romantik: Всього потроху
|
|
romantik | Дата: Понеділок, 2014-02-10, 11:07 AM | Повідомлення # 81 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Давненько жя тут не була. Але на те є поважні причини. Мене сестричка завантажила роботою. Вчора вона із чоловіком вінчались, хоч одружились ще у 2010 році. Ось хочу з Вами , дорогі форумчани, поділитись своїми наробками. Весільний рушник під ноги.
Ось такий нарядик. Теж моїх рук робота.
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2014-02-10, 12:44 PM | Повідомлення # 82 |
Мудра людина
| Вітаємо з хорошими роботами до такоє хорошої справи! І без Пчілки, бачу, не обійшлося))) Любові та злагоди на довгі роки із таким рушником!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
romantik | Дата: Неділя, 2014-03-02, 7:03 PM | Повідомлення # 83 |
побратим
| Цитата Tana ( ) І без Пчілки, бачу, не обійшлося Дякую за привітання. Без О.Пчілки я би не всигла, бо про вінчання я дізналась лише 19 січня і про те, що потрібно було вишити три рушники. Цей що на фото і ще два невеличкі на ікони, але не показую бо маю бажання прийняти участь у конкурсі вишивки за узорами О.Пчілки.
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-03-02, 9:12 PM | Повідомлення # 84 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата romantik ( ) Ось хочу з Вами , дорогі форумчани, поділитись своїми наробками. вітаю з завершенням чудових рушників і з такою приємною серцю й душі урочистістю, мир та любов!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2014-03-03, 2:34 AM | Повідомлення # 85 |
Активіст форума
| romantik, наречена не побажала білої сукні та фати?
|
|
| |
romantik | Дата: Понеділок, 2014-03-03, 11:39 AM | Повідомлення # 86 |
побратим
| Bullet, НаташаО, дякую, що завітали в гостину. Хочу сказати, що часто "бігаю" в гості до майстерень форумчан, але нічого не пишу, бо згодна з попередніми гостями і не хочеться повторюватись чи точніше сказати - дублювати вище сказане. Цитата Bullet ( ) вітаю з завершенням чудових рушників і з такою приємною серцю й душі урочистістю, мир та любов! Дякую за теплі слова. Цитата НаташаО ( ) наречена не побажала білої сукні та фати? Весілля було ще у 2010 році, тоді ж і біла сукня. А це лише скромна вінчальна цеременія
|
|
| |
romantik | Дата: Вівторок, 2014-04-01, 12:05 PM | Повідомлення # 87 |
побратим
| Цю вишиванку я лише шила
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-04-01, 2:38 PM | Повідомлення # 88 |
маніяк графічних ліній
| Цитата romantik ( ) Цю вишиванку я лише шила нетрадиційна, але цікава й красива, як козацька! , а кому шито?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
romantik | Дата: Вівторок, 2014-04-29, 12:19 PM | Повідомлення # 89 |
побратим
| Цитата Bullet ( ) нетрадиційна, але цікава й красива, як козацька! , а кому шито? Лізо, дякую.Ви завжди такі уважні до форумчан. Сорочка пошита для сина моєї колеги, а вишивала його бабуся.
Ось іще одна вишивка, яку я лише шила. Сукня на власниці , яка вишивала. Поділюсь і схемкою,можливо,комусь знадобиться
Повідомлення відредагував romantik - Вівторок, 2014-04-29, 12:20 PM |
|
| |
Lyubov | Дата: Вівторок, 2014-04-29, 12:43 PM | Повідомлення # 90 |
Мудра людина
| romantik, Леночка, какое красивое платье! Такое солнечное и радостное!
|
|
| |
romantik | Дата: Вівторок, 2014-04-29, 12:48 PM | Повідомлення # 91 |
побратим
| Цитата Lyubov ( ) romantik, Леночка, какое красивое платье! Такое солнечное и радостное! Дякую,що завітали. Мені тежаоно подобається. Шкода, що ятаке вженевдягну.
|
|
| |
Lyubov | Дата: Вівторок, 2014-04-29, 1:33 PM | Повідомлення # 92 |
Мудра людина
| Цитата romantik ( ) Жаль, что Пятак вженевдягну. У каждой женщины есть свое платье, которое она (женщина) украшает! Нам стоит только найти друг друга (женщина - платье)!
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Вівторок, 2014-04-29, 9:08 PM | Повідомлення # 93 |
побратим
| Цікаві роботи. Рушничок гарний і платтячко сподобалось! Схемку захом"ячилаа,дякую!
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Вівторок, 2014-04-29, 10:09 PM | Повідомлення # 94 |
побратим
| Цитата Lyubov ( ) У каждой женщины есть свое платье, которое она (женщина) украшает! smile Нам стоит только найти друг друга (женщина - платье)! wink Это точно! romantik, а змінити крий?,у власниці гарна вишивка!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-04-30, 9:28 PM | Повідомлення # 95 |
маніяк графічних ліній
| Цитата romantik ( ) Ось іще одна вишивка, яку я лише шила. Сукня на власниці , яка вишивала. Поділюсь і схемкою,можливо,комусь знадобиться і сукня цікава з волановим верхом (незвично!), і вишивка якось нетрадиційно розміщена. Словом, цікаво дивитись на сукню! Я не дуже розумію, скільки вам років, але мені чомусь здається, що із-за незвичності крою таку сукню можуть вдягнути жінки будь-якого віку. Старшого віку, наприклад, вдягнуть на виставу чи на сцену, молодші - на вечірку, т.ін.
дякую, що поділились схемою!
|
|
| |
romantik | Дата: Вівторок, 2014-05-27, 10:32 AM | Повідомлення # 96 |
побратим
| Lyubov, olgavasilevskia, вишивалочка, Bullet, дякую за слова підтримки, вони надихають. Ось мої конкурсні роботи. Виставляю фото не стільки на показ, як для себе. Цікаво бачити, що є і моя часточка внеску у поширення української вишивки.
Іще одна вишиванка для сина Владислава. Він забажав чорну червоними нитками. Бажання дитини для мами святе.
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Вівторок, 2014-05-27, 11:01 AM | Повідомлення # 97 |
мешканець сайту
| romantik, Чудова вишиваночка для сина! Стильна така! Цитата romantik ( ) Цікаво бачити, що є і моя часточка внеску у поширення української вишивки. ще й який вклад!!! Такі роботи милують і не залишать байдужими тих, хто це бачить
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2014-05-27, 2:29 PM | Повідомлення # 98 |
Мудра людина
| Цитата romantik ( ) Виставляю фото не стільки на показ, як для себе. Цікаво бачити, що є і моя часточка внеску у поширення української вишивки. І для себе, і для нас, бо кожна крупка у поширенні справньої етнічної вишивки, а разом нас кілограм вже точно))) Дякую за працю! Синочок -- мамин красень і у вишиванці-захисті маминими руками.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
LDII | Дата: Вівторок, 2014-05-27, 2:37 PM | Повідомлення # 99 |
мешканець сайту
| romantik, чудові роботи,а синові вишиванка до лиця.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Вівторок, 2014-05-27, 4:46 PM | Повідомлення # 100 |
Активіст форума
| romantik, плаття чудове. Ех, на худеньких людей все гарно сидить. Вийдеш на базар,таке відчуття,що всі повинні бути дюймовочками,а на повніших людей якусь таку єрунду пошиють,що вдягати не хочеться. І сорочка для сина дуже гарна, червоне по чорному - це ж класика.
|
|
| |