LDII: А починалось усе просто...LDII
|
|
a-stra | Дата: П`ятниця, 2012-09-14, 10:49 AM | Повідомлення # 161 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| LDII, Які чудові фотографії, яке щасливе сімейство!!! Нехай Господь благословляє і оберігає Вашу родину!!! Quote (LDII) a-stra, классно быть в декрете!!! вскочила в 6 утра,покормила,помыла,поиграла в "ку-ку",приготовила обед,погуляла,покормила,спать уложила,помыла постирала,покормила,поиграла,погуляла,покупала,спать уложила, можно пойти и расчесаться! Іро, ну слухай, тільки зараз прочитала про декрет!!! Я просто впала під стіл!!!! :D Яка це правда, але все ж таки глянеш на малечу, особливо коли спить, і куди та втома дівається!!!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
|
lady-v | Дата: П`ятниця, 2012-09-14, 3:52 PM | Повідомлення # 163 |
Мудра людина
| Quote (LDII) Хотіла б поділитись світлинами Які чудові світлини Вашого сімейства. А маленьке янголятко - найкраща!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
natalina | Дата: Субота, 2012-09-15, 11:56 AM | Повідомлення # 164 |
побратим
| LDII, дуже приємно познайомитись! Які ж ви всі гарні! Останнє фото кумедне - ділова жінка підростає
|
|
| |
Kaluna | Дата: Субота, 2012-09-15, 8:16 PM | Повідомлення # 165 |
Мудра людина
| Так гарно, всі у вишиванках. Доня красуня а мамі - терпіння на наснаги
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
LDII | Дата: Субота, 2012-09-15, 11:01 PM | Повідомлення # 166 |
мешканець сайту
| Дякую і ще раз дякую всім за такі щирі коментарі.А у нас велика подія-ми вже пішли в садочок. Були сльози-але якщо діти плачуть зранку,то моя ввечері-додому йти не хоче))))
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2012-09-16, 1:34 AM | Повідомлення # 167 |
Мудра людина
| Quote (LDII) постирала,покормила,поиграла,погуляла,покупала,спать уложила, можно пойти и расчесаться!Ну отак приблизно зараз і живу Та уже і не розчісуйтесь, сідайте вишивати, хто Вас бачить в ночі!? Це перші 18 років важко... а далі ще важче... Спитайте у Вашої мами. Фото дуже милі! Дай вам, Боже, щоб все життя як на цих світлинах! Дитинча - ну просто очей не відірвати!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
a-stra | Дата: Понеділок, 2012-09-17, 12:03 PM | Повідомлення # 168 |
Активіст форума
| LDII, А ми тільки збираємось! Якось так шкода, такий ще манюсик! Але знаю, що треба!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
|
|
| |
LDII | Дата: Четвер, 2012-11-01, 1:08 AM | Повідомлення # 169 |
мешканець сайту
| Вітаю,дорогі форумчанки! За буденними клопотами геть загубилась,але думками я тут У мене подія-нарешті я закінчила сорочку(вірніше заготовку),сорочкою вона стане,коли її пошиють.не менш приємна подія-її ще тепленьку зразу купили.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-11-01, 1:22 AM | Повідомлення # 170 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (LDII) У мене подія-нарешті я закінчила сорочку(вірніше заготовку),сорочкою вона стане,коли її пошиють.не менш приємна подія-її ще тепленьку зразу купили вітаю з обох причин! І гарно, а ще й дохідно Хай завжди так буде
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
LDII | Дата: Четвер, 2012-11-01, 1:32 AM | Повідомлення # 171 |
мешканець сайту
| А зараз ще декілька світлин.Не так давно вдалось вирватись до лісу.Стіль вражень-не розчарувало навідь і те, що грибів не знайшли.
|
|
| |
LDII | Дата: Четвер, 2012-11-01, 1:33 AM | Повідомлення # 172 |
мешканець сайту
| Bullet, дякую на доброму слові.
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2012-11-01, 11:32 AM | Повідомлення # 173 |
Мудра людина
| Quote (LDII) У мене подія-нарешті я закінчила сорочку Дуже, дуже гарна сорочка! Quote (LDII) Не так давно вдалось вирватись до лісу Як то Вам добре !
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
a-stra | Дата: Четвер, 2012-11-01, 4:51 PM | Повідомлення # 174 |
Активіст форума
| LDII, Мої оплески Вашому таланту! Суперська сорочка вийшла! Просто неперевершено! Вітаю з відвідинами лісу! Гриби то не головне, головне, що відпочили і підзарядились позитивними емоціями!
|
|
| |
Lyubov | Дата: Четвер, 2012-11-01, 6:26 PM | Повідомлення # 175 |
Мудра людина
| LDII, какая Вы умница - сорочка богатющая и нежная! Мои поздравления!!!
|
|
| |
kooshka | Дата: Четвер, 2012-11-01, 10:24 PM | Повідомлення # 176 |
друг
| LDII, гарненька сорочка! Ще й такі приємні, теплі, спокійні кольори, нехай служить на радість новій власніці!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2012-11-02, 2:50 AM | Повідомлення # 177 |
Мудра людина
| Вітаю із сорочкою і її хорошим швидким шляхом! І мамські лісові фото такі милі! Природа дає нам сили і надихає на вишивку!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
LDII | Дата: П`ятниця, 2012-11-02, 12:47 PM | Повідомлення # 178 |
мешканець сайту
| lady-v, a-stra, Lyubov, kooshka, Tana, щиро дякую за позитив.Дуже приємно чути хороші відгуки,а ще приємніше бачити вас у себе в гостях.Quote (Tana) Природа дає нам сили і надихає на вишивку! це точно.Але дуже шкода,що живучи поряд з лісом,буваю там дуже рідко. А ще,дівчаточка,дякую всім за репутацію
|
|
| |
LDII | Дата: Четвер, 2012-11-15, 4:57 PM | Повідомлення # 179 |
мешканець сайту
| Усім привіт! Нещодавно відбулось перше свято в садочку-свято Осені.Хвалюся своєю Морквинкою.Всі такі кумедні були-глядачі та вихователі переживали страшно-проте в артистів нервові клітини не постраждали.
|
|
| |
a-stra | Дата: Четвер, 2012-11-15, 5:22 PM | Повідомлення # 180 |
Активіст форума
| О, у нас на сайті дві морквинки намалювалось! У Вероніки також морквинка є!)))) Які чудові овочі і фрукти! Але чомусь морквинка розгублена, можливо не булочку хотіла, а цукерочку)))?
|
|
| |