LDII: А починалось усе просто...LDII
|
|
Andrew_Yer | Дата: П`ятниця, 2013-05-17, 4:51 PM | Повідомлення # 241 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Цитата (mykolaja) мені теж трудно дається вибір тканини Не лише Вам. Для мене також підібрати матеріали, в першу чергу полотно, досить важко. Бо в нас не має з чого вибирати. З нитками подібна історія.
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
Lyubov | Дата: П`ятниця, 2013-05-17, 10:58 PM | Повідомлення # 242 |
Мудра людина
| LDII, Ирочка, сорочка....
|
|
| |
LDII | Дата: Понеділок, 2013-05-20, 3:53 PM | Повідомлення # 243 |
мешканець сайту
| Lyubov, Любаша,та ви перебільшуєте....
|
|
| |
LDII | Дата: Четвер, 2013-06-27, 8:34 PM | Повідомлення # 244 |
мешканець сайту
| Вітаю! Сьогодні хочу показати своє плаття,яке давно пошила,але не було змоги похвалитись.$IMAGE1$$IMAGE2$$IMAGE3$
|
|
| |
LDII | Дата: Четвер, 2013-06-27, 9:43 PM | Повідомлення # 245 |
мешканець сайту
| Пробачте,але черговий раз нічого не вийшло.....
|
|
| |
LDII | Дата: Четвер, 2013-06-27, 10:20 PM | Повідомлення # 246 |
мешканець сайту
|
|
|
| |
Afinna | Дата: Четвер, 2013-06-27, 11:49 PM | Повідомлення # 247 |
побратим
| LDII, дуже гарна сукня!
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2013-06-28, 0:13 AM | Повідомлення # 248 |
Мудра людина
| LDII, витончено!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
romantik | Дата: П`ятниця, 2013-06-28, 0:18 AM | Повідомлення # 249 |
побратим
| LDII, дуже красива сукня. Скажіть, будь ласка, Ви сукню із пояском носите, чи так?
|
|
| |
|
Olha | Дата: П`ятниця, 2013-06-28, 1:04 AM | Повідомлення # 251 |
друг
| Ого, яка сукня!!!... Виглядає просто і геніально!!!
|
|
| |
ТМК | Дата: П`ятниця, 2013-06-28, 1:21 PM | Повідомлення # 252 |
Мудра людина
| Браво! Дуже гарно!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
LDII | Дата: П`ятниця, 2013-06-28, 11:49 PM | Повідомлення # 253 |
мешканець сайту
| Afinna,вітаю і дякую за репутацію!lady-v, Zeta, Olha,romantik, ТМК, дякую і ще раз дякую-гарні слова дуже приємно чути.А ще рада,що заглядаєте до мене. Цитата (romantik) Ви сукню із пояском носите, чи так? так з поясом-мені мені здається,що з пояском, краще виглядаю За останні роки фігура геть попсувалась Не можу привикнути до себе-завжди носила малі розміри,а тут раптом....старію
|
|
| |
Срібний | Дата: Субота, 2013-06-29, 1:17 AM | Повідомлення # 254 |
перехожий
Група: Користувачі
| Шановні друзі! Дуже радий був побачити, що на цьому форумі чи не вперше за останні роки іде обговорення серпанкового одягу. Саме спробою його відвторити ми й займаємось останні три роки. За давніми технологіями ручного ткацтва, зі стародавніми орнаментами. 26 червня цього року ми радо показали наші скромні здобутки - три перший серпанкових костюмів. Радо відповім на всі Ваші запитання. Щиро дякую mykolaja за інформацію про наш центр).
|
|
| |
Срібний | Дата: Субота, 2013-06-29, 1:24 AM | Повідомлення # 255 |
перехожий
Група: Користувачі
| Шановні друзі! Дуже радий був побачити, що на цьому форумі, чи не вперше за останні роки іде обговорення серпанкового одягу. Саме спробою його відвторити ми й займаємось останні три роки. За давніми технологіями ручного ткацтва, зі стародавніми орнаментами. 26 червня цього року ми радо показали наші скромні здобутки - три перших серпанкових костюми. Радо відповім на всі Ваші запитання. Щиро дякую mykolaja за інформацію про наш центр).
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2013-06-29, 6:13 AM | Повідомлення # 256 |
Мудра людина
| Срібний, добридень, відповім тут і в особисте. Про Вашу майстерню давно писано в новинах з першої статті Насті Мельниченко, докладніше про Ваш центр і фестиваль можна завжди на першій сторінці сайту. І серед останніх дописів, наприклад, тут Дякую, що нарешті зареєструвалисся на нашому форумі! Сподіваюсь, буде в нас цілий розділ про реконструйоване волинське вбрання.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-06-29, 9:22 AM | Повідомлення # 257 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (LDII) За останні роки фігура геть попсувалась Не можу привикнути до себе-завжди носила малі розміри,а тут раптом....старію Ну таааа... я бачила тебе у лютому, ти встигла набрати кілограми за ці кілька місяців?:) Не сміши, ти ж худесенька, Іро!
Плаття дуже приємне, вишивка на горловині виглядає ... от мені здається слово "акуратно" підходить найбільше. Не заважає сприйняттю людини в цьому платті
Срібний, приємно бачити таку людину, як ви, на нашому форумі, але будь ласка, будьте уважніші, розміщуючи коментарі в темах форумчан. Ваші повідомлення будуть видалені.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
LDII | Дата: Субота, 2013-06-29, 1:33 PM | Повідомлення # 258 |
мешканець сайту
| Bullet, дякую за коментар.Щодо кілограмів-та нібиі не набрала,але талії нема -у людей закрадаються лишні думки
|
|
| |
Natasska | Дата: Субота, 2013-06-29, 2:36 PM | Повідомлення # 259 |
друг
| яка ви молодчина!!! я взахваті від мережок. Де саме ви купляєте тканину? чи можете підказати подібну з інтернет мгазинів?
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-06-29, 2:39 PM | Повідомлення # 260 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (LDII) Bullet, дякую за коментар.Щодо кілограмів-та нібиі не набрала,але талії нема -у людей закрадаються лишні думки це можуть бути особливості будови тіла, які з віком дають про себе знати (прикладом, хоч як інші б не набирали вагу, але міцна п"ята точка завжди буде ширшою за талію, а у інших флорма яблучка - животик найширша лінія Незалежно від ваги при цьому (мій досвід індпошиву свідчить про це, тобто це не здогади, а практика
А щодо думок інших людей.. Матінко, Ірочко, тобі не вистачить свого життя, щоб розібратись із своїми думками, яке тобі діло до думок інших людей? : ))))))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |