємо роботи на мою електронну адресу - viktoriyakryvonis@ukr.net 2)Тема листа "Червень 2011 - помаранчевий". 3)В листі має бути вказаним ваш нік на форумі, Ваше ім'я та прізвище, Ваша поштова адреса, назва роботи і її опис, 1-3 фотографії ПРИКРІПЛЕННИМ ЗОБРАЖЕННЯМ (не архів, не ВВ-коди). 4)Фотографії вагою до 300 Кб, максимум — 1000 пкс по більшій стороні. * прийнятим вважається лист, на який ви протягом доби отримали стверджувальну відповідь.
Кількість робіт від однієї учасниці не обмежена.
Голосування відбуватиметься з 23 до 29 червня включно. Оголошення результатів 30 червня
Переможець отримає від мене невеликий, але надіюсь приємний приз:
основний приз який очікує переможця цієї палітри (від додаткових сюрпризів ніхто не застрахований )
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2011-06-12, 1:23 AM |
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-06-11, 9:54 AM | Повідомлення # 21 |
Мудра людина
| Oленка, час до 22 червня
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-06-11, 10:02 PM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
| І так: основний приз який очікує переможця цієї палітри (від додаткових сюрпризів ніхто не застрахований )
(Прошу модераторів цього розділу додати в перше повідомлення )
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-06-12, 1:23 AM | Повідомлення # 23 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (lady-v) (Прошу модераторів цього розділу додати в перше повідомлення ) Додала, зробила перше повідомлення шапкою (завжди верхнє на всіх сторінках теми, щоб було видно умови і приз
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2011-06-12, 9:44 AM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| Bullet, дякую
Моя майстерня
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-06-18, 9:07 PM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Хочу нагадати всім, що до закінчення прийому робіт залишилось 4 дні. І пропоную вашій увазі маленькі призи ВСІМ учасникам палітри - кожному мою "фірмову" підставку під гаряче з DVD диска
Моя майстерня
|
|
| |
Ксенія | Дата: Субота, 2011-06-18, 9:47 PM | Повідомлення # 26 |
побратим
| lady-v, йой... А в мене жодних помаранчевих ідей
Полтава, Огнівка
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-06-18, 10:42 PM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Quote (Ксенія) йой... А в мене жодних помаранчевих ідей Ви ще встигаєте пофарбувати волосся хною
Моя майстерня
Повідомлення відредагував lady-v - Субота, 2011-06-18, 10:42 PM |
|
| |
Ксенія | Дата: Субота, 2011-06-18, 10:48 PM | Повідомлення # 28 |
побратим
| lady-v, я вас обожнюю! Я колись фарбувала - так собі, трохи-трохи дало рудуватості. А зараз волосся ще і довге, на сонці поступово вигоряє і набуває красивого золотисто-рудуватого відтінку А от справді помаранчевого - ну нічого, і дійсно ідей нема Тож буду просто голосувати
Полтава, Огнівка
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-06-18, 10:51 PM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Quote (Ксенія) Тож буду просто голосувати Ну , що ж , може наступний колір стане Вашим!
Моя майстерня
|
|
| |
Лелітка | Дата: Неділя, 2011-06-19, 11:12 AM | Повідомлення # 30 |
мешканець сайту
| lady-v? шикарні підставочки! Додано (2011-06-19, 11:12 Am) --------------------------------------------- А на рахунок помаранчевого волосся - я в ернополі бачила таких екстремалок
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2011-06-19, 11:54 AM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Quote (Лелітка) А на рахунок помаранчевого волосся - я в ернополі бачила таких екстремалок
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-06-20, 5:24 PM | Повідомлення # 32 |
маніяк графічних ліній
| Quote (lady-v) І пропоную вашій увазі маленькі призи ВСІМ учасникам палітри - кожному мою "фірмову" підставку під гаряче з DVD диска жалко на таке стаивти гаряче...
ой, мені вже гаряче, я забула про строки )) Побігла оформлювати листа
lady-v, багато учасників вже?:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-06-20, 5:44 PM | Повідомлення # 33 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) lady-v, багато учасників вже?:) Поки що мало Ви будете четвертою.
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-06-20, 5:58 PM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| Quote (lady-v) І пропоную вашій увазі маленькі призи ВСІМ учасникам палітри - кожному мою "фірмову" підставку під гаряче з DVD диска Ласий шматочок сонячного щастя! Поборемось за такий!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-06-20, 10:39 PM | Повідомлення # 35 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Ласий шматочок сонячного щастя! Поборемось за такий! тим більше, конкуренція слабка, в сенсі - мало учасників
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-06-20, 11:33 PM | Повідомлення # 36 |
маніяк графічних ліній
| фух.. відправила свою роботу на конкурс, аж гляжу - а дедлайн аж 22-го, а я переживала, що не встигаю ))))
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2011-06-21, 0:35 AM | Повідомлення # 37 |
Активіст форума
| Фу-ух!.. Ледве встигла! Ох, чого ж ти така коротка, ніч перед дедлайном? А в останню мить починають розряджатися батарейки, глючить інтернет, ну і все інше вимагає негайної уваги. Тому дуже не хотіла відкладати на останню мить. Навряд чи значно посилю конкуренцію, але так приємно похвалитися закінченою роботою! Спасибі за конкурс і за колір - з дитинства люблю апельсини...
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-06-21, 0:40 AM | Повідомлення # 38 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Тетяна) Фу-ух!.. Ледве встигла! хе=хе.. я теж думала, що не встигаю, але дедлайн пернесли на 2 дні
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-06-21, 10:25 AM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) хе=хе.. я теж думала, що не встигаю, але дедлайн пернесли на 2 дні Дівчата - не хвилюйтесь! Роботи приймаю до 22 червня включно
Моя майстерня
Повідомлення відредагував lady-v - Вівторок, 2011-06-21, 10:26 AM |
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2011-06-22, 10:35 PM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Прийом робіт завершено.
Прошу для голосування в цю тему
Моя майстерня
|
|
| |