Andrew_Yer :"І творять руки по підказці серця"
|
|
soncevuda | Дата: Субота, 2013-02-23, 4:29 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Андрію,прошу. Ласкаво запрошуємо відвідати творчу майстерню Андрія Єрмакова. ОПИС ТА СХЕМА ТУНІКОПОДІБНОЇ СОРОЧКИ ТУТ ПІДГИН ВИРОБУ ДЛЯ ЗМЕРЕЖУВАННЯ ТУТ МАЙСТЕР КЛАС ПО МЕРЕЖЦІ " ГРЕЧКА" ТУТ МАЙСТЕР КЛАС ПО МЕРЕЖЦІ "СТОВПЧИКИ" ТУТ ПІДГИН КРАЮ ІЗ ЗАКРІПЛЕННЯМИМЕРЕЖКОЮ "ПАНКА".ЗМЕРЕЖУВАННЯ ГРУПОЮ ПЕТЕЛЬНИХ СТІБКІВ . ТУТ
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Понеділок, 2013-08-12, 1:08 AM |
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2013-06-21, 10:34 PM | Повідомлення # 261 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (Andrew_Yer) Рукав жіночої сорочки. Фрагменти. За зразком з колекції Григорія Гриня. ОМГ. Психи серед нас. Такі хороші, правильні вишивальні психи Адекватним людям, що не володіють манією вишивки, нас не зрозуміти Бажаю, щоб шилось легко та натхненно. І щоб фотоапарат завжди був у настрої. Треба ж і нам щосьпоказувати час від часу, щоб і ми божеволіли від вишивки
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2013-06-21, 11:39 PM | Повідомлення # 263 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Zeta) Андрію - як назбирається на книжечку - ми на форумі її розкупимо! підтримую! А я ще й допоможу в інтернеті порекламувати добряче
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2013-06-22, 2:23 AM | Повідомлення # 264 |
Мудра людина
| Andrew_Yer, аплодую!І схиляю голову перед такими роботами! Прекрасно! Вже скоресенько заношу до папочки "Від Андрія Єрмакова".
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Понеділок, 2013-06-24, 2:14 PM | Повідомлення # 265 |
мешканець сайту
| Цитата (Oленка) Не можу роздивитись з чим Ви комбінуєте лиштву? Олю, в цьому узорі є лиштва, набирування та скісна протяганка. Протяганка шиється майже як зерновий вивід, але вона трохи "легша". В зерновому виводі кожен стіб кладеться двічі і добре затягається. В протяганці - лише один раз і не так туго затягається.
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2013-06-24, 9:17 PM | Повідомлення # 266 |
Мудра людина
| Дякую. Дуже,дуже ніжно
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
edeiveysvik | Дата: Понеділок, 2013-06-24, 11:58 PM | Повідомлення # 267 |
друг
| Оце так МАЙСТЕРНІСТЬ!!!!!! щось неймовірне й неперевершене! "Білим по білому" на яйці - красиво, незвично, оригінально. ТАЛАНОВИТО!!!
Вишивка- мій рятівний куточок, спокій моєї душі
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Вівторок, 2013-06-25, 0:05 AM | Повідомлення # 268 |
мешканець сайту
| Цитата (edeiveysvik) "Білим по білому" на яйці - красиво, незвично, оригінально Так. Дуже красиво. То роботи відомої талановитої писанкарки, заслуженого майстра народної творчості України Тетяни Коновал.
|
|
| |
edeiveysvik | Дата: Вівторок, 2013-06-25, 0:43 AM | Повідомлення # 269 |
друг
| Andrew_Yer, доброго вечора, чи-то ночі Я тут зовсім недавно.... Зачарована роботами і майстерністю, людей, що відвідують цей чудовий сайт... і ваші роботи чарівні і неперевершені, цікаві й корисні майстер - класи. захоплююсь людьми, які вміють творити і щедро діляться своїми вмінням... Щиро тішуся, що відроджується, хоч і по краплинках, українські народні промисли...Дай боже вам здоровья наснаги і нових творчих ідей та їх втілень...
Вишивка- мій рятівний куточок, спокій моєї душі
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Вівторок, 2013-06-25, 1:01 AM | Повідомлення # 270 |
мешканець сайту
| Вікторіє, дякую за слова підтримки! Вітаю Вас в компанії закоханих у вишивку і не лише.
|
|
| |
ТМК | Дата: Вівторок, 2013-06-25, 8:20 PM | Повідомлення # 271 |
Мудра людина
| Цитата (Zeta) як назбирається на книжечку - ми на форумі її розкупимо! Стаю в чергу. І аплодую новому зразку!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Olha | Дата: П`ятниця, 2013-06-28, 2:34 AM | Повідомлення # 272 |
друг
| Andrew_Yer, вітаю і дякую!!! Я у вашій майстерні вперше... Засиділась до ночі читаючи-переглядаючи. Просто в тихому ШОЦІ !!! Всі ми трошки звихнені тут... але всі однодумці! І це тішить... Творчого натхнення і успіхів Вам та дружині!
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Субота, 2013-06-29, 10:02 AM | Повідомлення # 273 |
мешканець сайту
| ТМК, дякую за підтримку! Olha, дякую, що завітали! Заходьте, завжди радий.
|
|
| |
sheva | Дата: Субота, 2013-06-29, 11:43 AM | Повідомлення # 274 |
побратим
| Andrew_Yer, постійно слідкую за цією темкою. Усі зразки чудові. Але останній взагалі підкорив. Підкажіть, якими нитками та на якому полотні ви його відшивали.
моя майстерня
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Субота, 2013-06-29, 10:14 PM | Повідомлення # 275 |
побратим
| Andrew_Yer, Вашу темку читати на одному подиху- а далі працювати, працювати.. дуже цікаві зразки!
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Субота, 2013-06-29, 11:16 PM | Повідомлення # 276 |
мешканець сайту
| sheva, дякую! Заходьте. Завжди радий.
Цитата (sheva) Підкажіть, якими нитками та на якому полотні ви його відшивали. Всі ці зразки вишито на коломийському рівномірному бавовняному полотні звичайним муліне. Полотно рівномірне і не занадто щільне. Завдяки цьому картинки можна використовувати як схеми узорів.
Цитата (вишивалочка) а далі працювати, працювати Саме для цього і намагаюсь зробити альбомчик зразків. Тобто, моєю метою є: - продемонструвати те, що ці техніки не є складними у виконанні - спровокувати майстринь використовувати біле шитво у виробах
В дальніх планах - альбомчик конструктивних елементів: змережувань, підгинів, збірок та інших оздоблювальних елементів. Також є бажання (це поки що в дуже далеких планах) зробити збірочку корисних практичних порад з пошиття сорочок. Для цього ще треба самому багато чому навчитися.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-06-29, 11:18 PM | Повідомлення # 277 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Andrew_Yer) Також є бажання (це поки що в дуже далеких планах) зробити збірочку корисних практичних порад з пошиття сорочок. Для цього ще треба самому багато чому навчитися. це звучить достойно і навіть дещо епічно. Як великий життєвий план. Хай це здійсниться! Щиро бажаю
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2013-06-30, 1:45 PM | Повідомлення # 278 |
Мудра людина
| Цитата (Andrew_Yer) Також є бажання (це поки що в дуже далеких планах) зробити збірочку корисних практичних порад з пошиття сорочок. Для цього ще треба самому багато чому навчитися. Можна зробити Вашу темку, а порад ми накидаємо, відсортуєте. Зразу із наболілим. Змережування "шеляжок": сполучеення ниток вузликами, яким залишати довгі хвости, а потім ховати в настил мережуаання. В тонше змережування, звісно, всеховаємо в рубчик. Перепрошую, що суну носа...але так просяться свої 5 копійок))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2013-06-30, 6:38 PM | Повідомлення # 279 |
Мудра людина
| Цитата (Andrew_Yer) - спровокувати майстринь використовувати біле шитво у виробах Цитата (Andrew_Yer) В дальніх планах - альбомчик конструктивних елементів: змережувань, підгинів, збірок та інших оздоблювальних елементів. Плани хоро!ші у ВАс, головне дуже до моїх схожі. От буде добре якщо Ва все це вдасться! Мні часу не хватає, прямо катострофічно. Бажаю Вам успіхів!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Середа, 2013-07-10, 10:20 AM | Повідомлення # 280 |
мешканець сайту
| Таніна чернігівська сорочка - не аби який стимул до навчання. Не можливо спокійно спостерігати за процесом і не спробувати собі. Для мене найбільш не знайомим і від того найбільш цікавим виявився шеляжок. Періодично берусь за нього, пробую, відкладаю, і пробую знов. Передивився всі наявні матеріали. Виходить не дуже. Якось все розповзається.
Коли уважніше придивився до опису шеляжка з книги Тані Дяків "Українські стіби", а, саме, ось на цей малюночок, помітив додатковий вузлик, якого не робив: То вже щось стало виходити більш-менш схоже. Стовпчики набули видовженої форми, чого мені ніяк не вдавалося. Шиття перестало розповзатися, зробилося струнким. Ось що з того вийшло: Рухаємося далі...
Таню, дякую за стимул!
|
|
| |