LDII: А починалось усе просто...LDII
|
|
lady-v | Дата: Четвер, 2012-11-15, 5:48 PM | Повідомлення # 181 |
![lady-v](/avatar/04/742137.gif) Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Quote (LDII) Хвалюся своєю Морквинкою Яка гарненька морквинка. Quote (a-stra) можливо не булочку хотіла, а цукерочку)))
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2012-11-15, 7:30 PM | Повідомлення # 182 |
![nosiknata](/avatar/45/0997-042005.jpg) Мудра людина
| Класні у наших діток костюмчики - давайте створимо якусь тему- галерею, абощо? іноді хочеться пошукати натхнення, попитати поради як то чи інше пришити, а поки діти ростуть тих костюмів мінімум шість-сім треба буде.
от уже моркви є:)) - красуні дівчатка!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Субота, 2012-11-17, 2:04 PM | Повідомлення # 183 |
![Пасіонарія](/avatar/95/6280-866706.jpg) Мудра людина
| Quote (LDII) За буденними клопотами геть загубилась,але думками я тут Quote (LDII) сорочкою вона стане,коли її пошиють.не менш приємна подія-її ще тепленьку зразу купили. Це мене тішить! Quote (LDII) А зараз ще декілька світлин.Не так давно вдалось вирватись до лісу.Стіль вражень-не розчарувало навідь і те, що грибів не знайшли. Вау! Та ви такі гарнюні! На мене справляєте не менш позитивні враження! Quote (lady-v) Яка гарненька морквинка. +1 Quote (nosiknata) Класні у наших діток костюмчики - давайте створимо якусь тему- галерею, абощо? іноді хочеться пошукати натхнення, попитати поради як то чи інше пришити, а поки діти ростуть тих костюмів мінімум шість-сім треба буде. от уже моркви є:)) - красуні дівчатка! +1
ore et labore!
|
|
| |
LDII | Дата: Неділя, 2013-01-20, 2:41 PM | Повідомлення # 184 |
мешканець сайту
| Пасіонарія, nosiknata, lady-v, Дякую що заглядаєте до мене.Я вже геть закинула свою сторінку,буду виправлятись.
|
|
| |
natalina | Дата: Середа, 2013-02-06, 10:46 PM | Повідомлення # 185 |
![natalina](/avatar/12/144454.jpg) побратим
| LDII, чудова буде сорочка! Надзвичайно гарна! Тендітна та дуже сонячна, тепла за поєднанням технік та кольорів. Лісові світлини передивлялась із задоволенням. Дякую за них! Зазираю час від часу, тому чекаю на новиночки. Будь ласка, не кидай нас!!!!
|
|
| |
LDII | Дата: П`ятниця, 2013-02-15, 7:03 PM | Повідомлення # 186 |
мешканець сайту
| natalina, дякую!Я час від часу проглядаю форум-на жаль часу так бракує,але я всеж таки трохи вишиваю))))Ось сорочка-вона нарешті пошита.Нічого нового,як каже Пасіонарія переспів.
|
|
| |
LDII | Дата: П`ятниця, 2013-02-15, 7:16 PM | Повідомлення # 187 |
мешканець сайту
| А ще мені дуже сподобалась сорочка,яку я побачила на форумі "Вечорниці".Старий візерунок,ще з "Радянської жінки",сучасна тканина та нитки-думаю зроблять свою справу.Автор сорочки люб"язно дозволила зробити копію.Отже я почала вишивати сорочку для своєї мами-дуже вже хочу зробити їй подарунок,тим паче фасон їй підійде.Мій процес
|
|
| |
a-stra | Дата: П`ятниця, 2013-02-15, 7:41 PM | Повідомлення # 188 |
![a-stra](https://4234440918.uid.me/avatar.jpg) Активіст форума
| Іро, прекрасний переспів! Дуже ніжно!!!!
І з нетерпінням чекаємо на мамину вишиванку! Гарний початок! Швидкого завершення!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
Olha | Дата: П`ятниця, 2013-02-22, 3:35 PM | Повідомлення # 189 |
![Olha](https://955450617.uid.me/avatar.jpg) друг
| LDII, чисто випадково потрапила сьогодні на форум у вашу тему. І ось вже годину читаю, розглядаю і... втрачаю мову! А дійшовши до останніх дописів була щиро вражена... Ірино, дуже рада знайомству на нашій виставці! Приїжджайте (ну хоч іноді) на наші зустрічі! Завжди будемо раді!!! Ще приємніше побачити вже розпочату нову роботу за моїм фасоном, особливо враховуючи ваш досвід і вміння на ниві сорочок! Успіхів ВАМ, здоров"я діточкам і всій родині, всього найкращого!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2013-02-22, 9:01 PM | Повідомлення # 190 |
![Tana](/avatar/22/897025.jpg) Мудра людина
| Переспіви робимо всі, і вони дають нам швидкість і впевненість. Вітаю!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2013-02-23, 11:12 PM | Повідомлення # 191 |
![lady-v](/avatar/04/742137.gif) Мудра людина
| Цитата (LDII) Ось сорочка-вона нарешті пошита Надивитись не можу на ту красу, що ви вишиваєте. Дуже ніжна, вишукана сорочка!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2013-02-23, 11:57 PM | Повідомлення # 192 |
![Dmutrik09](/avatar/28/5756-820713.jpg) Мудра людина
| LDII, будемо чекати кінцевого результату! З нетерпінням! Швидкого закінчення!
Моя майстерня ®
![](http://vyshyvanka.ucoz.ru/bunners/konkursni/talanovyta_dytyna.jpg) ...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Irochka-tiger | Дата: Середа, 2013-02-27, 1:40 PM | Повідомлення # 193 |
![Irochka-tiger](/avatar/35/300563.jpg) друг
| LDII, впевнена, що сорочка для мами гарно получиться. Ваша доня - морквинка тросто гарнюня!
|
|
| |
Ролічок | Дата: Середа, 2013-02-27, 3:12 PM | Повідомлення # 194 |
![Ролічок](/avatar/11/951748.jpg) Мудра людина
| LDII, гарна нова сорочка! і процес. думаю мама дуже зрадіє такому подарунку!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
LDII | Дата: Четвер, 2013-02-28, 6:58 PM | Повідомлення # 195 |
мешканець сайту
| Tana, a-stra, lady-v, дякую!Чуючи такі гарні слова ,натхнення додається. Olha, теж дуже рада знайомству.Чесно кажучи,не чекала на такий позитив.Ви всі такі приємні люди,не можу натішитись,що я поїхала до Вас.Ще раз -дуже і дуже дякую! Цитата (Olha) Приїжджайте (ну хоч іноді) на наші зустрічі! Завжди будемо раді!!! Дякую-при першій нагоді скористаюсь запрошенням. Ролічок, Irochka-tiger, Dmutrik09, дякую.Робота помаленько просувається-сьогодні закінчила другий рукав,чому тішуся страшенно,а то мої рєбята думають,що я скоро і їм дам по голці в руки-так у мами багато роботи))) Цитата (Ролічок) мама дуже зрадіє такому подарунку! так,звичайно,але вона переживає,що я черговий раз не встигну собі щось вишити.У нас в родині на це літо заплановано троє весіль-то ж хочеться обновки.(весіль троє,а гості одні і ті ж)))Жінки мене зрозуміють...
|
|
| |
Olha | Дата: Субота, 2013-03-09, 6:20 PM | Повідомлення # 196 |
![Olha](https://955450617.uid.me/avatar.jpg) друг
| Цитата (LDII) весіль троє,а гості одні і ті ж)) Тааак, тринові наряди для себе коханої!!! з трьома діточками малими... я в таких випадках кажу "хіба ж хочу - мусю"
|
|
| |
LDII | Дата: Неділя, 2013-03-10, 6:58 PM | Повідомлення # 197 |
мешканець сайту
| Olha, Ну на три я не розраховую,може що два
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Неділя, 2013-03-10, 10:20 PM | Повідомлення # 198 |
![ромашка1](https://2304785737.uid.me/avatar.jpg) побратим
| LDII ,гарна вишиванка для мами,гарний малюнок і сорочка у вас гарна ,легкого вишивання.
|
|
| |
LDII | Дата: Середа, 2013-03-13, 0:21 AM | Повідомлення # 199 |
мешканець сайту
| Дякую,Ромашка.Процес наближаєься до кінця
|
|
| |
LDII | Дата: П`ятниця, 2013-04-05, 11:07 PM | Повідомлення # 200 |
мешканець сайту
| Вітаю! Мій процес повільними,але впевненими кроками підходить до завершення.На черзі похід до кравчині.Маю надію,що на Великдень мама буде у вишиванці)))![](http://vyshyvanka.ucoz.ru/_fr/7/s8629747.jpg)
|
|
| |