Гра "Палітра. Вересень у кольорах теракоти"
|
|
Цветана | Дата: Неділя, 2010-10-03, 11:31 AM | Повідомлення # 21 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Робота №10 Бактус "Запах осени" Листочки - покорили!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
Повідомлення відредагував Цветана - Неділя, 2010-10-03, 1:32 PM |
|
| |
algo | Дата: Неділя, 2010-10-03, 12:11 PM | Повідомлення # 22 |
побратим
| 10.Бактус "Запах осені" . Дуже гарна і практична робота!!!
Хом"як це не просто м"яке хутро, а й 10-20 Гб різних схем! Якщо руки золоті, то не важливо звідки вони ростуть.
|
|
| |
dartsya | Дата: Неділя, 2010-10-03, 3:54 PM | Повідомлення # 23 |
відвідувач
| Всі роботи чудові, але найбільше до серця припало 5."Вересневе рукоділля однією ниткою"., дві такі різні роботи одною ниткою, просто чудо!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-10-05, 0:19 AM | Повідомлення # 24 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (dartsya) Всі роботи чудові, але найбільше до серця припало 5."Вересневе рукоділля однією ниткою"., дві такі різні роботи одною ниткою, просто чудо! так, у адмінітрації з"явилась хороша думка щодо цієї техніки - на майбутнє )
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
akrena | Дата: Вівторок, 2010-10-05, 0:27 AM | Повідомлення # 25 |
перехожий
| не можу побачити шкатулку :(.. це лише у мене ця проблема?
Где и краски, как не здесь..где и сгинуть, как не в осень!..
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-10-05, 1:00 AM | Повідомлення # 26 |
маніяк графічних ліній
| Quote (akrena) не можу побачити шкатулку :(.. це лише у мене ця проблема? треба оновити сторінку. Це радікал.ру щось глчить...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2010-10-05, 4:14 PM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| коливаюсь між шкатулкою ,чоловічою сорочкою і янголятами - чудві роботи в теплій гамі, кропіткі і вишукані. Підтримаю №1, сорочку, восени душа так прагне чогось вічного, давнього, етнічного. Автору -моє шанування за гарну роботу і натхнення на подальші шедеври!
Повідомлення відредагував Сестра_Юлія - Вівторок, 2010-10-05, 4:17 PM |
|
| |
aniel | Дата: П`ятниця, 2010-10-08, 1:33 AM | Повідомлення # 28 |
побратим
| А мені сподобалась робота №7 - Листівка Мабудь тому, що ніяк не зберусь зробити щось подібне))
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2010-10-08, 5:47 PM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Щойно побачила, що сама не проголосувала - мій голос №4 Ангелятка :) Голосування завершується сьогодні о 00 годин!!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2010-10-09, 9:36 AM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| Голосування завершено!!! Переможець lakizka і її робота - бактус "Запах осені" з найбільшою кількістю голосів - 6!!!! Вітаємо переможця!!! Переможець отримає приз - право оголосити палітру наступного місяця - Жовтня, - Диплом "Гра Палітра", колекцію старовинних фото , мою колекцію схем для вишивання ( на диску ), та сережки авторської роботи у кольорах палітри
Повідомлення відредагував nosiknata - Субота, 2010-10-09, 9:42 AM |
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2010-10-09, 10:35 AM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Вітаю, lakizka, з такою теплою перемогою! І вже чекаю наступного кольору-завдання. nosiknata, дякую за проведення конкурсу на високому рівні і прекрасні призи! Сподіваюсь, наступні ігри будуть не менш цікавими і захоплюючими.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2010-10-09, 11:02 AM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| lakizka, вітаю Додано (2010-10-09, 11:02 Am) --------------------------------------------- nosiknata, Ви не хочете відкрити імена учасників? Дуже цікаво
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2010-10-09, 11:11 AM | Повідомлення # 33 |
Мудра людина
| хочу:) 1. Сорочка - Українка 2. Платтячко для Братц - aniel 3. Гольничка - lady-v 4. Ангелятка Рафаеля - Dmutrik09 5. Вересневе рукоділля однією ниткою - Tana 6. Шкатулка - Оленька 7. Листівка - Bullet 8. Маячок для ножиць - Bullet 9. Підставки під гаряче - Bullet 10. Бактус "Запах осені" - lakizka
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-10-09, 12:52 PM | Повідомлення # 34 |
маніяк графічних ліній
| lakizka, вітаю із заслуженою перемогою!!! nosiknata, дякую за гарно органзований і проведений конкурс... а ще й призи - ммм!!
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2010-10-09, 1:22 PM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| А хто посів друге місце за кількістю голосів? Від мене дарунок -- закладинка або квітка, виплетена гачком (з мого конкурсного фото)
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
veronika | Дата: Субота, 2010-10-09, 1:38 PM | Повідомлення # 36 |
мешканець сайту
| Лакізка, моі ВІТАННЯ!!!!!!!!!! Робота супер, всім учасникам теж вітання, терпіння та наснаги на нові роботи.
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
montan | Дата: Субота, 2010-10-09, 2:55 PM | Повідомлення # 37 |
побратим
| lakizka, вітаю з перемогою! Бажаю натхнення і терпіння для нових звершень!
|
|
| |
Українка | Дата: Субота, 2010-10-09, 3:27 PM | Повідомлення # 38 |
Активіст форума
| lakizka,вітаю!!
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2010-10-09, 5:19 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Tana, Bullet - дякую вам за схвальні відгуки і слова підтримки і за репутацію!!!!засоромили))) Мені насправді дуже сподобався цей конкурс "Палітра" - роботи представлені чудові, учасники в найкоротші строки мають можливість показати своє бачення палітри заданих кольорів - ідея нашого адміна заслуговує на найвищу похвалу!!! А друге місце посіла робота "Ангелятка Рафаеля" - кількість голосів 5!! Dmutrik09 , приймайте вітання з такою віртуозною роботою і наші призи - від Тани дарунок -- закладинка або квітка, виплетена гачком (з конкурсного фото), а від мене на згадку - кусудаму
|
|
| |
lakizka | Дата: Субота, 2010-10-09, 5:36 PM | Повідомлення # 40 |
побратим
| Оце так сюрприз!!! Дякую. рідні, що вам сподобалася моя робота! Насправді цей конкурс такий класнючий, бо маємо змогу побачити абсолютно різні роботи. А цього місяця такий багатий вибір різної краси... Я свою роботу створила за 2 дні до початку голосування і ледве встигла відправити фото тому навіть і не уявляла, що зможу перемогти. Дякую Наталці, бо якби не її теракота, то напевне мої руки так і не дотягнулися б до того кольору ниток і вовни, а так створився бактус. А ще я дуже рада, що робота з ангелами теж була достойна оцінена і Оля теж буде з подарунками, бо то ж титанічна праця! Тепер буду думати який колір придумати на жовтень... щоб наші рукодільниці мали побільше часу на виготовлення нових робіт.
Повідомлення відредагував lakizka - Субота, 2010-10-09, 5:40 PM |
|
| |