Палітра: червень 2011 - помаранчевий
|
|
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-05-31, 12:11 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Умови: Для участі в грі приймаються будь-які роботи, зроблені руками, але обов'язково помаранчевого(як ви самі собі його бачите) кольору.Робота може бути ЛЮБОЮ, зробленою вашими руками помаранчевого кольору має бути не менше як 80%
Терміни прийому робіт в цій палітрі: РОБОТИ ПРИЙМАЮТЬСЯ ДО 22 червня 2011 року включно.
Правила подання робіт: 1) Надсилаємо роботи на мою електронну адресу - viktoriyakryvonis@ukr.net 2)Тема листа "Червень 2011 - помаранчевий". 3)В листі має бути вказаним ваш нік на форумі, Ваше ім'я та прізвище, Ваша поштова адреса, назва роботи і її опис, 1-3 фотографії ПРИКРІПЛЕННИМ ЗОБРАЖЕННЯМ (не архів, не ВВ-коди). 4)Фотографії вагою до 300 Кб, максимум — 1000 пкс по більшій стороні. * прийнятим вважається лист, на який ви протягом доби отримали стверджувальну відповідь.
Кількість робіт від однієї учасниці не обмежена.
Голосування відбуватиметься з 23 до 29 червня включно. Оголошення результатів 30 червня
Переможець отримає від мене невеликий, але надіюсь приємний приз:
основний приз який очікує переможця цієї палітри (від додаткових сюрпризів ніхто не застрахований )
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2011-06-12, 1:23 AM |
|
| |
Ксенія | Дата: Вівторок, 2011-05-31, 2:56 PM | Повідомлення # 2 |
побратим
| Такий колір... важкий
Полтава, Огнівка
|
|
| |
Жанна | Дата: Вівторок, 2011-05-31, 3:46 PM | Повідомлення # 3 |
мешканець сайту
| зате дуже сонячний і веселий)))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-05-31, 5:10 PM | Повідомлення # 4 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| lady-v, дякую за новий цікавий колір, Вікторія! Є де розгулятись фантазії. Гарантовано щось та й зроблю в таких кольорах.. От би ще й організуватись і все вчасно виставити ))))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-05-31, 5:12 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| lady-v, дякую за новий цікавий колір, Вікторія! Є де розгулятись фантазії. Гарантовано щось та й зроблю в таких кольорах.. От би ще й організуватись і все вчасно виставити ))))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-05-31, 6:17 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Quote (Ксенія) Такий колір... важкий Ну , що ж , бачу у Вас є шанс перемогти в цій палітрі Quote (Жанна) зате дуже сонячний і веселий))) Quote (Bullet) lady-v, дякую за новий цікавий колір, Вікторія! Є де розгулятись фантазії. Гарантовано щось та й зроблю в таких кольорах.. От би ще й організуватись і все вчасно виставити )))) Чекаю ваших робіт, сонячних і веселих
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Лелітка | Дата: Середа, 2011-06-01, 9:00 PM | Повідомлення # 7 |
мешканець сайту
| Чого - чого. а фантазії у наших форумчанок вистачає. ну прямо генератори фантазій!
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-06-01, 11:08 PM | Повідомлення # 8 |
маніяк графічних ліній
| трошки помаранчевого спаму (мої роботи, виконані минулоріч, сподіваюсь, трохи надихнуть):
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2011-06-01, 11:50 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Bullet, такі сумки - мрія кожної господині! Все, тепер я знаю хто точно прийме участь в помаранчевій палітрі , не буду показувати пальцем , але схоже ... (пошепки) наш адмін
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-06-02, 7:33 PM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Quote (lady-v) Bullet, такі сумки - мрія кожної господині! Все, тепер я знаю хто точно прийме участь в помаранчевій палітрі , не буду показувати пальцем , але схоже ... (пошепки) наш адмін Після таких слів - і не взяти участі.. ну то я сама себе не поважатиму ))) Дякую за добрі слова
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2011-06-03, 1:56 AM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Quote (lady-v) Для участі в грі приймаються будь-які роботи, зроблені руками, але обов'язково помаранчевого( Цей колір часом не для вшанування Померанчової Революції підібраний?
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
Повідомлення відредагував Oленка - П`ятниця, 2011-06-03, 6:00 AM |
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-06-03, 9:20 AM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Quote (Oленка) Цей колір часом не для вшанування Померанчової Революції підібраний? То кожен хай сам собі вірішує
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-06-03, 12:41 PM | Повідомлення # 13 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Oленка) Цей колір часом не для вшанування Померанчової Революції підібраний? а що - хіба вже час?
Дівчатааа.... я нарешті візьму участь в палтірі, урааа...
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-06-03, 12:45 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) а що - хіба вже час? не хотіла б вдаватись у політику, але схоже, що з теперішнім урядом, та новими законами - кожний день - вже час (якщо щось не так, то я видалю це повідомлення)
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-06-03, 1:01 PM | Повідомлення # 15 |
маніяк графічних ліній
| lady-v, все гаразд! Хотілось би лишити форум аполітичним, але ми все одно страшенні патріоти, бо зачепили великий пласт теми рідноі традиції, це вже майже політика (в наш час). НМСД, уряди усі уряди наші - вороги нашого народу, просто з одними жилось легше, але всі вони псують українському народу життя у тій чи іншій мірі.
\Наша неполітична справа - робити життя навколо нас українським, культурним, ХОРОШИМ, одним словом.
Тож поки "вони" нас обкрадають, знущаються, а ми з якихось причин не можумо чи скорше не хочемо дати їм відсіч, то маємо хоча би просто працювати заради нашого майбутнього. Блакитних чоловічих вишиванок-косовороток з калиною не дочекаються.
Помаранчимо тим часом
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2011-06-03, 8:31 PM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Блакитних чоловічих вишиванок-косовороток з калиною не дочекаються. twisted клас!! Підтримую!! і де ти такого злючого смайла винайшла?:))))
Класна, весела, спекотна палітра! Нумо всі помаранчити!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
Повідомлення відредагував nosiknata - П`ятниця, 2011-06-03, 8:31 PM |
|
| |
Ксенія | Дата: П`ятниця, 2011-06-03, 10:15 PM | Повідомлення # 17 |
побратим
| Сестри Телюнюк - Помаранчеве серце. Ніякої політики, пісня 1998 року, але дууууже класна
Полтава, Огнівка
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2011-06-05, 12:15 PM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Блакитних чоловічих вишиванок-косовороток з калиною не дочекаються Так, ми блакитний колір краще вміємо використовувати
Quote (nosiknata) Класна, весела, спекотна палітра! Нумо всі помаранчити! То я вгадала з кольором
Ксенія, дякую , чудова пісня
Моя майстерня
Повідомлення відредагував lady-v - Неділя, 2011-06-05, 12:15 PM |
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-06-10, 8:29 PM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Дівчата, активізовуйтесь, творіть помаранчеві шедеври, а то моя поштова скринька досі пуста
Моя майстерня
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2011-06-11, 2:14 AM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| Quote (lady-v) Дівчата, активізовуйтесь, творіть помаранчеві шедеври, Що вже час?!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |