sheva: Моє дозвілля
|
|
Oленка | Дата: Неділя, 2013-12-08, 10:33 PM | Повідомлення # 141 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Краса! Я довго підшукувала найкраще слово щоб висловити захват. Мотанка - народна лялька, а от ця - вона далеко перестрибнула "народність" виконання. Вона зберегла характер свого народу, а от виконання тут уже професійне. Це уже художній витвір! Мої оплески, я у захваті!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
sheva | Дата: Неділя, 2013-12-08, 11:47 PM | Повідомлення # 142 |
побратим
| Irina_SV, вишивалочка, shtynka, ромашка1, Zeta, Oленка, та всі інші - дівчатка, дякую усім разом та кожному окремо за підтримку. Так важлива знати, що твоя робота приносить задоволення не лише тобі самій
моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-12-09, 3:57 AM | Повідомлення # 143 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата sheva ( ) Сьогодні хочу показати чергову лялечку "Наталку-Полтавку". Ця мотанка виготовлялася у подарунок для дуже гарних людей і на днях вже доїхала до власників. оце так-так! Краса-краса І приємно, що нова власниця вже і відзвітувалась Дуже гарна мотанка, така "персоналізована"!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
Oленка | Дата: Четвер, 2013-12-26, 0:12 AM | Повідомлення # 145 |
Мудра людина
| Яке яскраве свято! Справа дуже важлива.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2013-12-26, 0:25 AM | Повідомлення # 146 |
маніяк графічних ліній
| Цитата sheva ( ) Вчора в донецькій обласній бібліотеці для юнацтва відкрилася виставка творчіх робіт "Українська різдвяна казка". Майже кожного дня протягом виставки майстри клубу "Світлиця" проводитимуть майстер-класи з різних видів народної творчості. Сьогодні була моя черга Тож дозвольте показати трошки фото з цього майстер-класу який приємний фотозвіт, побільше б таких від наших форумчанок! sheva, дякую вам за підтримку українських ремесел та традицій, бажаю вам здоров"я та натхнення для твочості!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Четвер, 2013-12-26, 0:34 AM | Повідомлення # 147 |
мешканець сайту
| Анічко, чарівно! Я б теж до Вас на майстер клас із задоволенням!! Молодчинка
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Четвер, 2013-12-26, 2:12 AM | Повідомлення # 148 |
мешканець сайту
| Аню, молодець!
Цитата Irina_SV ( ) Я б теж до Вас на майстер клас із задоволенням Потихеньку формується програма практичної частини наступного всеукраїнського зльоту. Так?
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: Четвер, 2013-12-26, 2:31 AM | Повідомлення # 149 |
Мудра людина
| Аню - молодець! Вітаю!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2013-12-26, 9:26 AM | Повідомлення # 150 |
Мудра людина
| Аню, вітаю, така хороша подія! Такі світлі натхненні обличчя
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2013-12-26, 9:55 AM | Повідомлення # 151 |
Мудра людина
| Цитата sheva ( ) Вчора в донецькій обласній бібліотеці для юнацтва відкрилася виставка творчіх робіт "Українська різдвяна казка". Майже кожного дня протягом виставки майстри клубу "Світлиця" проводитимуть майстер-класи з різних видів народної творчості. Сьогодні була моя черга Яка молодчинка! Чудове свято, прекрасні світлини!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
sheva | Дата: Четвер, 2013-12-26, 6:51 PM | Повідомлення # 152 |
побратим
| Oленка, Bullet, Irina_SV, Andrew_Yer, Zeta, Tana, lady-v, - дівчатка (та хлопець), дякую за відгуки. Трошки хвилювалася, але, сподіваюсь, на фото цього не видно Коли починала майстер-клас, спочатку засмутилася, шо майже не прийшло дітей, адже бібліотека для юнацтва, а на майстер-класі самі дорослі Проте, в цілому, все було КЛАСНО! Весело і цікаво! А тепер ще покажу мої новорічні ялинкові прикраси. Спершу планувала взяти участь в конкурсі ялинкових прикрас, але, на жаль, ці фото з'явилися в мережі Одже вже не підходять по правилам конкурсу.
моя майстерня
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Четвер, 2013-12-26, 7:01 PM | Повідомлення # 153 |
побратим
| класний будиночок, сама про такий мрію!
http://vk.com/id201987262
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Четвер, 2013-12-26, 7:06 PM | Повідомлення # 154 |
мешканець сайту
| sheva, чарівні іграшки! Ви майстер створення казки!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2013-12-26, 7:48 PM | Повідомлення # 155 |
маніяк графічних ліній
| sheva, який гарнющий будиночок! Здається, там окрім азок, ще й пори року зображені?
|
|
| |
Afinna | Дата: Четвер, 2013-12-26, 10:41 PM | Повідомлення # 156 |
побратим
| Цитата sheva ( ) А тепер ще покажу мої новорічні ялинкові прикраси. Це шедеври! Аню, яка ж ти молодчина! Нема слів!!!!
|
|
| |
Марина19 | Дата: Четвер, 2013-12-26, 11:45 PM | Повідомлення # 157 |
побратим
| Дуже класні будиночки. Аня, Ви молодчинка!*) Здається, в нас ще одна майстриня з моторчиком)))
|
|
| |
Zeta | Дата: П`ятниця, 2013-12-27, 0:11 AM | Повідомлення # 158 |
Мудра людина
| Анічко - не перестаю тобі дивуватися!ЗОЛОТІ РУЧКИ!!!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Світ-лана | Дата: П`ятниця, 2013-12-27, 10:48 AM | Повідомлення # 159 |
друг
| Чудові будиночки. Золоті ручки.
|
|
| |
sheva | Дата: П`ятниця, 2013-12-27, 4:26 PM | Повідомлення # 160 |
побратим
| Дякую усім.
irinka-vitaminka82047 Цитата класний будиночок, сама про такий мрію! Сама довго збиралася з силами перед початком роботи над будиночком. Це лише здається: "що там робити?" - а виявляється, що роботи багатенько. Незвично дрібна канва, сила-силенна напівхрестиків, постійна зміна кольорів, а ще безкінечний бекстіч... Тиждень пішов лише на вишивку одного будиночка, а потім ще зібрати його! Але коли все готово - така краса! Фото не передає всієї картинки: не видно обєму та блиску, що його додають бісер та золота нитка! irinka-vitaminka, не сумнівайтеся, головне - почати.
Цитата Марина19 ( ) Здається, в нас ще одна майстриня з моторчиком))) От якраз моторчика не вистачає, бо задумів цілий мішок, а часу на все не вистачає. А іноді ще й лінуюся... Цитата Bullet ( ) Здається, там окрім казок, ще й пори року зображені? Не зовсім. У цій серії саме казки (у мене - попелюшка та червона шапочка), але вони поєднані з новорічною тематикою (прикрашений будиночок, ялинка...) Ще є у планах зробити будиночок Санти, і, можливо, ще щось таке.
моя майстерня
|
|
| |