sheva: Моє дозвілля
|
|
Zeta | Дата: Субота, 2014-02-08, 0:56 AM | Повідомлення # 181 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Цитата Afinna ( ) Дякую за мій регіон! Душу грієш!!!! Я в неймовірному захваті від твоїх ляльок, ти унікальна, талановита майстриня! +1000
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2014-02-08, 9:46 AM | Повідомлення # 182 |
Мудра людина
| Приєднуюсь до попередніх висловлювань!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
sheva | Дата: Субота, 2014-02-08, 8:01 PM | Повідомлення # 183 |
побратим
| Afinna, Zeta, Tana, - Дякую.
Дівчатка-форумчанки, прошу вашої допомоги. За задумом тепер потрібно зробити мотанку-чоловіка (мотанця?), і ось постало питання: "як його поставити?" З дівчатками такої проблеми не було, а тут ... мають бути ноги у чоботях. Ось так! Уже всю голову зламала. Може, у когось будут ідеї, пропозиції, якісь міркування.
моя майстерня
Повідомлення відредагував sheva - Субота, 2014-02-08, 8:13 PM |
|
| |
Afinna | Дата: Субота, 2014-02-08, 8:34 PM | Повідомлення # 184 |
побратим
| Цитата sheva ( ) і ось постало питання: "як його поставити?" Цитата sheva ( ) мають бути ноги у чоботях. Аню, а якщо в чоботи (замість устілки ;)) магніти і ставити на залізну основу, яку замаскувати під траву, сніг, чи що там має бути.... Або ще є такі підставки для ляльок ( але мені чомусь не подобається коли ляльок на такий "кіл" саджають )
|
|
| |
sheva | Дата: Субота, 2014-02-08, 8:39 PM | Повідомлення # 185 |
побратим
| Цитата Afinna ( ) Аню, а якщо в чоботи (замість устілки ;)) магніти і ставити на залізну основу Геніально!!! У мене ж і магніти такі вже є, дуже міцні. Сама б ніколи не додумалася Дякую.
моя майстерня
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Субота, 2014-02-08, 9:40 PM | Повідомлення # 186 |
мешканець сайту
| sheva, Анічко - мотаночка донецького регіону фантастична. Серед Вашл лялечок неможливо виборати, яка краща - вони усі - витвір мистецтва!!!
Любуюсь, не відірватись!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
sheva | Дата: Четвер, 2014-02-20, 11:35 PM | Повідомлення # 187 |
побратим
| Irina_SV, - дякую. Ура, нарешті мені відремонтували ноутбук! П'ять днів тому мій кіт, з моєю допомогою, залив його водою. Вже боялася, що ноут мій помер, але, на щастя, його змогли реанімувати. Щястю нема меж!!! Додаю фото того, як просувоється робота над маркою.
моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-02-21, 0:14 AM | Повідомлення # 188 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| sheva, це матуся з синком? Дуже ніжна жіночка у хустині яка ж у вас тонка робота, ти диви... здоров"я вашим пальцям!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-02-21, 2:40 PM | Повідомлення # 189 |
маніяк графічних ліній
| на прохання Ані видалено всі повідомлення починаючи з 189.
Ткепер тут - лише про вишивання
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
sheva | Дата: Вівторок, 2014-03-25, 1:11 PM | Повідомлення # 190 |
побратим
|
моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-03-25, 8:12 PM | Повідомлення # 191 |
маніяк графічних ліній
| sheva, отаман? Все ж трохи опису до фото не завадило би Щоб ми тут не губились у здогадах
|
|
| |
sheva | Дата: Вівторок, 2014-03-25, 8:54 PM | Повідомлення # 192 |
побратим
| Цитата Bullet ( ) sheva, отаман? Не, это продолжение работы над маркой "Донеччина" Кочубея. На предыдущей странице была картинка самой марки. Так чтобы было видно, как все это должно выглядеть в окончательном виде. Отаман-не отаман, пока проходит под кодовым названием "ПАПА".
моя майстерня
|
|
| |
НаташаО | Дата: Четвер, 2014-03-27, 1:34 AM | Повідомлення # 193 |
Активіст форума
| sheva, я навіть уявити не можу як можна пошити такий кожушок.А чоботи які...Молодець!
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Четвер, 2014-03-27, 12:01 PM | Повідомлення # 194 |
побратим
| Ти справжній модельєр! Браво!
|
|
| |
Птичка | Дата: Четвер, 2014-03-27, 12:28 PM | Повідомлення # 195 |
побратим
| sheva, Ось уже вкотре насолоджуюсь Вашими ляльками...і сприймаю їх наче це...маленьки люди...в мініатюрі...наче зараз кожен з них зійде з свого місця і почне шось робити... Дуже-дуже гарні Ваші мотанки!!! Будь-ласка,викладайте фото частіше...це як бальзам для душі...Побільше Вам часу для творчості!!!
Повідомлення відредагував Птичка - Четвер, 2014-03-27, 12:29 PM |
|
| |
Lyubov | Дата: Четвер, 2014-03-27, 1:17 PM | Повідомлення # 196 |
Мудра людина
| Анечка, супер!
|
|
| |
НаташаО | Дата: Середа, 2015-02-04, 4:26 PM | Повідомлення # 197 |
Активіст форума
| sheva, тут роботи море. Я б точно зараз не взялася б за таку велику роботу, не вистачає терпіння. А ще ж треба другу сторону стільки ж вишити. Ви просто молодець,дуже гарний рушник
|
|
| |
Helenochka | Дата: Субота, 2015-02-28, 3:45 PM | Повідомлення # 198 |
друг
| sheva, очень красивый рушник!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2015-02-28, 5:13 PM | Повідомлення # 199 |
маніяк графічних ліній
| Цитата sheva ( ) На днях закончила рушник. Должно же быть хоть что-то хорошее в том, что я уже второй месяц сижу невыездная из-за этих дурацких пропусков. Так что времени было достаточно. Трехметровое рушниковое полотно на два метра зашито узором, при ширине в 50 см. Низинку отработала отлично. Такий красивий український рушник! От би ви ще й повернулись би до рідної української мови Булоб взагалі супер!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2015-03-01, 10:22 AM | Повідомлення # 200 |
Мудра людина
| sheva, рушник надзвичйний! Король рушників. справжній музейний експонат!Дай Боже наснаги ще не один такий шедевр вишити!
|
|
| |