"Afinna: різнобарвне шиття-буття"
|
|
Oленка | Дата: Вівторок, 2013-09-03, 0:02 AM | Повідомлення # 61 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Afinna, Пригадайте "Простоквашино" і кота з того мультика, не стільки кота скільки його голос. А тепер я Вам тим голосом: "Гарррррррррні роботи, гарррррррррні, подооббається, ух як подобається"...
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Afinna | Дата: Четвер, 2013-09-05, 0:37 AM | Повідомлення # 62 |
побратим
| Oленка, дуже дякую
А ще хочу своїх самих меншеньких показати... Наше перше вересня
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2013-09-05, 0:50 AM | Повідомлення # 63 |
Мудра людина
| Інно, ну дуже гарне фото з букетом троянд! От і намисто "вийшло в люди" - личить вам...і мереживній вишиванці також
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2013-09-05, 10:04 AM | Повідомлення # 64 |
Мудра людина
| Цитата (Afinna) А ще хочу своїх самих меншеньких показати... Наше перше вересня Маленькі - великі діти , вступають у доросле життя! І добре, що в них є така "мама" !
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2013-09-05, 12:33 PM | Повідомлення # 65 |
Мудра людина
| Afinna, Ви чарівна! І які хороші світлі діти у Вас у студентах!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Afinna | Дата: П`ятниця, 2013-09-06, 0:09 AM | Повідомлення # 66 |
побратим
| Tana, Dmutrik09, nosiknata, Дякую, дівчата! Ці діти - найкращий стимул!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2013-09-06, 1:17 AM | Повідомлення # 67 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (Afinna) А ще хочу своїх самих меншеньких показати... Наше перше вересня вітаю з початком року! Діти - це завжди відмінний стимул:) *тисну руку, колего*
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
LDII | Дата: П`ятниця, 2013-09-06, 12:57 PM | Повідомлення # 68 |
мешканець сайту
| Afinna, вітаю!Рада за вас-ви так гарно відпочили.Ще на рахунок дороги.Не знаю як ви їдете,але я до Луганська завжди їхала із пересадкою в Києві.З Івано-Франківська ніч в потязі, цілий день для прогулянок в Києві і знову ніч до Луганська.Мені зручно. Вам дуже личить сорочка,а намисто....моя мрія....
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: П`ятниця, 2013-09-06, 5:55 PM | Повідомлення # 69 |
побратим
| Ах,яке намисто!!!!! Вам дуже личить!!!! Студентики "різнокольорові"!!! Бажаю успіхів і взаєморозуміння!!!!
|
|
| |
Afinna | Дата: Субота, 2013-09-14, 5:07 PM | Повідомлення # 70 |
побратим
| Цитата (LDII) Ще на рахунок дороги.Не знаю як ви їдете,але я до Луганська завжди їхала із пересадкою в Києві.З Івано-Франківська ніч в потязі, цілий день для прогулянок в Києві і знову ніч до Луганська.Мені зручно. Цей раз так і їхали...Взагалі-то їздимо 7 років,вже і так і сяк з тією дорогою мудруємо...Спробували на собі масу варіантів.Зручно було прямим Луганськ-Львів, а там рахівським поїздом до Татарова, але цей луганський поїзд взагалі скасували. Потім був варіант через Донецьк (але ж до нього з Луганська теж їхати ) до Львова, так квитків не купити, бо лишився з нашого напрямку він єдиний. Тож і їхали через Київ, так як і ви написали. Все б нічого, але суттєво дорожче з такою пересадкою по-перше, а по-друге,чоловік в Києві жив досить довго, а я в Києві в відрядженнях частенько, тож все бачено-перебачено і той день в дорозі якийсь нам зайвий Один вихід - плануємо там зустрічі з друзями - цього забагато не буває!!! Або заповнюємо його "романтичними прогулянками на двох" Дякую вам за приємні слова!!
|
|
| |
Afinna | Дата: Субота, 2013-09-14, 5:14 PM | Повідомлення # 71 |
побратим
| Наша olgavasilevskia,поки що не має, нажаль!!, своєї майстерні, тому тимчасово розміщую її роботи і свої хвастульки ними тут Як знаєте, у мене була можливість в Котику-3 першою мати нагоду "прибрати до своїх турботливих рук" брошку від Олі. Вона так мені до вподоби, що я замовила у Олі кулон. Тепер маю таке Щастя Дякую, Олюню! Дуже-дуже подобається!!!
Повідомлення відредагував Afinna - Неділя, 2013-09-15, 1:19 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-09-14, 5:26 PM | Повідомлення # 72 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (Afinna) Наша olgavasilevskia,поки що не має, нажаль!!, своєї майстерні, тому тимчасово розміщую її роботи і свої хвастульки ними тут а хіба від неї був запит на відкриття майстерні? Якщо туди часто дописуватиме і взагалі проявить бажання мати майстереньку - то ми завжди за
Прикраса вражає, Ольга, у вас золоті руки!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Afinna | Дата: Субота, 2013-09-14, 5:31 PM | Повідомлення # 73 |
побратим
| Цитата (Bullet) а хіба від неї був запит на відкриття майстерні? Лізо, так і я про це! Ми вже за ,а Оля ще в якихось роздумах
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Субота, 2013-09-14, 10:26 PM | Повідомлення # 74 |
побратим
| Що я можу сказати...Дякую-предякую,Інночко!!! І за шикарне фото також!!! Дякую,Лізо! А майстерня...-я ж нічого поки що не зробила "українського"... Може трохи пізніше...
Повідомлення відредагував olgavasilevskia - Субота, 2013-09-14, 10:27 PM |
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2013-09-15, 9:01 AM | Повідомлення # 75 |
Мудра людина
| Цитата (Afinna) Вона так мені до вподоби, що я замовила у Олі кулон. Згода, дуже гарні Оліни роботи. Вітаю зприкрасою! Хай такі брошки і кулони розростаються і прикрашають гарних українок!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2013-09-16, 8:16 AM | Повідомлення # 76 |
Мудра людина
| Цитата (Tana) Згода, дуже гарні Оліни роботи +1
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Zeta | Дата: Неділя, 2013-09-29, 10:43 PM | Повідомлення # 77 |
Мудра людина
| Цитата (Afinna) Придбали намисто і згарди. Інно.а чи не знаєте майстрів,в яких по інтернету можна 3-5 отих хрестиків придбати,щоб зробити згарди?
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Неділя, 2013-09-29, 11:20 PM | Повідомлення # 78 |
мешканець сайту
| Таню, ті гуцульські хрестики роботи шановного Романа Михайловича Стринадюка. На превеликий жаль, його вже немає серед нас. Його роботи ще можна знайти по крамницях. Нажаль, координат майстрів у нас немає. Думаю, треба спитати у дівчат з Косова. Вони там на місці краще знають ситуацію.
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Неділя, 2013-10-06, 9:37 PM | Повідомлення # 79 |
Мудра людина
| Afinna, дякую за подарунок-щастя який Андрій привіз на зустріч до Києва!!! Гарного вам здоров'я, радісних новин, цікавих зустрічей і море творчої наснаги! Подарунком похвастаюсь ще й в Вашій майстерні..... дууууууже він мені подобається
olgavasilevskia, маю задоволення тримати в руках вашу брошку, переконана, Ви робите чудові речі! Цитата (Tana) Хай такі брошки і кулони розростаються і прикрашають гарних українок! + 1000 і стаю в чергу :)))) думаю, що про майстерню варто подумати Цитата (olgavasilevskia) я ж нічого поки що не зробила "українського"... то все наживне
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
Повідомлення відредагував Kaluna - Неділя, 2013-10-06, 9:39 PM |
|
| |
Afinna | Дата: Неділя, 2013-10-06, 10:07 PM | Повідомлення # 80 |
побратим
| Цитата (Kaluna) дууууууже він мені подобається Олю, щиро рада! Фуххх...Бо довго думали-вагались-сперечались щоби такого подарувати? Бо дуже-дуже-дуже хотілося зробити приємність і догодити подарунком, щоб приносив радість і гарний настрій! Думали від самого літа, з попередньої зустрічі Тож живіть мирно, не забувайте манюню пригощати цукерками А вона Вам даруватиме спокій, душевну рівновагу і затишок! Точно-точно
|
|
| |