ІІ. Вишиваємо артіллю. Сезон Другий
|
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 11:29 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Правила гри можна прочитати тут. Там же можна гялнути відшитий взірець зі схеми першого сезону. Набори зібрано. Таємницю схеми буде витримано до моменту отримання гравцями конверів рекомендованою поштою. Набір учасників розпочато. Максимальна кількість гравців у другій половині серпня 5 чоловік. Зголошуйтесь швидко! 1. Shtynka (отримала конверт) /надіслала фото роботи/ 2. Dmutrik09(отримала конверт) /надіслала фото роботи/ 3.Цветана(отримала конверт) /надіслала фото роботи/ 4. akrena(отримала конверт) 5.cherry(отримала конверт)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2010-10-03, 8:29 PM |
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 11:38 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Я!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 11:43 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| Є!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
shtynka | Дата: Субота, 2010-07-31, 7:51 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Додала!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-07-31, 11:19 PM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
| shtynka, дякую)* Dmutrik09, ще трьох чекаємо. Було би супер, якби до вечора понеділка назбираись усі, хто бажає (на крайній випадок я впишусь))), бо у вівторок їду в Київ, звідти хочу вислати конверти (швидше доходять!)
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2010-08-01, 0:37 AM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Ура! Чекатиму з нетерпінням!!!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-08-06, 2:30 AM | Повідомлення # 8 |
маніяк графічних ліній
| Шановні форумчанки, прошу активізуватись і долучатись догри. 15 серпня я вже від"їжджаю на 10 днів на Львівщину, квиткина руках. ДО 15 серпня маю вже розпочати друий *заплив* з мініатюрками. Ще ТРИ вакантних місця.
|
|
| |
Цветана | Дата: Вівторок, 2010-08-10, 7:41 PM | Повідомлення # 9 |
побратим
| Bullet, меня записывай! Пограемось.
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-08-11, 1:15 AM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Цветана, є Дякую за підтримку гри! Дівчатонька, давайте якось організуємось до 15-го серпня.. я ж від"їжджаю і не встигну вам вислати конверти. Давайте ще хоча б 1 учасника ще наберемо, а я вже буду під номером шість )))
|
|
| |
akrena | Дата: Середа, 2010-08-11, 1:33 AM | Повідомлення # 11 |
перехожий
| і я також з Вами :)... долучаюсь до гри
Где и краски, как не здесь..где и сгинуть, как не в осень!..
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-08-11, 1:38 AM | Повідомлення # 12 |
маніяк графічних ліній
| Quote (akrena) і я також з Вами :)... долучаюсь до гри Ну от і гаразд! Завтра ж вишлю 5 конвертів Якщо за ці пару днів не з"явиться ніхто до гри, то шостою буду я сама Завтра старт (всі ваші адреси я маю, це щоб не було питань)))
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2010-08-11, 7:14 AM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Bullet, ото вже класно написала: " Партія вишиванців"!!! Ще такого не чула...
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
cherry | Дата: Середа, 2010-08-11, 10:17 AM | Повідомлення # 14 |
побратим
| Візьміть мене!!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-08-11, 10:36 AM | Повідомлення # 15 |
маніяк графічних ліній
| cherry, гаразд:) бігом пишіть мені вашу поштову адресу (індекс і прізвище не забудьте) в приват!
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Середа, 2010-08-11, 6:30 PM | Повідомлення # 16 |
побратим
| Нажаль немає часу взяти участь у цій грі, але буду з цікавістю спостерігати що з цього вийде:)) успіхів всім учасникам!
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-08-12, 3:25 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Я наступного сезону також долучусь. Успіхів, дівчата!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-08-12, 3:54 PM | Повідомлення # 18 |
маніяк графічних ліній
| Quote (welshrabbit) Нажаль немає часу взяти участь у цій грі, але буду з цікавістю спостерігати що з цього вийде:)) успіхів всім учасникам! зато можете голосувати! вже скоро Quote (Tana) Я наступного сезону також долучусь. Успіхів, дівчата! чекатимемо до вересня, гаразд?;) welshrabbit, Tana, але ж ви можете поки що взяти участь в конкурсній грі *Палітра* Для неї нічого не потрібно робити спеціально;)
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2010-08-12, 10:43 PM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Уоа! Лізо чекаю з натерпінням на посилочку!!!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-08-25, 9:45 AM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| Bullet просить почекати з отриманням посилок ще кілька днів. Дякує за розуміння!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |