Палітра - Травнева ніч (чорний колір)
|
|
shtynka | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 8:33 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Увага усім! координатор гри sovka Колір палітри останнього місяця весни – ЧОРНИЙ! Це один з моїх найулюбленіших кольорів, до того ж без чорного важко уявити собі «класичну» схему української вишиванки чи рушника. У багатьох культурах чорний є кольором жалоби і навіть більше – його пов’язують із потойбічними силами… Але для мене цей колір є, перш за все - кольором таємниці, адже він настільки глибокий і насичений, що може повністю поглинути інші кольори і навіть змінити їхнє «звучання». Він може мати багато відтінків і доповнювати та відтіняти інші барви. Чорний обов'язково додасть завершеності будь-якому рукотворному виробу. Сподіваюся, що і у форумчанок чорний колір викличе тільки позитивні емоції та спонукає до створення чергових рукотворів. Умови участі у палітрі «ТРАВНЕВА НІЧ»: До участі допускаються будь-які роботи чорного кольору, виконані вашими руками. Можливе також вишивання нитками секційного фарбування. Прошу звернути увагу на те, що чорний колір має досить багато відтінків (від сірого – до, власне, чорного). Додавання інших кольорів дозволяється, але основного кольору повинно бути не менше ніж 70%. Кількість робіт від однієї учасниці не обмежена. Терміни: - прийом робіт: до 25 травня включно; - голосування: з 26 по 30 травня; - оголошення результатів: 31 травня. Електронна адреса для подачі робіт: LLevchenko@malthouse.km.ua Вимоги до тексту листа: - вказати тему листа – «травнева ніч» - вказати свій нік на форумі; - вказати своє ім’я та прізвище; - вказати свою поштову адресу; - вказати назву роботи, що подається до участі у палітрі; - описати свою роботу; - вкласти фото ПРИКРІПЛЕНИМ ФАЙЛОМ. Вимоги до фотографій: - кількість: від 1 до 4; - «вага»: не більше 250 Кб; - розмір: не більше 1000 пікселів по довгій стороні. /УВАГА: я не відхилятиму листи, що надійдуть із «неправильними» фотографіями – я просто виправлю їх сама – на власний розсуд «обріжу» та погіршу їхню якість. У результаті робота можливо буде представлена не зовсім так, як би вам хотілося. Прошу на це зважати і потім не ображатися./ Про прийняття (або не прийняття) листів зобов’язуюся сповістити учасників протягом доби. У випадку, якщо цього не станеться – підіймайте галас, бо пошта іноді може викидати злі фокуси. ПРИЗОВИЙ ФОНД: у «моїй» палітрі призи отримають роботи, що посядуть три «перших» місця. Головний приз буде рукотворним у чорних тонах. Сподіваюся, що він дуже потішить переможця та стане доброю згадкою про травневу палітру /фото приза викладу, як тільки його завершу /. Нагадую іншим форумчанкам про можливість долучитися до формування призового фонду у випадку, якщо котрась із представлених робіт полонить ваше серце. Прошу вас усіх по можливості прокоментувати все, що я тут понаписувала та швиденько намітити якісь «чорні» плани.
Моя майстерня
|
|
| |
soncevuda | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 9:32 AM | Повідомлення # 2 |
мешканець сайту
| який цікавий колір обрано!! а я все думала-думала, якою ж буде палітра, але про такий - навіть не здогадувалась =)))) дуже цікаво, які ж будуть роботи від учасниць!
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
sovka | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 10:28 AM | Повідомлення # 3 |
побратим
| shtynka, Таню, дякую за оперативне втручання У квітневій темі я вже прибрала.
