romantik: Всього потроху
|
|
romantik | Дата: Неділя, 2013-07-14, 0:32 AM | Повідомлення # 21 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Tanaю,дякую. Фото з музею братів Герасименків
Повідомлення відредагував Bullet - Середа, 2013-09-04, 11:16 PM |
|
| |
romantik | Дата: Неділя, 2013-07-14, 0:49 AM | Повідомлення # 22 |
побратим
| Ще фото з того ж музею. Перепрошую за якість, не вмію я фотографувати.
Повідомлення відредагував Bullet - Середа, 2013-09-04, 11:17 PM |
|
| |
romantik | Дата: Вівторок, 2013-08-06, 1:56 AM | Повідомлення # 23 |
побратим
| Моя спроба вишивки стрічками. Ця картинка висить у школі, де я працюю. Ось що навишивалось вже цього року. Сама дивуюсь. І коли я встигаю? Відразу напрошується приказка : "очі бояться, руки роблять" Вишивка на готовій сорочці. Потрібно було терміново вишити на 9 березня. Тому нашила на сорочку канву і по канві вишивала . Вишианка для мами. Планувалась на день народження, але не встигла. Подарувала на свято Івана Купала. Весільний рушник поїхав у Вінницю.
|
|
| |
romantik | Дата: Середа, 2013-09-04, 4:58 PM | Повідомлення # 24 |
побратим
| Моя маленька майстеренька стала таким собі щоденничком моїх творчих здобутків. Передивилась і бачу, що не похизувалась сорочечкою для найменшенького А це я із своїми козаками та хрещеницею в Ладижині на Дні Незалежності. Правда старшого сина не вистачає. Він у цей час був на змаганнях з орієнтування у ГРК "Дубки", що на Закарпатті. На чоловікові сорочка із мого довгобуду.
Повідомлення відредагував romantik - Середа, 2013-09-04, 5:05 PM |
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2013-09-04, 5:38 PM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Хороше поповнення майстерні!
Цитата (romantik) Вишивка на готовій сорочці. Потрібно було терміново вишити на 9 березня. Тому нашила на сорочку канву і по канві вишивала Мені замовили такий самий швидкий подарунок, вірніше, нашивки на сорочку, а я думаю, що легше купити готову сорочку і вже на неї ладнати... Ще не вирішила, але натхненна Вашим досвідом.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-09-04, 11:18 PM | Повідомлення # 26 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (romantik) А це я із своїми козаками та хрещеницею в Ладижині на Дні Незалежності. Правда старшого сина не вистачає. ух ти!! А ви всі між собою схожі!! Оце родина!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Afinna | Дата: Четвер, 2013-09-05, 0:19 AM | Повідомлення # 27 |
побратим
| Цитата (romantik) А це я із своїми козаками та хрещеницею в Ладижині на Дні Незалежності Гарні, красиві! Чудова родина!!!
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2013-09-05, 8:37 AM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| Яка гарна, велика родина!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2013-09-05, 10:02 AM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| romantik, чудова у вас "вишивана " родина! Вітаю!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
romantik | Дата: Четвер, 2013-09-05, 11:00 AM | Повідомлення # 30 |
побратим
| Tana, Bullet, Afinna, lady-v, Dmutrik09, дякую. Дуже рада бачити Вас у своїй майстеренці. Кілька фото із виставки
Повідомлення відредагував romantik - Четвер, 2013-09-05, 11:02 AM |
|
| |
romantik | Дата: Четвер, 2013-09-05, 11:09 AM | Повідомлення # 31 |
побратим
| Чомусь більше трьох фотографій не грузиться, тому змушена виставляти у наступному повідомлені
|
|
| |
romantik | Дата: Четвер, 2013-09-05, 11:18 AM | Повідомлення # 32 |
побратим
|
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2013-09-05, 11:04 PM | Повідомлення # 33 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (romantik) Кілька фото із виставки яка саме? :)фото цікаві, але я не зрозуміла, звідки саме )
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
romantik | Дата: Субота, 2013-09-07, 3:19 PM | Повідомлення # 34 |
побратим
| Цитата (Bullet) фото цікаві, але я не зрозуміла, звідки саме ) Bullet, я не додумалась, що люди на відстані ще не навчились думок читати. Це виставка ладижинського міжшкільного навчально-виробничого центру «Спадщина» була у Ладижині на День Незалежності.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-09-07, 4:38 PM | Повідомлення # 35 |
маніяк графічних ліній
| romantik, дякую за швидку реакцію Вчусь читати думки (я сама з тих, хто не розуміє: ну як це неясно? Я ж подумала про це і всі повинні зчитати з мого мозку)))))) Зацікавилась з фотографій самим цим центром, піду погуглю, має бути корисно! ДякуЮ!
|
|
| |
a-stra | Дата: П`ятниця, 2013-09-20, 12:51 PM | Повідомлення # 36 |
Активіст форума
| romantik, дуже приємно, що наважились відкрити свою сторіночку! Вітаю у спільноті!
Яка у Вас чудова родина! Дійсно схожі і всі обдаровані маминою ласкою у вигляді сорочок! Молодець, Альона! Чудові сорочки, картина, а квіти які чудові! До всього вправні!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
romantik | Дата: Субота, 2013-09-21, 10:43 AM | Повідомлення # 37 |
побратим
| a-stra, дякую за теплі слова і чудову листівку.
Розпочала вишивати сорочечку для дівчинки. Не знаю чи догодю, бо замовили через маму по телефону
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Субота, 2013-09-21, 10:45 AM | Повідомлення # 38 |
мешканець сайту
| romantik, Думаю вгодите! Он яка краса уже вимальовується!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
romantik | Дата: Субота, 2013-09-21, 11:24 AM | Повідомлення # 39 |
побратим
| Цитата (Irina_SV) Думаю вгодите! Он яка краса уже вимальовується! Дуже на це сподіваюсь
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2013-09-21, 2:50 PM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Цитата (romantik) Розпочала вишивати сорочечку для дівчинки. Не знаю чи догодю, бо замовили через маму по телефону Догодите. Найкращі замовники такі, які довірють. Впевненого вишиття!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |