Andrew_Yer :"І творять руки по підказці серця"
|
|
soncevuda | Дата: Субота, 2013-02-23, 4:29 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Андрію,прошу. Ласкаво запрошуємо відвідати творчу майстерню Андрія Єрмакова. ОПИС ТА СХЕМА ТУНІКОПОДІБНОЇ СОРОЧКИ ТУТ ПІДГИН ВИРОБУ ДЛЯ ЗМЕРЕЖУВАННЯ ТУТ МАЙСТЕР КЛАС ПО МЕРЕЖЦІ " ГРЕЧКА" ТУТ МАЙСТЕР КЛАС ПО МЕРЕЖЦІ "СТОВПЧИКИ" ТУТ ПІДГИН КРАЮ ІЗ ЗАКРІПЛЕННЯМИМЕРЕЖКОЮ "ПАНКА".ЗМЕРЕЖУВАННЯ ГРУПОЮ ПЕТЕЛЬНИХ СТІБКІВ . ТУТ
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Понеділок, 2013-08-12, 1:08 AM |
|
| |
Волиняночка | Дата: Вівторок, 2013-02-26, 4:55 PM | Повідомлення # 21 |
мешканець сайту
| Andrew_Yer, вітаю з відкриттям віртуальної майстерні! Більш, ніж впевнена, що це буде чарівний куточок нашого форуму - місце для натхнення від ваших розкішних робіт! Дякую за знайомство з Тетяною Коновал, її авторські писанки чомусь в мене зразу почались асоціюватися з вишивками різних регіонів: сама перша з гуцульщиною, остання з полтавською вишивкою більм по білому... а голубенька писанка взагалі порівнялася мені з вишивками моєї мами.
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
fiery | Дата: Вівторок, 2013-02-26, 5:44 PM | Повідомлення # 22 |
побратим
| Andrew_Yer, вітаю з відкриттям майстерні)) Творчих успіхів і багато натхнення. Дуже цікавий звіт про зустріч. Писанки надзвичайно гарні!
Живу в ритмі щастя!!!
|
|
| |
LDII | Дата: Вівторок, 2013-02-26, 6:24 PM | Повідомлення # 23 |
мешканець сайту
| Андрію,вітаю!Дуже цікава розповідь,а писанки взагалі чудо...Дуже приємно,що ви є на цьому форумі,завжди читаю ваші дописи,а ще ціную ваші поради,як чоловіка.З майстернею вас!
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2013-02-27, 8:44 AM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| Andrew_Yer, вітаю з таким символічним народженням майстерні --з яйця! Дуже красива розповідь, я таких травлених раніше не бачила....І прошу лінк на ці прекрасні повідомлення в темі про писанки
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2013-02-27, 11:45 AM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Ab ovo! (http://uk.wikipedia.org/wiki/Ab_ovo) Вітаю з майстернею!
ore et labore!
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2013-02-27, 11:49 AM | Повідомлення # 26 |
Мудра людина
| Andrew_Yer, вітаю з відкриттям віртуальної майстерні!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Irochka-tiger | Дата: Середа, 2013-02-27, 11:50 AM | Повідомлення # 27 |
друг
| Andrew_Yer, я взахваті від таких прекрасних яєць! Ці фото надихають спробувати і собі... незагорами ж Паска
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Середа, 2013-02-27, 12:12 PM | Повідомлення # 28 |
мешканець сайту
| Дівчата, дякую, що завітали! З радістю передам ваші теплі відгуки Тетяні. Її мистецтво дійсно вражає! Її просвітницька робота і активна позиція заслуговують на повагу!
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2013-02-27, 12:21 PM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Андрію, щиро вітаю з відкриттям майстерні - як у вас тут мальовничо! Чудові писанки та ваша розповідь дуже спонукає- і книжку придбати і знову колективно зануритись у таїну писанки - минулого року планували щось подібне зробити у клубі "Вечорниці" - наша учасниця та форумчанка Олена Лакіза проводить таку ж дослідницьку роботу на Буковині і має досвід реставрації писанок.... ..ага, і рушничок на подарунок - прошу розгорнуту фотосесію виробу у цю тему:)
Раз ви пустили нас у свою "вітальню", дозвольте зазирнути в "святая святих" - покажіть нам своє робоче місце, де ви вишиваєте, і чим користуєтесь у роботі? Я не дуже нахабнію?:) Ви ж розумієте мою цікавість, єдиний ви наш ...хто наважився:)))) ( може ще хтось сидить в кущах - сильна половино, ми не кусаємось!виходьте!)
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Irochka-tiger | Дата: Середа, 2013-02-27, 12:27 PM | Повідомлення # 30 |
друг
| Дівчата не те що некусаються, а дуже навіть за, щоб до нашого хоббі долучалося як можна більше чоловіків - тоді і до вишивки відноситимуться ще з більшим розумінням. Тим паче, що в давнину вишивало дуже багато чоловіків! Це чудово! Андрію, творчих вам успіхів!
|
|
| |
mykolaja | Дата: Середа, 2013-02-27, 1:13 PM | Повідомлення # 31 |
побратим
| Andrew_Yer, вітаю з майстернею то вагома подія і для нас - відвідувачів Вашої майстерні а розповідь про писанки так зачепила, шо вже домовилася з майстринею про придбання книжки )))
|
|
| |
Жанна | Дата: Четвер, 2013-02-28, 11:24 AM | Повідомлення # 32 |
мешканець сайту
| дуже гарна розповідь, дякую!! писанки взагалі дивовижні! є на що милуватися і чим надихатися... білим по білому - мммм...
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
намисто | Дата: Четвер, 2013-02-28, 2:44 PM | Повідомлення # 33 |
мешканець сайту
| Цитата (Andrew_Yer) Роботи Заслуженого майстра народної творчості України Тетяни Коновал Неймовірної краси писаночки! Я теж бачила в Коломиї роботи Тетяни. Неймовірно, чотири відтіннки бежевого кольору + багаторівневий рельєф...Як таке можна виробити? Для мене це ФАНТАСТИКА! Золоті рученята, що тут ще скажеш. Дякую, що показали нам цю красу.
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
a-stra | Дата: Четвер, 2013-02-28, 4:15 PM | Повідомлення # 34 |
Активіст форума
| Andrew_Yer, Дякую, Андрію, за таку детальну екскурсію до майстерні шановної пані Тетяни! Неймовірний розпис, така тонка робота, подібної краси у писанкарстві, скажу чесно, не бачила ніде!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
ромашка1 | Дата: П`ятниця, 2013-03-01, 10:10 AM | Повідомлення # 35 |
побратим
| Роботи Тетяни Коновал прекрасні , у 2011р були у Коломийському музеї писанки ,вони такі довершені ,красиві ,чудо. Andrew_Yer дякую за цікаву розповідь.
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2013-03-01, 10:26 AM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Чудова розповідь. Дякую Вам, Андрій.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Субота, 2013-03-09, 2:22 AM | Повідомлення # 37 |
мешканець сайту
| 1 - 2 березня 2013 року за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України на базі Луганської державної академії культури і мистецтв відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі знань «Гуманітарні науки» спеціальності «Мистецтвознавство».
Мені було цікаво послухати доповіді в секції «Збереження художніх цінностей та пам'яток архітектури». Особливо ті, що стосувалися вишивки. Роботи, тематика яких стосується вишивки надали: - Ольга Гончар, Полтавський національний технічний університет ім. Ю. Кондратюка (диплом I ступеня). В своїй роботі Оля досліджувала історію, сучасний стан, особливості унікальної решетилівської школи вишивки. Розповідала про майстринь, про характерні техніки, демонструвала прекрасні сучасні зразки виробів і тих, що були вишиті давно. Доповідає Оля Гончар.
- Марія Овсюхно (на фото зліва) В основі доповіді Марії - ідея, яку вона втілила в життя. Свою сукню (вона в ній на фото) дівчина розшила узорами різних регіонів (а мені здалося, що різних часів). Вийшла така-собі сукня національної єдності.
Також дуже цікавою була доповідь Олесі Лапчук, Національний університет «Острозька академія» (диплом II ступеня) (на попередньому фото справа); В своїй роботі Олеся дослідила процес творчого становлення відомої майстрині соломоплетіння Марії Василівни Кравчук (с. Туличів що на Волині). Після офіційної частини ми ще довго розмовляли з дівчатами...
На згадку нам залишилось ось це чудо - солом'яна лялечка, яку Олеся подарувала моїй дружині. Автор ляльки майстриня соломоплетіння Валентина Петрівна Якимович (смт. Турійськ, Волинська обл.). Вона є ученицею Марії Василівни Кравчук.
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Andrew_Yer - Субота, 2013-03-09, 2:23 AM |
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2013-03-09, 11:34 AM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Лялечка фантастично гарна, яка увага до дрібниць!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2013-03-09, 12:30 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Цитата (lady-v) яка увага до дрібниць! ....і справді вражає - "тильна" сторона віночка, ота, що прилягає до волосся, 100% можна було її і не плести, та ще намисто на шиї, і "кисть руки" що тримає букет - фантастика!!! Я цю лялечку для себе назвала "Наречена" - Андрію, вітаю з таким дарунком!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
olimpia | Дата: Субота, 2013-03-09, 1:07 PM | Повідомлення # 40 |
мешканець сайту
| Яка лялечка! Скільки деталей! В мене нема слів. Чудовий подарунок.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |