"Afinna: різнобарвне шиття-буття"
|
|
snasya | Дата: Неділя, 2014-01-05, 0:47 AM | Повідомлення # 141 |
перехожий
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Afinna, як же у Вас цікаво тут в майстерні ,усе таке вінтажне та рукотворне, наче потрапляєш до іншого століття! Дякую Вам за емоційний підйом ))
|
|
| |
Mtv | Дата: Неділя, 2014-01-05, 1:00 AM | Повідомлення # 142 |
друг
| Afinna, затишно і гарно у Вас в майстерні ! А я про такий гаманець поки що тільки мрію.
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2014-01-05, 10:13 PM | Повідомлення # 143 |
Мудра людина
| Дарунки для себе важливі і потрібні! Вдались!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
галюня | Дата: Неділя, 2014-01-05, 11:52 PM | Повідомлення # 144 |
перехожий
| Afinna, Побувала у вас в гостях.Отримала море позитиву.Завжди заздрила людям які вміють вишивати і шити.Дуже все красиво-гармонійне.
|
|
| |
Afinna | Дата: Понеділок, 2014-01-06, 2:03 AM | Повідомлення # 145 |
побратим
| Ролічок, Bullet, irinka-vitaminka, Kaluna, Zeta, галюня, Tana, Mtv, snasya, дякую, що заходите в гості! Приємно, що звертаєте увагу Цитата Kaluna ( ) Дякую, вони в цьому році якось особливо щедрі - всі чотири вазони цвітуть рясно-рясно і одночасно Олю, або знаєте якийсь секрет, як їх "вмовити" квітнути, або вони вони відчувають стан господині і передають те, що у неї на серці
Цитата Bullet ( ) Інночко, ваша-іннина овечка стоїть у мене на почесному місці, дякую Лізо, це так приємно! Так, іграшки надзвичайні - вони як живі, з характером, з настроєм і всі унікальні, не мають повторення! Хай овечка радує господиню!!
Mtv, snasya, ще би вишивати вчитися і поєднувати з шиттям! І ще часу на це побільше!!
Цитата галюня ( ) Завжди заздрила людям які вміють вишивати і шити.Дуже все красиво-гармонійне. галюня, відкрию вам страшну таємницю...вишивати не вмію , тому допомагає (вишиває за мене) один наш форумівець Ось і виходить творчих тандем!
Повідомлення відредагував Afinna - Понеділок, 2014-01-06, 2:04 AM |
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2014-01-06, 2:21 AM | Повідомлення # 146 |
Мудра людина
| Цитата Afinna ( ) відкрию вам страшну таємницю...вишивати не вмію Ну це ж дуже поправимо, але тандем це така чудова штука, що б його не втрачати можна і не вчитись. Бажаю щастя!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Afinna | Дата: Вівторок, 2014-01-07, 10:48 PM | Повідомлення # 147 |
побратим
| Цитата Oленка ( ) але тандем це така чудова штука, що б його не втрачати можна і не вчитись. О так! Оленко - ви мудра жінка Ви розумієте! З Різдвом Христовим! Божої ласки для Вас та Ваших близьких!!!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2014-01-08, 2:18 PM | Повідомлення # 148 |
Мудра людина
| Afinna, Інночко, Андрію, вітаю вас з Різдв'яними святами! Зичу вам здоров'ячка, пепла родинного вогнища і нового, нового у вашому творчому тандемі!Дякую вашій родині за вітання, обкладинка суперська, чай Дмитро наш- гурман випив. А вухаста Черуся таке витворяла заради смакоти від вас ,що ми так реготали, аж за животи трималися. Дякуємо вам ЛЮбі.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Afinna | Дата: Субота, 2014-01-11, 10:48 PM | Повідомлення # 149 |
побратим
| Ще одна обкладинка вже у своєї нової власниці-форумчанки, тож можна хвалитися творчим експромтом Домоткані коноплі, нитки - кіровське муліне. Виконання спільне з Andrew_Yer
Повідомлення відредагував Afinna - Субота, 2014-01-11, 10:51 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2014-01-11, 10:54 PM | Повідомлення # 150 |
Мудра людина
| Цитата Afinna ( ) Ще одна обкладинка вже у своєї нової власниці-форумчанки, тож можна хвалитися творчим експромтом winkДомоткані коноплі, нитки - кіровське муліне. Виконання спільне з Andrew_Yer Вав! Які ж ви молодці! Краса!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
sjana_if | Дата: Субота, 2014-01-11, 11:01 PM | Повідомлення # 151 |
мешканець сайту
| Afinna, а можна трохи смішне питання? Конопляна тканина має якийсь трав'яний запах чи ні?
|
|
| |
Afinna | Дата: Субота, 2014-01-11, 11:12 PM | Повідомлення # 152 |
побратим
| Цитата sjana_if ( ) Afinna, а можна трохи смішне питання? Конопляна тканина має якийсь трав'яний запах чи ні? В сухому вигляді взагалі нічим не пахне, а ось коли намочую (перу, або прасую з парою) то є ледь відчутний запах, який мені так приємно нагадує свіжевибілену грубу :), принаймні такі асоціації. Можливо це залежить від сировини чи виробництва. Якщо спитали, то для чогось це потрібно Залишились маленькі клаптики, то можу вислати, щоб самі "дослідили на колір та смак" На дотик дуже приємна! А про використання згодом у власниць спитаємо, бо пошили/вишили таких обкладинок чимало
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-01-11, 11:12 PM | Повідомлення # 153 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Afinna ( ) Ще одна обкладинка вже у своєї нової власниці-форумчанки, тож можна хвалитися творчим експромтом Домоткані коноплі, нитки - кіровське муліне. Виконання спільне з Andrew_Yer ото праця, дуже радує, коли таке бачиш РОДИННЕ виконання!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Afinna | Дата: Субота, 2014-01-11, 11:19 PM | Повідомлення # 154 |
побратим
| Цитата Bullet ( ) ото праця, дуже радує, коли таке бачиш РОДИННЕ виконання! Дякую, Лізо! Правильно пишеш "бачити", бо коли є творчі суперечки, особливо, коли наступний взір/малюнок вибираємо, допоки до згоди не дійдемо, то краще лише бачити, але не чути
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-01-11, 11:25 PM | Повідомлення # 155 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Afinna ( ) Дякую, Лізо! Правильно пишеш "бачити", бо коли є творчі суперечки, особливо, коли наступний взір/малюнок вибираємо, допоки до згоди не дійдемо, то краще лише бачити, але не чути хіх )) Андрій справив на мене враження нереально спокійної людини )))) Є такі люди, яких просто неможливо уявити в суперечках. Наприклад, нашу Тану Срібну, вашого Андрія
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2014-01-11, 11:30 PM | Повідомлення # 156 |
Мудра людина
| Цитата Afinna ( ) допоки до згоди не дійдемо, то краще лише бачити, але не чути Знаєте, я хочу вам обом від усього серця побажати, щоб всі ваші суперечки були тіьки з приводу нових проектів. Випустили пар, і все добре і мирно. І через декілька десятків років дивлячись на фото своїх творінь, бо ж оригінали в більшості дома не сидять, ви всміхались і пригадували як ви сперечались. Пригадали і починали новий проект. І щоб це все було довго-довго і щасливо
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Ролічок | Дата: Субота, 2014-01-11, 11:34 PM | Повідомлення # 157 |
Мудра людина
| Afinna, так! дуже мене радує ця обкладинка! велике вам обом спасибі! фото пізніше викладу.
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Afinna | Дата: Субота, 2014-01-11, 11:46 PM | Повідомлення # 158 |
побратим
| Цитата Bullet ( ) Є такі люди, яких просто неможливо уявити в суперечках. Так Андрій такий, але коли я берусь за справу.... ну не так все страшно, більше шуткую,але ж... В цьому році 22 річниця шлюбу (Боже, а як вчора), то ж вже знаю як можу допікти, але не зловживаю (намагаюсь)
Цитата Oленка ( ) Знаєте, я хочу вам обом від усього серця побажати Оленочко, дякую! Дуже приємно! Я вам вже казала, що ви мудра жінка!!!
Цитата Oленка ( ) бо ж оригінали в більшості дома не сидять Ох, це так! Вже хочу трошки збирати Андрієве вишивання, бо колись же треба і людям показати чи з виставками запрошують, а все "по призначенню", все у добрих людей. А може так й добре, бо зразу під конкретну людину вишивається, а не до скрині. Має річ жити і приносити задоволення від використання!!!
Дякую, дівчата вам!!!
Повідомлення відредагував Afinna - Субота, 2014-01-11, 11:46 PM |
|
| |
вишивалочка | Дата: Субота, 2014-01-11, 11:55 PM | Повідомлення # 159 |
побратим
| Afinna, Інна та Анрій, оце натхнення! в шоці... а в суперечках народжується істина... Але бажаю Вам жартівливих суперечок. А де Ви були з конопляною тканиною.. тільки вчора відправила донечці- може для проекту з Юрієм Мельнічуком. получила в спадщину від добрих друзів- там батько мив посуд і пол............
|
|
| |
Afinna | Дата: Неділя, 2014-01-12, 0:03 AM | Повідомлення # 160 |
побратим
| Цитата вишивалочка ( ) А де Ви були з конопляною тканиною.. тільки вчора відправила донечці- може для проекту з Юрієм Мельнічуком. єхехе...тепер знатимете! Цитата вишивалочка ( ) получила в спадщину від добрих друзів- там батько мив посуд і пол. О! З таким теж стикалися...Один наш знайомий дуже гарний історик, мистецтвознавець, антиквар розказував історію, як він в супермаркеті у прибиральниці "викуповував" її ганчірку,бо то був старовинний гобелен, яким вона мила підлогу... Такої халепи зазнав від прибиральниці й охорони, але ж тепер він у нього і відреставрований!
|
|
| |