LDII: А починалось усе просто...LDII
|
|
LDII | Дата: Вівторок, 2013-05-14, 11:14 PM | Повідомлення # 221 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Я сьогодні справді дорвалась до інтернету.Десь два роки тому вишивала в подарунок отаку річ.А лише недавно зазнімкувала.Спогади про неї не найкращі,бо кравчиня запорола роботу.Витравляла потім інша,але осад залишився
|
|
| |
Ролічок | Дата: Середа, 2013-05-15, 10:22 AM | Повідомлення # 222 |
Мудра людина
| LDII, така ніжна вишивка! уявляю яка то кропітка робота...
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
LDII | Дата: Середа, 2013-05-15, 1:38 PM | Повідомлення # 223 |
мешканець сайту
| Ролічок, дякую!Тканина дрібна,тому так і вийшло.
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2013-05-15, 1:41 PM | Повідомлення # 224 |
Мудра людина
| Як я Вас розумію((( Але, сорочка напрочуд гарна!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
LDII | Дата: Середа, 2013-05-15, 1:44 PM | Повідомлення # 225 |
мешканець сайту
| lady-v, дякую-усе вже майже й забулось,але до тої кравчині я вже ні-ні))))
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Середа, 2013-05-15, 6:05 PM | Повідомлення # 226 |
мешканець сайту
| Цитата (LDII) Здолеку ще терпимо,але зблизька якість вишивки могла б бути кращою Добре, що ця людина взагалі має хоч якусь вишиванку. Це краще, ніж немати ніякої, тим більше, що ви її дуже гарно прикрасили мережками!
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
Zeta | Дата: Середа, 2013-05-15, 10:22 PM | Повідомлення # 227 |
Мудра людина
| який рукавчик!!!! не знаю,яка вона вся та що там у вас за кравчиня - але я б одни рукави б носила залюбки!!!
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Середа, 2013-05-15, 10:34 PM | Повідомлення # 228 |
мешканець сайту
| Іро, прекрасні роботи! Мережки ніби наповнюють вишивку життям, надають їй вільного подиху. Цитата (ТМК) в роботі повинні бути помилки, тоді вона жива. Здається, точніше вже й не скажеш. Саме так. Жива. Цитата (ТМК) Лише машина не робить помилок. Дозвольте коротеньку цитату. ... Есть злая власть в душе предметов, Рожденных судоргой машин. В них грех нарушенных запретов, В них месть рабов, в них бред стремнин. ... М. Волошин. Письмо. 1904
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Andrew_Yer - Середа, 2013-05-15, 10:45 PM |
|
| |
LDII | Дата: Четвер, 2013-05-16, 1:04 PM | Повідомлення # 229 |
мешканець сайту
| Волиняночка, дякую,дякуюза репутацію. Zeta, з одними рукавами теж не дуже-їх забагато зрізали-прийшлось вставки робити Andrew_Yer, Ваші схвальні відгуки мене надихають.
|
|
| |
намисто | Дата: Четвер, 2013-05-16, 1:56 PM | Повідомлення # 230 |
мешканець сайту
| Цитата (LDII) я зараз вишила мамі блузку на лугані від Цвейцгард? Брали в Коломиї? В яку ціну?
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Четвер, 2013-05-16, 1:58 PM | Повідомлення # 231 |
мешканець сайту
| Цитата (Ролічок) LDII, така ніжна вишивка! Дійсно ніжна, як павутинка. У мене є відріз подібної тканини, її напевне треба в п"яльцях вишивати? Вона така м"якенька...
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: Четвер, 2013-05-16, 3:46 PM | Повідомлення # 232 |
Мудра людина
| Цитата (намисто) від Цвейцгард? Брали в Коломиї? В яку ціну? дівчата - давно чую про цю тканину - що воно таке? на тоненьку сорочку піде?
