Гра "Палітра. Вересень у кольорах теракоти"
|
|
nosiknata | Дата: Субота, 2010-10-09, 5:48 PM | Повідомлення # 41 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Оленко, будь-ласка-будь-ласка!!! Я відел ето і разум мой бил помрачон - це я про бактус!!! Ти молодчина!!!!!! Прошу автора роботи "Платтячко для Братц" - aniel, надати свою поштову адресу для надсилання міні заохочувального приза. Всім учасникам - дякую за те, що "Палітра.Вересень у кольорах теракоти" відбулась!!!!!!![spoiler]
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-10-09, 6:51 PM | Повідомлення # 42 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (nosiknata) 1. Сорочка - Українка як і попереджала в своєму повідомленні, коли голосувала за роботи, автору сорочки від мене заохочувальний невишивальний даруночок! Ще й приємність, скоро бачитимусь з автором сорочки! Українка, чекай на приємність :)* Сорочка - супер! Як то я її прогавила, коли ти мені дома показувала свої сорочки?... Неуважна я = жах яка ))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Українка | Дата: Субота, 2010-10-09, 7:11 PM | Повідомлення # 43 |
Активіст форума
| Quote (Bullet) Українка, чекай на приємність :)* Сорочка - супер! Як то я її прогавила, коли ти мені дома показувала свої сорочки?... Неуважна я = жах яка )) оооооооооо...я вже чекаю Дякую!А про сорочку-я її не показувала,бо вже подарувала!До речі,власник сорочки-чоловік видний,один обхват шиї 53 см,зроду таких комірів не вишивала ще,це перший
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Оленька | Дата: Субота, 2010-10-09, 7:31 PM | Повідомлення # 44 |
відвідувач
| lakizka, і від мене прийми вітання з перемогою А також усі дівчата, що отримають заохоплюючі призи )))) З нетерпінням чекаємо на новий конкурс
|
|
| |
lakizka | Дата: Неділя, 2010-10-10, 1:20 AM | Повідомлення # 45 |
побратим
| Дівчата, я тут все думала який колір оголосити на жовтень. Ну чомусь жовтень асоціюється з листям, жолудями і дощем.... Теракоту і коричневі відтінки ми відіграли. Я пропоную 2 асоціації - зелені відтінки, але темні, типу моху або темно-сірий колір, мокрого асфальту (тут доречними будуть монохромні роботи). Більше навіть схиляюся до мокрого асфальту, бо в нас ще буде багато місяців, де можна зелений колір використати, але боюся, щоб ви не сприйняли його як депреснячний...
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-10-10, 3:56 AM | Повідомлення # 46 |
маніяк графічних ліній
| lakizka, чого ти Обирай один варіант. І ніхто не подумає про депресняк. Якраз в тому і смакота - підібрати колір мокрого асфальту так, щоб було класно і романтично. А не мокро і сумно:) я - за твій вибір мокрого асфальту.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lakizka | Дата: Неділя, 2010-10-10, 9:18 AM | Повідомлення # 47 |
побратим
| Чудово! Значитьу жовтні ми творимо роботи в сірих кольорах. Хоча я люблю темно-сірі кольори, вони насправді бувають романтичні... примітка адміна: виділила текст червоним, щоб було видніше :)
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2010-10-10, 5:52 PM |
|
| |
Жанна | Дата: Неділя, 2010-10-10, 10:03 AM | Повідомлення # 48 |
мешканець сайту
| lakizka, вітаю!!!!!!!!!!!!! перемога дійсно заслужена!!! а ідея з сірими кольорами, як на мене, чудова)))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-10-10, 4:12 PM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| Зрозуміло, чекаємо на наву тему. Дякую за швидкий вибір кольору.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-10-11, 11:25 AM | Повідомлення # 50 |
Мудра людина
| Дівчатка! ДЯКУЮ! Від Тані хочу закладинку, вякійсь цікавій техніці! Бо книжок у нас дуууже багато і ми читальна сім"Я. Всім дуже дякую за призи і призики, навіть маленькі..... Закладинка Танина піде в книжку, а ось кусударма Наталі?! Я вже думаю куди б оце її примостити? ДЯКУЮ!!!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2010-12-03, 8:23 PM | Повідомлення # 52 |
Мудра людина
| Українка, Іро! По роботі майстра видно! Звичайно, Лізина робота! Просто чудо!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-12-04, 2:32 AM | Повідомлення # 53 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Українка) Сьогодня я отримала приз за друге місце Іро ))) Це був приз глядацьких симпатій від мене особисто за твою сорочечку Це була чи не найсерйозніша робота в даній грі. Мені приємно, що тобі подобається така мала дрібничка
|
|
| |
Українка | Дата: Субота, 2010-12-04, 12:03 PM | Повідомлення # 54 |
Активіст форума
| Quote (Bullet) Іро ))) Це був приз глядацьких симпатій від мене особисто за твою сорочечку ой то було так давно,що моя пам"ять дівоча мене підвела Дійсно,це твій мене приз глядацьких симпатій,дякую за симпатію та приз ))))
|
|
| |
Юлия | Дата: Субота, 2010-12-04, 12:34 PM | Повідомлення # 55 |
побратим
Група: Заблоковані
| Українка, ваша сорочка просто чудова! І дуже вдале поєднання кольорів! Поділіться схекмою, будь-ласочка... Чи може ви її вже десь викладали? Дякую!
Навіть чорні полоси мого життя зроблені з шоколаду!
|
|
| |
Українка | Дата: Субота, 2010-12-04, 1:58 PM | Повідомлення # 56 |
Активіст форума
| Юлия, я її сама придумала...я вам вишлю детальніше фото,може роздивитесь-складного там нема
|
|
| |
lakizka | Дата: Неділя, 2010-12-26, 11:34 AM | Повідомлення # 57 |
побратим
| Я позавчора теж отримала від Наталки свій приз!!! Як сфоткаю, обовязково виставлю фото. Мені все дуже сподобалося! Додано (2010-12-26, 11:34 Am) --------------------------------------------- Нарешті сфотографувала свій приз! Сережки мені нагадали козинаки, а Наталці щербет :-). Фото просто супер! Від деякий аж дух перехоплює. А серветочки обовязково прикрасять новорічний стіл. ДЯКУЮ!!!
Повідомлення відредагував lakizka - Неділя, 2010-12-26, 11:34 AM |
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-12-26, 11:56 AM | Повідомлення # 58 |
Мудра людина
| Як раз до свят! Вітаю із заслуженими призами!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lakizka | Дата: Неділя, 2010-12-26, 11:57 AM | Повідомлення # 59 |
побратим
| Дякую!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-12-26, 3:47 PM | Повідомлення # 60 |
маніяк графічних ліній
| Quote (lakizka) Я позавчора теж отримала від Наталки свій приз!!! а від якої Наталки? Розкажи всім (нік) Приз класний Майже заздрю
|
|
| |