Гра "Палітра. Жовта осінь Листопаду" : ГОЛОСУВАННЯ
|
|
shtynka | Дата: Середа, 2010-12-01, 10:18 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Всім учасникам побільше голосів а нам приємного перегляду позитивних жовтих відтінків!
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-12-01, 6:08 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
| Я успішно запізнилась з фото своїх робіт (не було світла добу вдома), але так тепло в цьому голосуванні! Мої оплески всім учасникам, а голос віддаю за 4. Набір для кухні. От цікава реакція гостей на такий посуд! Також хочу відзначити захалявну книжечку 5. Мініатюрна сувенірна книжечка, ви ж знаєте, що все таке мені близьке, і до всього подумки лаштую свої закладинки... Приємно, що в нас тепер і декупаж є... і всі традиційні/знайомі роботи теж дуже гарні, коли жовті))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Олька | Дата: Середа, 2010-12-01, 6:18 PM | Повідомлення # 3 |
побратим
| віддаю свій голос за номер 3. Шкатулка для намиста
|
|
| |
|
nadiya_tsynaiko | Дата: Середа, 2010-12-01, 6:34 PM | Повідомлення # 5 |
побратим
| Аааа уууу оооо, скільки всього!!! Голосувати за одну? Ну як так можна? Гаряча буде боротьба. Навіть, жовтогаряча. Ну добре, за одну, то за одну: 3. Шкатулка для намиста Але все одно, таке все гарне.
Я не вишиваю, я просто дуже люблю вишивку. ;) Але я в'яжу. )))
Повідомлення відредагував nadiya_tsynaiko - Середа, 2010-12-01, 6:38 PM |
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2010-12-01, 6:49 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Все таке позитивне... Довго вагалась між 5 і 14 номерами... Але віддам все ж голос за 5. Мініатюрна сувенірна книжечка Обожнюю такі штуки! montan, дякую за чудову галерею! Організація палітри листопаду на п"ять балів!
Моя майстерня
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2010-12-01, 7:10 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| 10. Смайлики "Солодка парочка"
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
veronika | Дата: Середа, 2010-12-01, 7:14 PM | Повідомлення # 8 |
мешканець сайту
| Роботи такі теплі сонячні. Краса!!!! Зара в той сніг-мороз хочеться на таке дивитися. Я голосую за номер 4.
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
tanytryell | Дата: Середа, 2010-12-01, 7:26 PM | Повідомлення # 9 |
мешканець сайту
| А мені припав до душі "сонячний" шарф під № 11. Хоча й інші вироби викликали просто вибух захоплення!
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Середа, 2010-12-01, 8:03 PM | Повідомлення # 10 |
побратим
| Мені все подобається!!!!! Я вже третій раз пишу свій вибір, а потом стираю і пишу інший, ну дуже красиві речі! Голосую за 9.Сорочечка для малят, така ніжна і акуратна, але всі молодці, натворили тут шедеврів, що неможливо обрати один!
|
|
| |
pars | Дата: Середа, 2010-12-01, 8:37 PM | Повідомлення # 11 |
побратим
| Краса!! Все таке файне, але я вирішила №13, кумедна задумка!! Чудо: чашка в одьожці )) Весело!
всі люди як люди, а я - смайлик =) моя сторінка вконтакті =) parsokon
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2010-12-01, 8:50 PM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Номер 4 "Набір для кухні" - браво автору за таку маштабну і надзвичайно акуратну роботу!! Хочеться зазначити, що з кожним голосуванням все важче і важче обирати ОДНОГО переможця - роботи подаються надзвичайно красиві, душевні, майстерно виконані і сфотографовані!! Дякую організаторам цієї "Палітри", вона сонячна, тепла і антивірусна !!Я просто вражена декупажними соняхами, а в"язаний спицями зберігач тепла на чашку - це щось неймовірно миле і запашне, як ота кава . Автору "Першої листівки" хочеться побажати нових робіт - таких же акуратних і майстерних, приурочених до Новорічних свят - молодець, дуже гарно! Я повторюсь - обирати дуже важко, всім авторам - СПАСИБІ!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Оля | Дата: Середа, 2010-12-01, 9:57 PM | Повідомлення # 13 |
побратим
| 3. Шкатулка для намиста
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-12-01, 10:15 PM | Повідомлення # 14 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| важко вибрати, ой важко! Мій вибір: 3. Шкатулка для намиста сподоабалась мені ще тиждень тому, я викладала навіть подібні фото у себе в творчій темі. А якщо хтось із форумчанок таке створив - то я дуже радію, може саме моя тема була натхненням для цієї шкатулочки
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Юлия | Дата: Середа, 2010-12-01, 10:27 PM | Повідомлення # 15 |
побратим
Група: Заблоковані
| Мені дуже й дуже сподобались всі абсолютно вироби! Я в захопленні від того яка в дівчат фантазія і умілі руки! Вагалась між: 3. Шкатулка для намиста , 5. Мініатюрна сувенірна книжечка, 4. Набір для кухні, 6. Лимонні килимки під гаряче та 7. Набір баночок "Соняхи" для сипучих продуктів. Дуже важко вибрати, але все ж віддаю перевагу і голосую за 7. Набір баночок "Соняхи" для сипучих продуктів. - люблю коли люди мають хист зробити з нічого - щось, та ще й так гарно і креативно!
Навіть чорні полоси мого життя зроблені з шоколаду!
|
|
| |
Жанна | Дата: Четвер, 2010-12-02, 0:14 AM | Повідомлення # 16 |
мешканець сайту
| ой, у мене мову відібрало! просто-таки парад виробів - дуже-дуже-дуже гарних)) ..я так довго все роздивлялася, не могла вибрати.. голос віддаю за 9. сорочечка для малят - дуже ніжно і гарно) і ще голосую за цей виріб, мабуть, тому, що сама дуже хочу своїй малечі таке пошити-вишити))))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Kaluna | Дата: Четвер, 2010-12-02, 0:30 AM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Які всі учасники молодці! Оце так краси натворили!!!!! Як же вибрати? Мені подобаються №3, №4, №5, №9, №12, №13, №14 Дааааааааааааааааааааа....! Точно треба подумати
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2010-12-02, 10:25 AM | Повідомлення # 18 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Я за 3. Шкатулка для намиста Дуже гарна робота!!!
|
|
| |
cherry | Дата: Четвер, 2010-12-02, 10:47 AM | Повідомлення # 19 |
побратим
| Да-а-а, нашили-наваляли-навишивали-нанизали-надекупажили! Натворили! Фантазія без меж! Хвала умілим рукам і креативним головам! Важко обрати щось одне... Нехай це буде 5. Мініатюрна сувенірна книжечка Люблю такі речі- тут же записати якусь мудру думку))))
|
|
| |
Оленька | Дата: Четвер, 2010-12-02, 11:57 AM | Повідомлення # 20 |
відвідувач
| Ой, яка краса З кожним новим конкурсом кількість учасників і їх мастерство росте, ви помітили? Усі роботи дуже гарні і важко визначити яку сь одну, але правила є правила. Голосую за №4 "Набір для кухні", дуже оригінально Але хотілося одразу відзначити Шарф "Сонячний промінь", уявляю який він м'якенький и тепленький, шкатулку для намиста, дуже гарна робота, сорочечку для малат, так трогательно, і взагалі, як уже писала, всі роботи сподобалися, дуже!!!
|
|
| |