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2013-05-16, 7:24 PM | Повідомлення # 233 |
Мудра людина
| Як не знати, що там були проблеми, то цілком самодостатня сорочка. Хай перекривається такий досвід новими успішними роботами, в тому числі в довгобуді "Виплекана сорочка"!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
LDII | Дата: Четвер, 2013-05-16, 10:36 PM | Повідомлення # 234 |
мешканець сайту
| Лугану я брала в Ів.Франківську в "Любаві" 280грн/м.Знаю тільки,що це німецька тканина.Вона десь як №40 Коломийська,але якість набагато краща,ну і не мнеться.Там є і Лінда(натуральна тканина)вона дещо товща,ну і ціна десь в районі 400грн,точно не пам"ятаю. Цитата (намисто) ніжна, як павутинка. У мене є відріз подібної тканини, її напевне треба в п"яльцях вишивати? це я брала в Коломиї-лляна марлівка-на тонку сорочку якраз підійде.А п"яльця потрібні-нитки не так стягуються і хрестики кращими виходять-я зараз без них не вишиваю.Цитата (Zeta) що воно таке? як на мене то Вам дійсно треба звернути на цю тканину увагу.
|
|
| |
LDII | Дата: Четвер, 2013-05-16, 10:43 PM | Повідомлення # 235 |
мешканець сайту
| Tana, дякую! Свою сорочку я поки плекаю в думках-ніяк не можу зважитись-поки не визначилась чого саме хотіла б.Мама мене теж підганяє-скільки,мовляв,вишиваєш,а сама нічого не маєш. Я обов"язково виправлюсь .Дякую,що заглядаєте до мене)))
|
|
| |
mykolaja | Дата: П`ятниця, 2013-05-17, 3:47 AM | Повідомлення # 236 |
побратим
| Цитата (LDII) лляна марлівка-на тонку сорочку якраз підійде недавно у Фейсбуці натрапила на Центр дослідження та відродження Волині тут їхній офіційний сайт та стаття про відродження техніки ткання серпанку - лляної, розрідженої, легкої і напівпрозорої тканини
LDII, Ви про таку тканину кажете? Чи це різні тканини? Бо я шукаю собі щось подібне...
а це жіночий серпанковий стрій, про який йдеться у статті
загалом мене дуже зацікавила інформація про серпанок, бо часто зустрічала цю назву в творах українських класиків і щоразу дивувалася, що ж то за така тканина була )))
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2013-05-17, 9:43 AM | Повідомлення # 237 |
Мудра людина
| mykolaja, на форумі купа матеріалу і музейних зразків, дивіться-читайте. Ціна серпанкового полотна співрозмірна з ціною натурального шовку.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
mykolaja | Дата: П`ятниця, 2013-05-17, 10:33 AM | Повідомлення # 238 |
побратим
| Tana, дякую, обов"язково пошукаю намагаюся потрохи вивчити форум, але все одно ще не добре тут орієнтуюся мабуть тому й досі саме про серпанок нічого не зустрічала ( і за ціновий орієнтир дякую, бо я губилася в здогадах тепер знатиму, на що розраховувати )))
|
|
| |
LDII | Дата: П`ятниця, 2013-05-17, 1:32 PM | Повідомлення # 239 |
мешканець сайту
| mykolaja, те що моя тканина не серпанок це точно.Щось більше сказати про тканину можу лише тоді коли сама помацаю її та помну в руках-я не є професіоналом.Мене цікавить натуральність тканини,переплетення ну і її якість.Дякуючи дівчатам на форумі потрохи розширюю свої знання,а то аж стидно-теорії нуль
|
|
| |
mykolaja | Дата: П`ятниця, 2013-05-17, 4:12 PM | Повідомлення # 240 |
побратим
| Цитата (LDII) а то аж стидно-теорії нуль smile як же ж я Вас розумію ))) мені теж трудно дається вибір тканини, бо в місті він невеликий, а через Інтернет - то ж все на осліп відбувається, без "помацав, пом"яв"
|
|
| |