Natalina: співи моєї душі
|
|
a-stra | Дата: Понеділок, 2012-06-18, 3:10 PM | Повідомлення # 41 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Можливо молочну, або ще яку, бажано ніжних відтінків. Сьогодні купила два відріза на сорочки - одна на замовлення, одна сину, ще картина у мене дуже повільно просувається, тобто скатертина має бути, але після всього, що заплановано на найближчий час. Але не пізніше жовтня!!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
natalina | Дата: Понеділок, 2012-06-18, 4:29 PM | Повідомлення # 42 |
побратим
| a-stra, зрозуміло. Вибір за Вами, але я перевагу віддаю завжди льону. Він і більш високі температури переносить при пранні й прасуванні. Або тоді льон з домішками. Чекатиму на Вашу скатертину!
|
|
| |
natalina | Дата: Середа, 2012-06-20, 11:51 AM | Повідомлення # 43 |
побратим
| Quote (Oленка) Техніку вона не ускладнює навмисне, бо саме так вона і задумана, дуже просто, щоб любий навіть без усякого таланту міг зробити шедевр. Я вийняток, у мене не виходить. Я весь час про Вас думаю. Не дає мені спокою Ваш вислів останній. Не може бути, щоб не вдалося освоїти цей розпис у той частині, що дає Донна. А у Вас фарби фірми Plaid? А пензлики? Від них теж багато залежить у розпису. Якщо вони мені вже не потрібні у розпису, я одразу робочу частину кладу у скляночку з водою, аби акрил не засох і не в'їдався у ворс. Після ретельного полоскання у воді я пальчиками придавлюю ворс так, аби кінчик мав вигляд рівненької тоненької лінії (періодично змащую невеличкою кількістю мила, а перед розписом ретельно змиваю мило водою. ) Крім того, треба ретельно перемішувати фарби на пензлику, тобто набрати дві різні фарби на різні боки пензлика і зробити "доріжку" ліворуч-праворуч на палітрі, намагаючись кожного наступного мазочка майже повністю повторити пепередній. Тоді фарба змішається дуже плавно і у Вас вийде гарний перехід кольорів всередині. Акрил сохне дуже швидко, тому й працювати треба швиденько. Якщо бачите, що фарба почала підсихати вже, можно зовсім краєчок пензлика опустити у воду і знову на палітрі зробити доріжку. Але краще за все промити пензлика та набрати фарби знову. У розписі деякі елементи накладаються один на одного (наприклад пелюсточки троянди). Тут важливо або працювати швиденько і одразу "по-свіжому" накласти другий мазочок зверху попереднього, або вже дочекатись поки нижній елемент зовсім висохне !!! (можна підсушити його феном), а тоді вже виконати верхній елемент. Якщо Ви спробуєте накласти мазочок поверх того, що повністю не висохнув, то фарба просто потягнуться за пенгзликом і отримаєте "лисину" у розписі. Можливо, Ви це знаєте вже, але на всяк випадок я нагадаю краще. Дуже хочеться Вам допомогти. Коли свої проекти позакінчуєте, спробуйте щось невеличке розписати і показати мені у приваті. Можливо я зможу Вам щось підказати й побачу де саме у Вас поки не виходить. Зараз зазирніть у приват.
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Четвер, 2012-06-21, 3:12 PM | Повідомлення # 44 |
Мудра людина
| natalina, Ой! Ай! Оце красотіщ-щ-а-а-а! Вітаю з відкриттям майстерні! Відчула себе безрукою і безголовою, передивившись на всю красу! супер! малювати я точно не вмію, тому, навіть, боюсь брати олівець у руки - інакше у мене є всі шанси відкрити нову гілку народного примітивізму ! А вам бажаю здійснення всіх творчих задумів!
ore et labore!
|
|
| |
natalina | Дата: Четвер, 2012-06-21, 8:57 PM | Повідомлення # 45 |
побратим
| Пасіонарія, дуже рада Вас бачити у своїй майстерні! Дякую за теплі слова та побажання! У розписі нема нічого неможливого, я Вас запевняю. У мене ніколи не виходили рівні лінії - а вони у розписі і не потрібні (на щастя :))) ). Тож, як є бажання щось спробувати - треба пробувати. От я по Вашій майстерні ходила з "ой!" та "ай!" та руки тремтіли - теж хочу навчитись такі шедеври вишивати. Сподіваюсь, що завдяки МК на форумі та порадам Вашим і інших Майстринь, я хоч чомусь навчусь, бо тканинку на вишиванку вже замовила :)))
|
|
| |
Лелітка | Дата: Четвер, 2012-06-21, 9:53 PM | Повідомлення # 46 |
мешканець сайту
| natalina, вітаю зх відкриттям майстерні. Роботи чудові! Бажаю творчого натхнення і друзів у нашій спільноті.
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
natalina | Дата: Неділя, 2012-06-24, 1:10 PM | Повідомлення # 47 |
побратим
| Лелітка, дякую за побажання! Рада Вас бачити у своїй майстерні! Потроху буду показувати те, що ще залишилось поза увагою Розпис акриловими фарбами у техніці one-stroke. Розмір 26,5 см.
|
|
| |
Lyubov | Дата: Неділя, 2012-06-24, 1:20 PM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| Наташенька, очень красиво. Фиалки как живые! Молодец, мои восхищения!
|
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2012-07-17, 1:57 PM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| natalina, дуже гарний розпис! така ніжна тарілочка вийшла...
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
ТМК | Дата: Вівторок, 2012-07-17, 3:14 PM | Повідомлення # 50 |
Мудра людина
| Краса!!! Мої оплески, Наталочко!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2012-07-17, 5:04 PM | Повідомлення # 51 |
Мудра людина
| Посуд гідний вишуканих обідів та розкішних віталень!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
LDII | Дата: Середа, 2012-07-18, 0:03 AM | Повідомлення # 52 |
мешканець сайту
| Ну розпис тут надзвичайний-я тільки можу собі уявити,яка буде вишиванка при такій фантазіі Удачі!
|
|
| |
natalina | Дата: Середа, 2012-07-18, 10:33 AM | Повідомлення # 53 |
побратим
| Lyubov, Ролічок, ТМК, Tana, LDII, дякую за теплі слова та підтримку! LDII, перша вишиванка буде тренувальною, а тому досить простою. Дуже боюсь помилятись, бо вишиванка - то є оберіг... Ще трохи розпису. Попільничка - то подарунок для мого батька. Розпис виконано із зовнішьої сторони виробу, закріплено спеціальним лаком для скла (не змивається). А ці всі баночки розписувала на подарунки для подруг
|
|
| |
a-stra | Дата: Середа, 2012-07-18, 11:37 AM | Повідомлення # 54 |
Активіст форума
| natalina, Які чудові нові витвори!
Quote (natalina) А ці всі баночки розписувала на подарунки для подруг Я теж люблю робити подарунки подругам! По кількості подарунків бачу, що подруг у Вас багато))) Я так розумію, що вибирали малюнок в залежності від характеру подруг: комусь ніжні квіти, комусь полунички, дуже красиво!!!
Quote (natalina) Попільничка - то подарунок для мого батька. Попільничка цікава вийшла, я думаю тато зрадіє! Він мабуть дуже пишається своєю донькою))
Quote (natalina) перша вишиванка буде тренувальною Ну вже починайте свою тренувальну сорочку, цікаво ж!!!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
Lyubov | Дата: Середа, 2012-07-18, 11:48 AM | Повідомлення # 55 |
Мудра людина
| natalina, подарки для подруг такие необычные и красивые! Одно восхищение!
|
|
| |
|
LDII | Дата: Середа, 2012-07-18, 2:59 PM | Повідомлення # 57 |
мешканець сайту
| Так,подругам можна позаздрити Quote (natalina) Дуже боюсь помилятись, бо вишиванка - то є оберіг... Коли вишиваєш з гарним настроєм і світлими думками,тоді робота йде легко і невимушно-неварто думати про помилки-тоді їх і не буде.Удачі!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-07-18, 4:13 PM | Повідомлення # 58 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (natalina) Розпис акриловими фарбами у техніці one-stroke. Розмір 26,5 см. ах..!
Quote (natalina) Попільничка - то подарунок для мого батька. Розпис виконано із зовнішьої сторони виробу, закріплено спеціальним лаком для скла (не змивається). А ці всі баночки розписувала на подарунки для подруг Айяй... ну дуже подобається...! Я і сама малюю, правда, не ван-строк, але мені щось цей ваш розпис так до душі, аж сама дивуюсь своїй реакції...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
ТМК | Дата: Середа, 2012-07-18, 6:47 PM | Повідомлення # 59 |
Мудра людина
| Так мені подобаються ці квіти!!! Не втримаюсь і похвалюся, що перша баночка тепер моя, а ще є дерев"яне розписане Наташею яблучко-скринька, та вона ще вам світлини покаже. Золоті ручки в тебе, Наталочко!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2012-07-18, 8:17 PM | Повідомлення # 60 |
Мудра людина
| Quote (ТМК) Не втримаюсь і похвалюся, що перша баночка тепер моя, а ще є дерев"яне розписане Наташею яблучко-скринька, та вона ще вам світлини покаже. ТМК, вітаю!!! і з цікавістю ще дивитимусь! Quote (natalina) А ці всі баночки розписувала на подарунки для подруг а для форумчан передбачена така опція (тару вишлю!)
ore et labore!
|
|
| |