оlimpia: Маленькими кроками до вишивального Олімпу
|
|
Oленка | Дата: Неділя, 2011-11-13, 0:18 AM | Повідомлення # 41 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Quote (olimpia) Цей експонат з міцевого сільського музею. Подих відбиває красою, і як подумаю скільки ж то часу пішло!!!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
|
НаталиG | Дата: Неділя, 2011-11-27, 10:48 PM | Повідомлення # 43 |
побратим
| Наталю, які ж гарні світлини!!! Ти справжня Берегиня рідного скарбу))) Дякую за розповідь!!!
|
|
| |
Катюня | Дата: Неділя, 2011-11-27, 11:50 PM | Повідомлення # 44 |
мешканець сайту
| olimpia, Дякую за світлини!!!! Як гарно, які кольори! ДЯКУЮ!!!!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-11-28, 2:22 AM | Повідомлення # 45 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (olimpia) От де вже не думала перемогти, так це в цьому конкурсі . Але мені надзвичайно приємно, бо це моя перша перемога в подібному заході . Дякую всім, завдяки кому моя робота перемогла. вітаю-вітаю! Чесно скажу, мене зацікавив автор картин, але я до останнього моменту не здогадувалась, що це ти!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2011-11-28, 5:47 PM | Повідомлення # 46 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) мене зацікавив автор картин, але я до останнього моменту не здогадувалась, що це ти "Ну, я еще и на машинке строчить умею..." Чесно кажучи, кілька днів вагалася: чи висилати роботи, чи ні. І от в той момент коли "за" переважило - швиденько відправила, бо після того відразу передумала, а було вже пізно . Шкода, що часу на все не вистачає
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Понеділок, 2011-11-28, 7:26 PM | Повідомлення # 47 |
мешканець сайту
| Quote (olimpia) Чесно кажучи, кілька днів вагалася: чи висилати роботи, чи ні. І от в той момент коли "за" переважило - швиденько відправила І правильно зробила, роботи чудові! Недаремно кажуть, що талановита людина, талановита у всьому!
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2011-11-28, 7:35 PM | Повідомлення # 48 |
мешканець сайту
| Волиняночка, дякую
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-11-28, 7:42 PM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| Quote (olimpia) От де вже не думала перемогти, так це в цьому конкурсі А пеемогла! Молодчинка! Віта ю!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2011-11-28, 7:47 PM | Повідомлення # 50 |
мешканець сайту
| Дякую, Лесечко. Мені надзвичайно приємно.
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2011-11-28, 7:48 PM | Повідомлення # 51 |
Мудра людина
| olimpia, голосувала за млин - чудова робота! Вітаю з перемогою!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
olimpia | Дата: Середа, 2011-12-07, 4:19 PM | Повідомлення # 52 |
мешканець сайту
| Черговий конкурс завершився, тому виставляю свою роботу. Доріжка вишивалася спеціально на конкурс.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-12-07, 4:31 PM | Повідомлення # 53 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (olimpia) Черговий конкурс завершився, тому виставляю свою роботу. Доріжка вишивалася спеціально на конкурс. olimpia, ви молодець, дуже приваблива доріжка! (Моя теж спеціально до конкурсу шилась, тож ми сестри по конкурсу))))) Правда, моя грубіша набагато, а ваша дуже тоненька і тендітна Класна! Куди покладете?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2011-12-07, 4:44 PM | Повідомлення # 54 |
Мудра людина
| Quote (olimpia) Доріжка вишивалася спеціально на конкурс. Гарні візерунки, оригінальна доріжка!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
olimpia | Дата: Неділя, 2011-12-18, 12:31 PM | Повідомлення # 55 |
мешканець сайту
| Дякую, мої дорогенькі. Quote (Bullet) Куди покладете? Та вона давно вже виконує свою функцію Додано (2011-12-18, 12:31 PM) --------------------------------------------- Я теж піддалася закладинковій темі від Tana і от що в мене вийшло.
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2011-12-18, 2:37 PM | Повідомлення # 56 |
Мудра людина
| Вітаю, olimpia, з будинковою перемогою, із доріжкою і першою закладинкою, такою м'якою за кольорами і тендітною за вишивкою!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2011-12-19, 10:07 AM | Повідомлення # 57 |
Мудра людина
| olimpia, Quote (Tana) Вітаю, olimpia, з будинковою перемогою, із доріжкою і першою закладинкою +1! Мені будиночок теж дуже сподобався!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
fiery | Дата: Понеділок, 2011-12-19, 11:45 AM | Повідомлення # 58 |
побратим
| olimpia, вітаю з перемогою, доріжка дуже гарна)) Да і закладинка вийшла чудова))) Так тримати!
Живу в ритмі щастя!!!
|
|
| |
olimpia | Дата: Субота, 2011-12-24, 12:46 PM | Повідомлення # 59 |
мешканець сайту
| Tana, Oленка, fiery, дякую за теплі слова. Додано (2011-12-24, 12:46 PM) --------------------------------------------- Для любого новонародженного племінника вишилася така подушечка.
Правда, хлопчик вже трохи підріс і використовує її вже як капелюх-трикутник
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-12-24, 12:53 PM | Повідомлення # 60 |
Мудра людина
| Quote (olimpia) Для любого новонародженного племінника вишилася така подушечка. Яка весела подушечка, не дивно, що племінник використовує її як капелюх
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |