Творимо спільно: український віночок
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-04-21, 11:33 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| ДОброго вечора, шановні! З'явилась ідея, що знайшла підтримку у модератора, впевнена, що вам вона теж сподобається: Пропоную організувати спільний (чи паралельний?) творчий процес , що грунтувався би на одній темі. Дається певна тема і строки штурмової творчості. Всі бажаючі (підписуватись про участь необов'язково) просто в тему дописують і викладають фотографії своїх ручних робіт на задану тему. Роботи можуть бути виконані в будь-якій техніці. Головне - творчий процес. Дозволяється все, без обмежень: від малювання до ткацтва і кераміки. Роботи оцінюватись і голосуватись не будуть. Ми думаємо, що такі теми проводити час від часу дуже добре: активізуємось до творчості і на інших дивимось, і себе показуємо Тож, почнемо. Тема цього місяця УКРАЇНСЬКИЙ ВІНОЧОК. (Почитати про український віночок, символіку кольорів, склад віночків можна ТУТ Обмежень в техніках - жодних. Розмір - будь-який. Головна вимога: фотографії вивішувати на безкоштовні файлообмінники і тут показувати превью (про додавання фотографій читайте тут Термін "місяць" не є кінцевим. Наприклад, я намалюю віночок за 2 години, а Таня вишиватиме картину з віночками 2 місяці (я образно!). Сподіваюсь, всім вам (і нам) буде цікаво в цій новій для нашого форума темі.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2009-04-21, 11:54 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Підтримую! Купальська пісня для натхнення: Заплету віночок, Заплету шовковий, На щастя, на долю, На чорні брови. Ой пущу віночок На биструю воду. На щастя, на долю, На милого вроду. Ой, поплинь, віночку, Прудко за водою, На щастя, на долю Милому зо мною.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tasu | Дата: Середа, 2009-04-22, 10:26 AM | Повідомлення # 3 |
перехожий
Група: Користувачі
| Оце мені подобається. Почала думати.
|
|
| |
Chere6nya | Дата: Середа, 2009-04-22, 5:53 PM | Повідомлення # 4 |
побратим
| Давно я про віночок думаю! Навіть вже його собі подумки уявляю, але почати руки не доходили. А це прекрасна можливість нарешті не тільки розпочати, а і завершити
|
|
| |
|
Nitka | Дата: Четвер, 2009-04-23, 1:29 PM | Повідомлення # 6 |
побратим
| Подобаються мені гарні вінки із квітів (коли квіти мов живі).:rolleyes: Але я не вмію робити такі квіти... а просто з тканини вони не будуть такими гарними, мені здається...
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-04-23, 3:03 PM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
| Nitka, так у нас тут спеціальна тема, щоб спробувати те, чого раніше, можливо , не робили! Крім того, ви, напевно, не удже уважно прочитали перше повідомлення в темі: віночок може бути виконаний у будья-кій техніці ручної роботи: намальований на папері, зроблений із вовни (ниток), бісеру, стрічок, тканини тощо, - все, що спаде нам на думку! Творимо! Починаймо просто зараз!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tasu | Дата: Четвер, 2009-05-07, 3:32 PM | Повідомлення # 8 |
перехожий
| Ось у мене вже готовий такий віночок. Зробила його для донечки.
Повідомлення відредагував Tasu - Четвер, 2009-05-07, 3:35 PM |
|
| |
яля | Дата: Четвер, 2009-05-07, 11:59 PM | Повідомлення # 9 |
друг
| Tasu, віночок гарний дуже. А, що це за орнамент? Який регіон? Я теж зфотографую віночок своєі ляльки і викладу. Цікава ідея
Повідомлення відредагував яля - П`ятниця, 2009-05-08, 0:24 AM |
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2009-05-08, 0:51 AM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Віночок такий точно буде носитися і доречний до різного одягу. Вітаю!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tasu | Дата: П`ятниця, 2009-05-08, 7:46 AM | Повідомлення # 11 |
перехожий
| Орнамент з книги Е. Гасюк М. Степан "Художнє вишивання", сторінка 59 дніпропетровська область. Така книга є на цьому форумі, я зустрічала.
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2009-05-11, 7:45 PM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Віночок мій часниковий)) А такий віночок побачила в гончарному центрі м. Вишгород
Повідомлення відредагував Tana - Понеділок, 2009-05-11, 7:48 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-05-11, 10:50 PM | Повідомлення # 13 |
маніяк графічних ліній
| Tasu, дуже дуже гарний віночок вишитий!!! Плескаю в долоні, дуже сподобався Tana, часниковим віночком піднімаєш настрій ))))) Напевно, думаєш про спільний віночок на нашому форумі ну просто щодня Кеоамічні трояндочки дуже ніжні і на їх тлі стрічки видались мені трохи грубими (вибач!!) Але віночок з керамічних квітів - це щось новеньке
|
|
| |
Vikaho | Дата: Понеділок, 2009-05-11, 11:49 PM | Повідомлення # 14 |
побратим
| Tana, неординарні віночки! а часниковий схожий здалеку на віночок з пельмешок
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2009-05-12, 8:30 AM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| Дякую, глиняний витвір дійсно не такий легкий на вигляд і вагу, яким є справжній вінок; а часниково-пельменний -- для настрою. Сподіваюсь, я роздмухала фантазію форумчан!
|
|
| |
Nitka | Дата: Вівторок, 2009-05-12, 11:56 PM | Повідомлення # 16 |
побратим
| Ще й як!
|
|
| |
яля | Дата: Вівторок, 2009-05-26, 10:08 AM | Повідомлення # 17 |
друг
| Ось і від мене віночки, в мене вчора було день народження і друзі зробили для мене етно паті, були у вишиванках і у віночках з трави, сподобалось дуже я у центрі, при чому друзі презентували мені поясок який вишивала Tasu, дуже гарний.
|
|
| |
Chere6nya | Дата: Вівторок, 2009-05-26, 11:44 AM | Повідомлення # 18 |
побратим
| Ви справжні мавки!!! З днем народження!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2009-05-26, 1:26 PM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| 100% вечірка української міфології. Гарні дівчата!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-05-26, 3:03 PM | Повідомлення # 20 |
маніяк графічних ліній
| яля, по-перше, приємно познайомитись!! Вітання з Дниною! Нехай все збувається хороше! Віночки у вас мавчині-русальчині Дуже пишні і свіжі аж пахнуть ! Пасок заінтригував дуже, хоча видно його мало (пасок - в студію!))
|
|
| |