оlimpia: Маленькими кроками до вишивального Олімпу
|
|
lady-v | Дата: Субота, 2011-10-29, 9:37 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Оlimpia, тема Ваша
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-10-30, 0:58 AM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
| Поздоровляю! Бажаю взяти Олімп, зі швидкістю і легкістю! Міцьно тримайтесь за мотузку, в вишивальному випадку за нитку і голку!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
olimpia | Дата: Неділя, 2011-10-30, 8:37 PM | Повідомлення # 3 |
мешканець сайту
| Вітаю всіх в моєї майстерні! Наважилася і собі відкрити особистий куточок, який би стимулював би мене на нові роботи. Звати мене Наталя і живу я в Одеській обл. З дитинства мене приваблювала єтнографія. Памятаю, завжди перемальовувала з підручника історії різні стародавні знаряддя праці, побуту, переписувала в окремий зошит звичаї і обряди. А коли приїджала на канікули до бабусі й дідуся, нишком вилазила на горіще (там була велика скриня) і доставала звідти чарівну вишиванку і бісерну горсетку і любовалася ними, до поки мене там не знаходили. Одна половина мене західноукраїнська (Дрогобицька і Львівська обл), а друга з Вінницької обл. Років з 5-6 назад мені стало відомо, що мамин рід бойківський, а до цього мені було відоме лише слово - переселенці. Все дитинство, всі канікули я була там і всі наші традиції, любов до мови я ввібрала саме там. І саме там я взяла вперше голку і вишила свого першого хрестика. Я, навіть, памятаю цей день . Бабуся відрізала мені "вафельного" полотна і показала як треба вишивати. Одного разу шукала якийсь візерунок і натрапила на цей сайт. Відтоді я тут "оселилася" . Любі дівчатка, згодом я почну показувати і свої скарби і свої роботи, бо сьогодні було багато роботи і я не мала часу підготувати фото. Тому, далі буде....
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
Повідомлення відредагував olimpia - Понеділок, 2011-10-31, 5:41 PM |
|
| |
НаталиG | Дата: Неділя, 2011-10-30, 11:25 PM | Повідомлення # 4 |
побратим
| olimpia, Наталочко! Нарешті моя люба землячка матиме тут свій куточок, і ми зможемо заходити до тебе на гостини!!! Дякую за розповідь за себе, з нетерпінням чекатиму на світлини-сторінки твого життя! Я до тебе у гості не з пустими руками завітала, сьогодні дома запікали качку з яблучками та картоплею, тож пригощайся! (правда фото не мої, з нету, своє блюдо не встигла зфотати...надїли)
|
|
| |
|
nosiknata | Дата: Понеділок, 2011-10-31, 11:01 AM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Мама мія - який початок теми для мене - ГОЛОДНОЇ! :o щоб не прийти з порожніми руками йду шукати якогось котика.... ось він який чудернацький, стоїть на східцях - чекає запрошення увійти
Вітаю з відкриттям, olimpia!!!Поділіться своїми скарбами - чекаємо з нетерпінням!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
Повідомлення відредагував nosiknata - Понеділок, 2011-10-31, 11:03 AM |
|
| |
Ролічок | Дата: Понеділок, 2011-10-31, 11:04 AM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| olimpia, вітаю з відкриттям!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Понеділок, 2011-10-31, 12:36 PM | Повідомлення # 8 |
мешканець сайту
| olimpia, нових звершень і здобутків. Вітаю!!!
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-10-31, 4:09 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| olimpia, вітаю, прийшла з віртуальним дарунком Творчого натхнення!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Катюня | Дата: Понеділок, 2011-10-31, 6:55 PM | Повідомлення # 10 |
мешканець сайту
| olimpia, Вітаю з власною темкою!!!! Вона вже пречудова, опісля такого чудового вступу!!! Чекаємо на фотографії витворів золотих ручок!!!!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2011-10-31, 7:36 PM | Повідомлення # 11 |
мешканець сайту
| Quote (НаталиG) Я до тебе у гості не з пустими руками завітала, сьогодні дома запікали качку з яблучками та картоплею Наталочко, обожнюю качку з яблуками, дякую! Quote (НаталиG) правда фото не мої, з нету А я повірила, що твоє І за кицю в мою хату теж дякую Наталці . І всім-всім дівчаткам дякую за вітання! Тож продовжую розповідь.... У вишиванні я дама непостійна . Як тільки настає тепло - я "відлітаю на моря" і заставити мене взяти голку просто неможливо. А от коли зимно - то неможливо відірвати від вишивання. От така вже я є! Тож зараз настав мій "продуктивний" період, планів багато і я буду втілювати їх у життя і показувати вам на ваш розсуд. Почну в хронологічному порядку (майже) Це і є той самий перший рушничок, з якого все почалося Коли мені було 15 років, бабуся взяла мене на Львівщину і родичі подарували мені серветку, тканину і нитки. Тоді для мене стало відкриттям такі звичні, на сьогоднішній день, канва і акрилові нитки, а тоді для мене це був безційний скарб. От і з"явились такі серветки: А далі була молодість і яке там вишивання . Аж поки мені не закортіло вишити рушника... Потім іншого.... Додано (2011-10-31, 7:35 PM) --------------------------------------------- І далі... Роботи, які приймали участь в наших конкурсах А ще люблю писати писанки. Пишу я їх так, як навчила мене моя бабуся - цвяшком. Додано (2011-10-31, 7:36 PM) --------------------------------------------- На сьогодні все. Далі буде...
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
НаталиG | Дата: Понеділок, 2011-10-31, 9:05 PM | Повідомлення # 12 |
побратим
| Супер, Наталю, які чарівні рушники!!! І серветочки!!!! а в цей рушничок я просто закохалась! Хочу-хочу-хочу схемку!!! Декор на Великдень мені ще на весні сподобався - маєш неабиякий хист! А писаночки в нашій сім,ї теж так розписують, цвяшком, і теж від бабусі пішло... читала, що то лемківська писанка, в тебе вони дуже зворушливі!!!
|
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2011-10-31, 11:50 PM | Повідомлення # 13 |
мешканець сайту
| Quote (НаталиG) в цей рушничок я просто закохалась Наталка, всі візерунки з альбому Ксенії Колотило, вони просто скомпоновані. Пошукай в альбомі 1992року, сторінки 33 і 143 Quote (НаталиG) читала, що то лемківська писанка І бойківські теж. Так і знала, що їх назвуть тільки лемківькими :D .
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2011-11-01, 12:21 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| olimpia, все гарне дуже! Але я млію від писанок - оце так майстерність!!! окрема дяка за рушники - вони чудові!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
|
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-11-01, 8:27 PM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| olimpia, Наталю!Вітаю з власним житлом! Зичу нових робіт просьтого людського щастя та спілкування з нами! Ну і звичайно перемогти в конкурсі!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-11-01, 9:09 PM | Повідомлення # 17 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (lady-v) Оlimpia, тема Ваша olimpia, вітаю з відкриттям власної майсмтерні! Та правила для всіх єдині, зробіть, будь ласка, назву майстерні, щоб там фігурував ваш нікнейм Дякую.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
olimpia | Дата: Середа, 2011-11-02, 0:01 AM | Повідомлення # 18 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) зробіть, будь ласка, назву майстерні, щоб там фігурував ваш нікнейм А як це зараз зробити? Модератори, виправіть, будь ласка, на " оlimpia: Маленькими кроками до вишивального Олімпу"
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-11-02, 2:07 AM | Повідомлення # 19 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (olimpia) оlimpia: Маленькими кроками до вишивального Олімпу зроблено! ) Дякую за розуміння!
olimpia, ще фотографій ваших руоділь, ще, ще!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Цветана | Дата: Середа, 2011-11-02, 12:18 PM | Повідомлення # 20 |
побратим
| olimpia, вітаю в твоїй майстерні! Цікава розповідь про твоє коріння і хронологію робіт. Вперше побачила такий зворушливий вафельний рушничок з вишивкою (здорово, що ти його зберігаєш). А 3-й рушничок на фотах - це божнік? Успіхів у подальшій творчості і легких тобі хрестиків у всіх проектах!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |