sheva: Моє дозвілля
|
|
Волиняночка | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 6:01 PM | Повідомлення # 121 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| sheva, ваша лялечка-полтавочка надзвичайна, а листівочки дуже оригінальні! Так тримати!
І ще маю питання, як ви своїм лялечкам руки робите? маю на увазі долоньки - такі акуратні!
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2013-10-28, 11:10 PM | Повідомлення # 122 |
Мудра людина
| Плюсик в репутацію за чудо-листівочки!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
sheva | Дата: Вівторок, 2013-10-29, 0:05 AM | Повідомлення # 123 |
побратим
| Дякую усім за схвальні відгуки Цитата sovka ( ) яка ляля!!! А косички-ковбаски - моя любов. Такі гарненькі!! Сама у захваті Цитата Волиняночка ( ) І ще маю питання, як ви своїм лялечкам руки робите? маю на увазі долоньки - такі акуратні! Волиняночка, На жаль фото зараз немає, а долоньки важко пояснити без наглядного зразка. Якщо у двох словах, то так: Беремо прямокутничок тканини, складаємо його у смужку, акуратно ховаючи краї, потім перегинаємо смужку навпіл і перемотуємо, трошки відступивши від згину. Так у нас виходить долонька з довгенькими хвостиками. А ці хвостики ми або ховаємо всередину трубочки-руки, або примотуємо зверху на трубочку-руку. Сподіваюсь, зрозуміло пояснила Якщо ні - пишіть і я пізніше зроблю наглядні фото.
моя майстерня
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Вівторок, 2013-10-29, 1:49 PM | Повідомлення # 124 |
мешканець сайту
| sheva, тепер зрозуміло! А то я думала, що долоньки продовження рукава і тому погано уявляла як це зробити. Щиро дякую, Аню!
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
sheva | Дата: Неділя, 2013-11-17, 0:02 AM | Повідомлення # 125 |
побратим
| Також хочу ще раз показати бісерне намистечко, що брало участь у чудовому конкурсі українських прикрас. Від усього серця дякую усім, хто за нього голосував та підтримував. Це намисто вже знайшло свою власницю (Сестра_Юлія), сподіваюсь, воно буде її радувати довго
PS. Сестра_Юлія, про сережки я пам'ятаю - чекаю, коли довезуть такого дрібного чорного бісера, бо скінчився. А то вже аж соромно
моя майстерня
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2013-11-17, 0:34 AM | Повідомлення # 126 |
Мудра людина
| Цитата sheva ( ) підтримував. Це намисто вже знайшло свою власницю (Сестра_Юлія), сподіваюсь, воно буде її радувати довго гарний виріб, до усього пасуватиме, одним словом "носке" і подаруночок шикарний! Вітаю вас обох, дівчатка!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Lyubov | Дата: Неділя, 2013-11-17, 1:13 AM | Повідомлення # 127 |
Мудра людина
| sheva, Аня, классный подарок!
|
|
| |
sheva | Дата: Неділя, 2013-12-08, 1:11 PM | Повідомлення # 128 |
побратим
| Сьогодні хочу показати чергову лялечку "Наталку-Полтавку". Ця мотанка виготовлялася у подарунок для дуже гарних людей і на днях вже доїхала до власників. Дуже хотілося догодити, тож задум довго визрівав і все ніяк не могла остаточно визначитися з узором сорочки. Знала, що обов'язково буде полтавський регіон, а далі - лише туманні образи. А днів з десять назад побачила фото червоно-білої сорочки якогось музею - і наче прозріння: Ось воно! Мабуть, це називається "натхнення", бо лялька народилася буквально за тиждень, на одному подиху. Одразу перепрошую за якість фото, щось останнім часом телефон не хоче знімати ( ну, або просто ручки у когось кривенькі ) Залишається сподіватися, що Інна зробить гарненькі фото, як вона вміє
моя майстерня
Повідомлення відредагував sheva - Неділя, 2013-12-08, 1:11 PM |
|
| |
Тетяна | Дата: Неділя, 2013-12-08, 1:20 PM | Повідомлення # 129 |
Активіст форума
| Цитата sheva ( ) Мабуть, це називається "натхнення", А ще це називається талант! Бо лялечка - супер (красива, досконала, настільки природна)!
