Гра "Палітра. Вересень у кольорах теракоти"
|
|
nosiknata | Дата: Понеділок, 2010-09-13, 8:29 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Тема вересня :" Вересень у кольорах терракоти" великий 434 x 170 пикселей Гра без заявок, вільні умови участі Задані кольори: усі відтінки терракот за виключенням приближених до жовтого. Допускається вишивання ниткою з люрексом та нитками секційного фарбування у заданій гамі. Роботи мають містити більше 80% заданого кольору (додаток інших кольорів допустимий, але у відношенні приблизно 20% до основного заданого кольору). Варіації предметів: вишивки, одяг, сумки, листівки, прикраси, кулінарні шедеври, плетення, ліплення, ткацтво та ін. Вимоги до світлин: прислати в приват, або на електронну пошту nosiknata@gmail.com вв-коди світлини на радикал.ру , третій рядок, превью зі збільшенням по кліку. Кінцева дата прийому робіт - 29 вересня. Початок голосування - 1 жовтня.
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2010-09-13, 8:33 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-09-13, 8:34 PM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| nosiknata, ура-ура! Життя знов вирує Нато, вибачай, поправила твоє повідомлення трошки На форумі працюють лише вв-коди : )))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2010-09-13, 8:36 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Дякуюююююю!! У мене не виходило ніяк вставити картинку!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-09-21, 5:15 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| фух, я встигла. Виріб зробила, а фото тільки за кілька днів буде. Вже хочу побачити вересневу галерейку.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-09-22, 2:41 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| ой, матінко... я й сама призабула про цю гру. Значить час роюити розсилку з нагадуваннями...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2010-09-23, 9:24 AM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Дорогі учасники гри! Маю проблеми з фото - всі прислані на поштову скриньку фотографії не відкриваються ( чомусь) - коди не працюють. Тому приношу свої вибачення, бо не маю поняття з яких це може статись причин. Радикал ( прев"ю) працює тут , тому чекаю на фото у приватних повідомленнях сюди, на "Вишиванку". Двоє учасників вже надіслали мені свої роботи у приваті - все відкривається! Можливо мій ліміт пошти вичерпано, я чесно не знаю. Вибачте за такі турботи та незручності!!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2010-09-29, 3:20 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Прийом робіт завершено!! Голосування розпочнеться з завтрашнього ранку ( 30 вересня) - очікуйте
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-09-29, 4:35 PM | Повідомлення # 8 |
маніяк графічних ліній
| Quote (nosiknata) Прийом робіт завершено!! але ж сьогодні ще лише 29 вересня... я гадала, до кінця дня ще маю час. Шкода. Щорахзу порушення дедлайнів НЕ ВЧИТЬ мене робити все завчасно : (((
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2010-09-29, 4:52 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| До кінця дня ( до 00 годин) ще присилайте!!! Все встигнете, якщо треба буде - я почекаю!! Присилайте, просто мене не буде вдома, тому я перевірю РМ лише пізно вночі. щоб встигнути зробити тему голосування і т.д і не сидіти вночі за компом я написала що сьогоднішній день - це кінець прийому
|
|
| |
lakizka | Дата: Середа, 2010-09-29, 5:59 PM | Повідомлення # 10 |
побратим
| Мене почекай!!!
|
|
| |
Жанна | Дата: Середа, 2010-09-29, 8:54 PM | Повідомлення # 11 |
мешканець сайту
| ой, яка цікава гра! я вже горю бажанням побачити вироби учасників)))) а наступного місяця й сама, може, візьму участь...
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-09-29, 9:00 PM | Повідомлення # 12 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Жанна) ой, яка цікава гра! я вже горю бажанням побачити вироби учасників)))) а наступного місяця й сама, може, візьму участь... шкоад, що зараз не встигаєте 0 чекаємо на вас наступного місяця!
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Четвер, 2010-09-30, 8:21 AM | Повідомлення # 13 |
побратим
| Ох, як місяць швидко пролетів! Я теж вже наступного місяця братиму участь!
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-09-30, 1:03 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Додаю тому, хто посяде друге місце в конкурсі, свою роботу. Організатор приймає?
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |