ІІ. Вишиваємо артіллю. Сезон Другий
|
|
cherry | Дата: Середа, 2010-08-25, 10:27 AM | Повідомлення # 21 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Чекаю з нетерпінням! Правда, після копання картоплі в селі пальці не дуже гнуться
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2010-08-25, 10:54 AM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
| Таню, дякую за інфу,бо я вже думала,що посилка десь загубилася.Бо вже була на пошті зо два рази....
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: Середа, 2010-09-01, 11:34 AM | Повідомлення # 23 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| І я теж хочу участь прийняти в наступній грі
Повідомлення відредагував Goncha - Середа, 2010-09-01, 11:38 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-09-01, 9:54 PM | Повідомлення # 24 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Goncha) І я теж хочу участь прийняти в наступній грі запишемо ) Так сталось, що я забула взяти із собою у подорож приготовані конверти для розсилання гравцям другого сезону *артілі*. Тепер із-за мене трошки збиті ці *сезони*. Гадаю, можна буде одночасно розпочати і третій сезон. Канва закуплена на багато сезонів вперед ))) Нитки теж. Лишщилось лише набрати гравців.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-09-01, 10:01 PM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Ми нікуди не поспішаємо. Закінчиться голосування першого сезону, тоді і наступний оголосиш.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-09-01, 10:02 PM | Повідомлення # 26 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Ми нікуди не поспішаємо. Закінчиться голосування першого сезону, тоді і наступний оголосиш. пізно ))) http://www.vyshyvanka.ucoz.ru/forum/32-469-1 Бо потім і закладинковий конкурс, там можемо забути (я знаю свої вади)))))))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
cherry | Дата: Субота, 2010-09-18, 12:02 PM | Повідомлення # 27 |
побратим
| Вчора отримала завдання (сезон ІІ) і одразу ж вишила. Вийшло таке мацюпунько!
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-09-18, 8:11 PM | Повідомлення # 28 |
маніяк графічних ліній
| Quote (cherry) Вийшло таке мацюпунько! А я попереджала, що наступні ігри будуть із зооовсім простенькими схїемами. Не вірили мені? І що, всього 1 гравець отримав конверт? Нумо ВСІ звітуватись про отримання конвертів ! Хто не отримає, я перешлю ще раз. Але час не зупинимо, зауважте. Тому прошу звернутись до мене до вечора понедлка усих, хто ще не отримав конверт для гри в *Артіль-ІІ*
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2010-09-18, 8:21 PM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Дівчата і я після 128 разу споглядання в поштову скриньку дістала сьогодні заповітний конвертик! Зразу ж почала думати куди б це його вчепити або примостити?!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-09-18, 8:42 PM | Повідомлення # 30 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Dmutrik09) Зразу ж почала думати куди б це його вчепити або примостити?! правильно, треба добряче думати, щоб потім перемогти і отримати дуже корисний приз. Поки не завершу його - не скажу, що це саме буде. Хоча вже зрозуміло, що це буде дещо мого авторства. Зауважте, що гра еволюціонує. Тепер переможець отримуватиме призи. Про отримання яких, зауважу, треба буде теж обов"язково відзвітувати.
Повідомлення відредагував Bullet - Субота, 2010-09-18, 8:43 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-09-21, 2:26 PM | Повідомлення # 31 |
маніяк графічних ліній
| Увага! Всіх учасниць гри -ІІ прошу поспішити з роботами! За тиждень починаю збір фотографій ваших виробів!
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2010-09-21, 4:36 PM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| Сьогодні знайшла конвертик! Постараюсь встигнути!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-09-22, 4:02 PM | Повідомлення # 33 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) Сьогодні знайшла конвертик! Постараюсь встигнути! щось так пізно конвертики доходять... Цветана ще не отримала, та і інші учаниці мовчать. Що робити?
|
|
| |
010101 | Дата: Середа, 2010-09-22, 5:21 PM | Повідомлення # 34 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Bullet, можливо, є сенс почекати, поки всі отримають? І тоді оголошувати початок відліку. А то вийде нечесно... Хтось може і в останній день отримати конверт і що тоді робити? А знаючи, як у нас на пошті доходять листи - все може бути...
|
|
| |
Цветана | Дата: Четвер, 2010-09-23, 2:07 AM | Повідомлення # 35 |
побратим
| Bullet, я отримала лист! Уже вся в мислях - чаво бы эдакого вытворить =)))
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-09-23, 11:37 PM | Повідомлення # 36 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Goncha) Bullet, можливо, є сенс почекати, поки всі отримають? І тоді оголошувати початок відліку. ні.
|
|
| |
akrena6181 | Дата: П`ятниця, 2010-09-24, 1:58 PM | Повідомлення # 37 |
перехожий
| я теж нарешті отримала :).... воно таке маленьке, тож, маю встигнути :)... Ліііза!... воно знову!!!!!!... рятуй!!!! *чи просто змінити тут ім"я та не страждати?*
Повідомлення відредагував akrena6181 - П`ятниця, 2010-09-24, 2:04 PM |
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2010-09-25, 12:53 PM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Звітую - вишити вже вишила, тепер би придумати як застосувати якнайкраще цю крихітку ))) Сподіваюсь, не затримаю процесу і за ці вихідні доведу справу до кінця )))
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-09-25, 11:27 PM | Повідомлення # 39 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) Звітую - вишити вже вишила, тепер би придумати як застосувати якнайкраще цю крихітку ))) Сподіваюсь, не затримаю процесу і за ці вихідні доведу справу до кінця ))) давай-давай! Нехай малий тебе надихає ! (до речі, як назвали??). akrena6181, працюю над тим! Але ж, Іро, ще є ася, де теж можна відписуватись , поки я не розберусь з глюками з твоїм ніком.
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-09-26, 4:39 PM | Повідомлення # 40 |
маніяк графічних ліній
| Поспішаю повідомити, що вже маємо першу готову роботу! Це чарівна мініатюрка, дуже практична і водночас красива неймовірно річ. З нетерпінням чекаю наступних і.. голосування!
|
|
| |