"Afinna: різнобарвне шиття-буття"
|
|
olgavasilevskia | Дата: Неділя, 2013-12-22, 11:37 AM | Повідомлення # 101 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Інно,які чудові обкладинки!! Так,я теж вважаю,що з подарунками приходить натхнення!! Браво!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2013-12-22, 8:29 PM | Повідомлення # 102 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Afinna ( ) Всього через пару годин після отримання подарунків від Irina_SV вже були готові дві обкладинки. Тканина довго лежала, все ніяк не підходила ні до чого, а тут зразу все швиденько склалось, пошилось і приготувалось до використання! Непевно, чекала саме такої стрічки! Сама від себе не очікувала такого завзяття Інно, дуже приємні обкладиночки! І синю сумку з мішечком на гудзику якось я нечемно пропустила.. Вітаю з новим натхненням, сподіваюсь, усе надіслане в цьому році, буде перешито максимум у першій декаді наступного
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
Ролічок | Дата: Понеділок, 2013-12-23, 11:30 AM | Повідомлення # 104 |
Мудра людина
| Afinna, синя сумка і обкладинки - красиві! відчувається почерк майстра! і фото шикарні! треба вчитися робити такі фото
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Afinna | Дата: П`ятниця, 2013-12-27, 9:35 PM | Повідомлення # 105 |
побратим
| Ролічок, Zeta, Bullet, olgavasilevskia, дівчата, дякую! На жаль часу вільного не має, аби з задоволенням займатися улюбленим хобі , але потрошку, помаленьку шиємо-вишиваємо! Дуже-дуже хотілось потішити і себе і друзів, тому пошилося близько 20 обкладинок. Ось частина з нашитого-вишитого:
Повідомлення відредагував Afinna - П`ятниця, 2013-12-27, 9:50 PM |
|
| |
Afinna | Дата: П`ятниця, 2013-12-27, 9:37 PM | Повідомлення # 106 |
побратим
| А цих пташок побачили у Лесі і так схотілося відшити Старі коноплі, мереживо. Дуже приємно навіть просто в руках тримати, тканина приємна
Повідомлення відредагував Afinna - П`ятниця, 2013-12-27, 9:49 PM |
|
| |
sheva | Дата: П`ятниця, 2013-12-27, 10:57 PM | Повідомлення # 107 |
побратим
| Цитата Afinna ( ) пошилося близько 20 обкладинок Нічого собі! Стільки краси одразу. Усі роботи такі витончені, такі акуратні. Зроблено з великим смаком.
моя майстерня
|
|
| |
вишивалочка | Дата: П`ятниця, 2013-12-27, 11:11 PM | Повідомлення # 108 |
побратим
| Afinna, Інно оце так пам.пам.пам.. краса тай годі! а вишивав хто?
|
|
| |
Afinna | Дата: П`ятниця, 2013-12-27, 11:30 PM | Повідомлення # 109 |
побратим
| Цитата вишивалочка ( ) Afinna, Інно оце так пам.пам.пам.. краса тай годі! а вишивав хто? хіхіх, Людо, вгадайте з першого разу Але я в новому році обіцяю виправлятися
|
|
| |
Kaluna | Дата: Субота, 2013-12-28, 0:13 AM | Повідомлення # 110 |
Мудра людина
| Afinna, дуже гарно!!! Обкладинки просто супер!! Ну, ви ж моє ставлення до пташечок знаєте І ота, що з широким мереживом - така вишукана, як кажуть: шебі-шик
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: Субота, 2013-12-28, 0:45 AM | Повідомлення # 111 |
Мудра людина
| Цитата Afinna ( ) хіхіх, Людо, вгадайте з першого разу сімейному підряду - браво!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2013-12-28, 9:40 AM | Повідомлення # 112 |
Мудра людина
| Коли творчість охоплює і окриляє всю родину -- це щастя. І пташки співають парами, небесну благодать виспівують в родину, де добро і мир,і рукоділля!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-12-28, 11:07 PM | Повідомлення # 113 |
маніяк графічних ліній
| Інно, я отримала ваш даруночок (за 2 хвилини до закриття відділеня, бо наступного разу наше відділення працювтиме аж під Різдво, я щаслива, що встигла!) Дякую вам красно, неочікувані подарунки завжди самі приємні! Фото з описом завтра по обіді викладу, а поки що ДЯКУЮ ВАМ :)* Магніт - натяк на "завести нового кота"? ))))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Afinna | Дата: Субота, 2013-12-28, 11:35 PM | Повідомлення # 114 |
побратим
| Цитата Bullet ( ) Інно, я отримала ваш даруночок Дуже добре!!! Не так планувала, але сталося, що майже всі моє привітання прийдуть майже "під бій курантів" Цитата Bullet ( ) Магніт - натяк на "завести нового кота"? Хто знає Новий рік покаже! Лізо, твій кицько (як і ще кілька сюрпризів у дівчат будуть) - це робота нашого відомого Народного майстра Луганщини, члена Національної спілки майстрів народного мистецтва України Миколи Ярошко. Надзвичайно світла і талановита людина! (Член Клуба «Левша» Известный в мире художник-сказочник, керамист. Выставки: Англия (Уэльс), Япония, Австралия, Новая Зеландия, Россия).
Повідомлення відредагував Afinna - Субота, 2013-12-28, 11:37 PM |
|
| |
Afinna | Дата: Неділя, 2013-12-29, 0:53 AM | Повідомлення # 115 |
побратим
| Tana, Zeta, Kaluna, вишивалочка, sheva, дякую за підтримку і за те, що гостюєте в майстерні!
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Неділя, 2013-12-29, 1:28 AM | Повідомлення # 116 |
побратим
| Ах які пташенята! Браво!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2013-12-29, 1:29 AM | Повідомлення # 117 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Afinna ( ) це робота нашого відомого Народного майстра Луганщини, члена Національної спілки майстрів народного мистецтва України Миколи Ярошко. ого, приємно як! Дякую! До речі, не часто почуєш ПРАВИЛЬНУ назву Спылки, зазвичай кажуть "народних майстрів", мені байдуже, а от мого директора це просто нереально бісить
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2013-12-29, 10:11 AM | Повідомлення # 118 |
Мудра людина
| Цитата Afinna ( ) А цих пташок побачили у Лесі і так схотілося відшити Гарно відшито і пошито.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Неділя, 2013-12-29, 5:00 PM | Повідомлення # 119 |
побратим
| У мене велика радість - роздивлялася в маршрутці та раділа! Обкладинка зі сторінки у мене в подарунку! :Dрадію та щіро дяяяякую!
Повідомлення відредагував вишивалочка - Неділя, 2013-12-29, 10:41 PM |
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2013-12-30, 2:20 AM | Повідомлення # 120 |
Активіст форума
| Afinna, ну ви й потрудились я вам скажу, молодець.
|
|
| |