|
|
| |
marysya9 | Дата: Неділя, 2013-12-08, 1:30 PM | Повідомлення # 130 |
друг
| Цитата Тетяна ( ) А ще це називається талант! Точно! я вже хвилин 20 роздивляюсь цю красу, на стільки все витрамано і досконало. Тепер Ваша робота буде для когось натхненням
|
|
| |
Afinna | Дата: Неділя, 2013-12-08, 1:43 PM | Повідомлення # 131 |
побратим
| Цитата sheva ( ) на днях вже доїхала до власників. Так, Аню! І своєю появою в нашому домі порушила всі плани , тепер тупцюємся коло неї охаючи/ахаючи весь час, бо це Диво! Це ДИВО!!! Цитата sheva ( ) Знала, що обов'язково буде полтавський регіон Тут відчула на 100%, бо вже майже рік виношується ідея сорочки з абсолютно схожим взором Тканину вже купили Як відчула? Як дізналась?? Цитата sheva ( ) Мабуть, це називається "натхнення", бо лялька народилася буквально за тиждень, на одному подиху. А ще це талант! Талант дарувати радість іншим людям!!! Дякуємо, Аню, за це Щастя, за Красу, за неймовірну майстерність виконання і за ту енергетику, якою Наталка-Полтавка наповнює простір нашої домівки!!!
Вдома буваю лише вночі , тому фотографувала з ліхтариком...Але багато-багато задумок для фотографії - надхнення є , тепер буде сонечко і зроблю!!! І ще дякуємо за справжню Пошту Щастя (хвастульки будуть!)!
Повідомлення відредагував Afinna - Неділя, 2013-12-08, 1:44 PM |
|
| |
Lyubov | Дата: Неділя, 2013-12-08, 1:49 PM | Повідомлення # 132 |
Мудра людина
| Аня, очень красивая работа!
|
|
| |
Afinna | Дата: Неділя, 2013-12-08, 1:57 PM | Повідомлення # 133 |
побратим
| Цитата Lyubov ( ) Аня, очень красивая работа! Любочка,это не только очень красиво, это еще и такое ювелирное исполнение! Невероятное внимание к деталям, к технке исполнения, к подбору материалов и...и...и.. Так все тонко, со знанием и неимоверным вкусом!!!
|
|
| |
sheva | Дата: Неділя, 2013-12-08, 2:26 PM | Повідомлення # 134 |
побратим
| marysya9, Afinna, Lyubov, Тетяна, - дівчатка, дякую за відгуки, розчулили до сліз.Цитата Afinna ( ) Вдома буваю лише вночі , тому фотографувала з ліхтариком... Інно, твої навіть нічні фото набагато кращі, ніж будь-які мої
моя майстерня
|
|
| |
Lyubov | Дата: Неділя, 2013-12-08, 2:35 PM | Повідомлення # 135 |
Мудра людина
| Afinna, в понятие "красиво" я вложила все то, о чем ты так развернуто меня "нравоучительно наставила".
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Неділя, 2013-12-08, 2:38 PM | Повідомлення # 136 |
мешканець сайту
| sheva, ФАНТАСТИЧНА ЛЯЛЕЧКА! ДОСКОНАЛІСТЬ У ВСЬОМУ! Ваші лялечки живі і чарівні!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Неділя, 2013-12-08, 5:52 PM | Повідомлення # 137 |
побратим
| sheva, досконало та чарівність. :D
|
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2013-12-08, 8:07 PM | Повідомлення # 138 |
Мудра людина
| красива лялечка, як завжди вищий пілотаж! а мені і не заздрісно зовсім, у мене є білявочка красунечка, кожного дня радує і посміхає. стоїть у кімнаті на видному місці і спостерігає, щоб усе було гаразд )))
Моя майстерня
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Неділя, 2013-12-08, 10:13 PM | Повідомлення # 139 |
побратим
| sheva ,яку красу творите,насолода для очей,дуже гарно. Цитата Afinna ( ) І своєю появою в нашому домі порушила всі плани ой і красуня у вас ,де ж спокій взяти Цитата Afinna ( ) Але багато-багато задумок для фотографії Afinna,я буду чекати нових фотографій з нетерпінням
sheva,бажаю творчого натхнення,ви молодець
|
|
| |
Zeta | Дата: Неділя, 2013-12-08, 10:29 PM | Повідомлення # 140 |
Мудра людина
| Цитата Тетяна ( ) А ще це називається талант! Бо лялечка - супер (красива, досконала, настільки природна)! ПІДТРИМУЮ!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |