Палітра: червень 2011 - помаранчевий
|
|
lady-v | Дата: Середа, 2011-06-22, 10:25 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Розпочинаємо голосування за найкращу роботу у грі Палітра: червень 2011 - помаранчевий Будь-ласка, оберіть ОДНУ роботу - учасницю, що на вашу думку найкраще та найцікавіше висвітлює задану кольорову тему. Голосування проходить відкрито. Впишіть у своє повідомлення номер чи назву вподобаної роботи та виділіть її ЖИРНИМ шрифтом.
Голосування триватиме до 29 червня включно. 30 червня вітатимемо переможця!
Після оголошення результатів переможець отримає головний приз:
- веселу палітру у підпис на форумі, а також - право обрати колір наступної палітри липня!
А кожен учасник отримає мою "фірмову" підставку під гаряче з DVD диска
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
Повідомлення відредагував lady-v - Середа, 2011-06-22, 10:26 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2011-06-22, 10:32 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
| №1 Купальська листівка
Напередодні крайньої дати прийому робіт до Помаранчевої Палітри, 21 червня, відбувається Літнє Сонцестояння. Цього дня, коли Сонце повертає з літа на зиму, день найдовший, а ніч найкоротша, наші пращури святкували Купала - свято найбільшого природнього буйства. Сонячний помаранчевий колір став основою для листівки на честь цьогорічного Літнього Сонцевороту.
Матеріали: луцьке бавовняне полотно, бавовняні кручені нитки , кольоровий картон Техніка вишивання: замкова низинка
№2 сумка "Квіти і метелики"
Я дуже люблю еко-сумки і намагаюсь не використовувати пластикових пакетів. Була в мене така помаранчева сумка, куплена в супермаркеті... Але ручки виявились не довговічними, важче пару кілограмів не витримують. В "закромах" відшукала спідницю підходящого кольору. І вуаля - за пару годин маю нову сумку. Вона може бути двосторонньою. Розмір 53х53 см, довжина ручок 60 см, ширина ручок 3,5 см.
№3 Літня сумка та маленький органайзер "Крейзі по-українськи"
Літня сумка "Крейзі по-українськи" на підкладці, всередині кишеньки для мобілки, косметички, гаманця тощо. Розміри 37Х28Х10, з ручками 74
Оздоблення: в"язані гачком з ниток "ірис" метелик., квіти, обв"язані гудзики і моя слабість ведмедик, чомусь смугастий як бджілка. Використано атласну стрічку і клаптики помаранчевого штучного шовку. Головне - витинанка, справжня, паперова, заламінована. Це - мій експеримент. Здається, вийшло. Я зробила спереду як рамочку, так що можна змінювати картинку.
Маленький органайзер до сумки для всіляких дрібниць - Ніколи не можу нічого в сумці знайти. Розміри 22Х17Х10
№4"Мої улюблені закладинки"
Опис. Ці дві моделі закладинок приємно шити знов і знов, особливо нитками кольору цієї палітри; гарантовано оптимістичний настрій, сонячно і радісно на душі. Не вірите, спробуйте самі! Використані канва, нитки ДМС секційного фарбування; техніки: виколювання, оксамитовий шов, протяганка, болгарський хрестик, прутик. Липовий цвіт та крейдяні олівці теж хочуть потрапити на конкурс))
№5 "Замотаю рукоділля у хустинку"
Гаманець для рукоділля пошитий власноруч з української вовняної хустки помаранчевого кольору. Хустка за життя свого хутсинкового була прикрашена квітами.... Як не використати такий рідний мотив?
Розміри гаманця-конвертика 5 х 25 см, застібається на клапан з зеленим гудзиком. Підбитий підкладкою, стьобаною з синтепоном.
Дуже зручна, а головне - етнічна штука для переносу рукоділля!
№6 «сувенірні рушнички»
Два рушнички розміром 15Х40 см, канва вітчизяного виробництва, муліне ПНК ім. Кірова.