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 10:33 AM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| sovka, а я все чекала, хто ж наважиться на цей чудовий колір
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 11:29 AM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| +1, чудова нагода засісти за народні узори!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 12:25 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| sovka, колір у нас цього місяця супер! Колір землі, колір родючості, ми без цього кольору нікуди!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 12:36 PM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Tana) чудова нагода засісти за народні узори! власне ТАК! А я, зізнаюсь, вже почала переживати щодо такого невеселого кольору, дякую, Таня, що нагадала про народні узори! Взагалі, я самий найбільший любитель чорно=білої палітри
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
sovka | Дата: Середа, 2011-05-04, 0:09 AM | Повідомлення # 9 |
побратим
| Лелітка, інтуїція і справді страшна сила Моя мені підказує, що ви обов'язково візьмете участь і у не меншому маштабі, ніж у блакитній палітрі, адже 6 (!) робіт із 17-ти були ваші! Сподіваюся, що і чорний колір для вас буде таким же натхненням. Bullet, може чорний і важко назвати веселим, але він не повинен скласти жодної проблеми для наших майстринь. Крім того, ви і самі не так давно показували нам чудову чорну сумочку Єдина проблема, яку я наразі бачу - цілком чорну роботу буде важко сфотографувати в деталях. Я ще подумаю над цим, можливо вдасться вигадати якесь рішення.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-05-04, 0:19 AM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (sovka) Bullet, може чорний і важко назвати веселим, але він не повинен скласти жодної проблеми для наших майстринь. Крім того, ви і самі не так давно показували нам чудову чорну сумочку Так а я ж що..? Я нічого... Я ж просто (роблю добро і кидаю його у воду (с)))) шию сумки і не фіксую особливо в своїй голові що саме до якого конкурса чи гри можу примінити... і взагалі я страшенно неуважна Я навіть не подумала (до ваших слів!), що можу щось пошити чорненьке Дякую за нагадування
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2011-05-10, 0:43 AM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Колір дуже класний! На його фоні інші кольори стають ще яскравіші.
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
Повідомлення відредагував Ролічок - Вівторок, 2011-05-10, 0:49 AM |
|
| |
sovka | Дата: Неділя, 2011-05-22, 4:46 PM | Повідомлення # 12 |
побратим
| Дівчата, вже маємо дві конкурсні роботи!!! Вони дуже витончені і ніжні, дарма, що чорні. Сподіваюся, що у розпалі сезону пікніків і шашликування ви не забули про палітру. Головний приз вже майже закінчений. Залишилося пару "штрихів". Додано (2011-05-22, 4:46 PM) --------------------------------------------- Пару штрихів, про які я говорила у попередньому дописі трохи затяглися в часі, але нарешті я вже можу показати приз, який отримає переможець травневої чорної палітри. Я щойно скинула фото у свій новий блог, тому прошу зайти сюди
|
|
| |
Сонька | Дата: Неділя, 2011-05-22, 7:52 PM | Повідомлення # 13 |
побратим
| Леся ти молодчина!!! За такий приз варто поборотися!!!
|
|
| |
Лелітка | Дата: Понеділок, 2011-05-23, 9:47 PM | Повідомлення # 14 |
мешканець сайту
| Приз -супер! А найголовніше те, що почалась пора пікніків і такий подарунок дуже доречний. Комусь пощастить. Це здорово!
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-05-24, 7:20 AM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| sovka, о приз чудовий, саме те, що треба
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Жанна | Дата: Вівторок, 2011-05-24, 2:13 PM | Повідомлення # 16 |
мешканець сайту
| о, я тільки побачила приз) sovka, оце-то супер!))) молодчина!)))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
sovka | Дата: Вівторок, 2011-05-24, 11:45 PM | Повідомлення # 17 |
побратим
| Сонька, Лелітка, lady-v, Жанна, дякую на доброму слові. Я дуже старалась.
Дівчата, нагадую всім, що роботи для участі у грі приймаються до кінця завтрашнього дня - 25 травня. Тому прошу усіх, хто ще планує щось надсилати, зважати на час і на можливі проблеми з поштою, інтернетом, чи ще чимось...
Голосування розпочнеться 26 травня. Удачі!
Повідомлення відредагував sovka - Вівторок, 2011-05-24, 11:48 PM |
|
| |