Ідея запозичена на нашому форумі, власне, як і візерунок (спасибі майстрині!), просто кольори взяла інші. Зазвичай такі рушнички вишивають для весілля, а ця "солодка парочка" восени помандрує за океан - племінниця їде за програмою обміну школярами в США, житиме там у американській родині. Серед інших сувенірів повезе і мої рушнички своїм "обмінним батькам" - на щастя, на долю.
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
ТМК | Дата: Середа, 2011-06-22, 10:47 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| №4"Мої улюблені закладинки"
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Ксенія | Дата: Середа, 2011-06-22, 10:51 PM | Повідомлення # 4 |
побратим
| О, так вийшло робіт пристойно, зовсім не мало! І помаранчевий такий різний! Роботи сподобалися геть усі Але обираю Сувенірні рушнички
Полтава, Огнівка
|
|
| |
|
Ролічок | Дата: Середа, 2011-06-22, 11:21 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| №5 "Замотаю рукоділля у хустинку"
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
сяня | Дата: Середа, 2011-06-22, 11:53 PM | Повідомлення # 7 |
побратим
| №4"Мої улюблені закладинки"
Повідомлення відредагував сяня - Середа, 2011-06-22, 11:54 PM |
|
| |
Юлия | Дата: Четвер, 2011-06-23, 0:22 AM | Повідомлення # 8 |
побратим
Група: Заблоковані
Навіть чорні полоси мого життя зроблені з шоколаду!
|
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2011-06-23, 0:24 AM | Повідомлення # 9 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| №3 Літня сумка та маленький органайзер "Крейзі по-українськи" Ну дуже вже крейзі
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-06-23, 0:47 AM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| №3 Літня сумка та маленький органайзер "Крейзі по-українськи"
я довго вагалась між вишитими рушничками і цією сумочкою.. але перемогла солідарність:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Жанна | Дата: Четвер, 2011-06-23, 1:36 AM | Повідомлення # 11 |
мешканець сайту
| №3 Літня сумка та маленький органайзер "Крейзі по-українськи" як каже одна моя знайома, "яке ж воно яскраве та цікаве"!))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-06-23, 9:31 AM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Дякую організатору lady-v і учасницям за створений настрій, які відкриває нове дихання! №1 Купальська листівка - зміст-опис-символіка, техніка, колір, лаконічно, яскраво, традиційно з головою... А яке оформлення кольорове?! Голосую за листівку.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2011-06-23, 10:06 AM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| №1 Купальська листівка
Моя майстерня
|
|
| |
veronika | Дата: Четвер, 2011-06-23, 11:53 AM | Повідомлення # 14 |
мешканець сайту
| №2 сумка "Квіти і метелики"
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Олька | Дата: Четвер, 2011-06-23, 12:08 PM | Повідомлення # 15 |
побратим
| №5 "Замотаю рукоділля у хустинку" - подобається дуже. Таких практичних речей завжди невистачає. А такі квіточки то взагалі моя слабкість.
Ще хочу відзначити №4"Мої улюблені закладинки" - і закладинки суперові, і саме фото дуже сподобалось! І ще чудовий органайзер до сумки під № 3.
Дівчата, ви молодці!!!!
|
|
| |
Яга | Дата: Четвер, 2011-06-23, 12:23 PM | Повідомлення # 16 |
побратим
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2011-06-23, 2:33 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Яке все соковите, смачне, як справжній апельсиновий сік! Зупиню свій вибір на №6 «сувенірні рушнички» .
|
|
| |
Сонька | Дата: Четвер, 2011-06-23, 6:52 PM | Повідомлення # 18 |
побратим
| №2 сумка "Квіти і метелики" Підкупило те, що вона двостороння.
|
|
| |
Mіра | Дата: П`ятниця, 2011-06-24, 0:10 AM | Повідомлення # 19 |
побратим
| №2 сумка "Квіти і метелики" Голосую за сумочку, бо сама б таку хотіла.
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2011-06-24, 11:28 AM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| №6 «сувенірні рушнички»
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |